4.div: Nyopprykkede Rælingen vant 1-0 over Raumnes & Årnes

422

Årnes-laget tok turen til Rælingen for å sesongåpne 4.div, og var en snau favoritt mot det nyopprykkede laget. Sist lagene møttes i seriespill, var i august 2016, da vant Raumnes & Årnes 2-1. Lagene møttes også i november samme år, da vant Rælingen 6-0!

Vi fikk en kampanalyse fra hjemmelagets, Erik TorudHelt innledningsvis syns jeg R/Å startet best. De tok styringen og behandlet ballen bedre enn oss. Gradvis tidlig i matchen syns jeg vi tok mer og mer over, mye takket være høyt press (som påvirket oppspillene fra stopperne deres) og duell-/løpsvilje fra alle sammen. Jeg syns også vi var bedre til å holde på ballen høyt i banen, og kom til en del brukbare avslutninger. 1. omgang syns jeg totalt sett var en ganske åpen kamp, hvor begge lag kunne scoret. I pausen snakket vi om å fortsette å gjøre det enkelt, holde høyt press, og være positive. Vi merket at R/Å gikk sure utover i omgangen, og ville bruke det til vår fordel.

2.omgang syns jeg vi var klart best. De slo en del langt, uten resultat. Vi hadde mange store sjanser, inkludert flere stolpetreff, skudd utenfor fra kloss hold og redninger fra keeperen deres. Med litt mer flyt kunne vi vunnet komfortabelt. Så skal det også sies at vår kaptein Atle Wilhelmsen gjør noen matchvinnende redninger, men det er jo tross alt derfor han står bak der.

Meget god enkeltmannsprestasjon av Ali da han leker seg nedover kanten og slår inn til Nahum, som får en enkel oppgave med å sette inn 1-0.

Veldig deilig å slå et etablert(?) 4.div-lag, og jeg syns vi viser oss selv at vi har noe å gjøre i denne divisjonen. Nå er det opp til oss å bygge videre på denne prestasjonen, avslutter Torud til fotballnerd.no

Vil du være med på vår storsatsing?

Fra bortelagets kaptein, Patrick E. Hansen, får vi denne analysen av kampen: En veldig typisk første seriekamp, masse innsats og trøkk fra begge lag, men presisjonen i pasningene uteble dessverre. Vi slår vekk altfor mange enkle pasninger rett å slett. Skaper 2-3 store sjanser i første omgang samt at Lasse Holum Hansen blir snytt for en straffe, men vi går med 0-0 til pause. 2 omgang fortsatte i samme spor som i 1 omgang, begge lag har sine sjanser men ingen som klarer å få ballen i mål. Rælingen scorer helt mot slutten etter at vi lar en mann forsere langs hele høyresiden. Eivind Sveinhaug kom inn på slutten og var også i en straffesituasjon vi heller ikke får dessverre, og da ender serieåpningen med et surt 1-0 tap, avslutter Patrick til fotballnerd.no

Vi fikk også en analyse fra kampen, Eidsvold TF2 – Blaker (0-0), fra Blakers kaptein, Joar Akselsen: Vi ligger tett og lavt og lar Turn2 trille mye ball. De kommer til noen innlegg, men vi har stort sett god kontroll. Vi får et par muligheter på kontringer men det er desverre ingen som rekker de gode innleggene. I andre omgang blir det høyere tempo i kampen. Vi har et par store muligheter til å avgjøre, blant annet hvor debutant Viktor runder keeper men får litt for spiss vinkel til å sette ballen i mål. Alt i alt en god kamp av oss hvor vi med litt marginer kunne fått med 3 poeng hjem, avslutter Akselsen til fotballnerd.no

Akershus 4.div, 1.runde: Sørumsand imponerte med 2-1 seier over Strømmen2!