3 div avd 1: Kråkerøy ble seriemester

563

Kråkerøy gjorde jobben sjøl på Fredrikstad stadion, når Sarpsborg 08 i tillegg tapte mot Drøbak Frogn ble det klart at Kråkerøy ble seriemester i 3 divisjonsavdelingen

Kråkerøy skapte en rekke sjanser i første omgangen men den første scoringen kom ikke før i det 36 minuttet, målscorer var Andreas Nygaard. Kråkerøy fortsetter å presse men det stod bare 1 – 0 til pause.

Det skulle gå 52 minutter før neste scoring kom på Fredrikstad stadion, en arena som laget forøvrig har søkt om å få bruke til neste års kamper, målscorer denne gangen var Anders Holberg. 8 minutter senere så er Kråkerøy nære på å sette 3 – 0, men spillerne klarer ikke å få ballen i mål. Så fire minutter senere er Nygaard på igjen og får satt ballen i mål før det tre minutter senere står 4 – 0 til Kråkerøy etter scoring av Velte Nilsen.

Røa får redusert en gang i det 73 spilleminuttet via en Kråkerøy spiller før Kråkerøy satte inn 5 – 1 og spikeren i kista ved scoring av Joakim Olsen etter 84 minutter. Resultatet står seg til det 90 spilleminutt og Kråkerøy klarer dermed å hale inn seriemesterskapet. Nærmeste konkurrent Sarpsborg 08 tapte sin kamp 4 – 1 mot Drøbak Frogn og dermed ble serien avgjort i favør til grønntrøyenes del.  Det var en fornøyd Kråkerøy leder Sigmund Karlsen som skrev dette på sin facebookprofil ikveld:

– Kråkerøy IL ble ikveld seriemester i 3 divisjon avd 1. Fotballstyret gratulerer A-laget med den beste prestasjonen i moderne tid i klubbens snart 80 årige historie.

Neste år blir Kråkerøy å se i den nye 3 divisjon og reginonsserien og Kråkerøytrener Jon Hermansen sier at spillere kan være på vei inn. Kråkerøy kan neste år møte Moss FK og Kvik Halden blantannet som har rykket ned fra 2 divisjon, så neste år kan blir tøff for laget fra blomsterøya. Beholder de stammen i laget og får hentet noen nye spillere inn så kan det bli en fin sesong også neste år for grønntrøyene.  Vi i fotballnerd.no gratulerer!