0-2 mot Köln: Braunschweig fortsatt uten seier

102

Etter fem kamper i 3. Liga venter Eintracht Braunschweig fortsatt på sesongens første seier. Hjemmekampen mot Fortuna Köln endte 0-2.

Köln hadde kampens første mulighet etter kun to minutter, men Braunschweig kontrollerte kampen ellers. Hjemmelaget lyktes dog ikke å true Kölns mål nevneverdig.

Mot spillets gang tok Köln ledelsen etter 25 minutter. Michael Eberwein fikk ballen av Maik Kegel. Skuddet gikk via stolpen i mål. Scoringen så ut til å sjokkere Braunschweig, som deretter mistet kontrollen på kampen.

Dette endret seg etter pausen. Braunschweig økte på nytt presset, men klarte igjen ikke å komme til farlige avslutninger.

Akkurat som i første omgang scoret Köln ut av ingenting. Etter en kontring slo Eberwein ballen i feltet. Pasningen fant Sebastian Schiek og Köln-spilleren satte ballen i mål.

Unntatt en heading av Gustav Valsvik var Braunschweig deretter lite produktive. Kölns gode forsvar hadde få problemer med å sikre borteseieren.

Mens Köln (seks poeng) klatrer i tabellen, har Braunschweig fortsatt tre poeng. Kun Sportfreunde Lotte ligger bak laget fra Niedersachsen i tabellen.