4.div.: Raumnes & Årnes valset over Fet – vant 7-1 og årets første seier

877
Glade målscorere: f.v: Mads Elvethun Hansen (3), Patrick Elvethun Hansen (1) og Lasse Holum Hansen (3). Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Allerede etter 4.min traff Mads Elvethun Hansen tverrliggeren, enten det var et innlegg eller et forsøk på scoring, men ballen spratt ut til corner.

Hjemmelaget var på hugget fra starten av og minuttet senere, var han frempå igjen, og denne gangen, etter en utsøkt pasning fra Eivind Solhaug, finner Mads nettmaskene med et skudd tilside for keeper.

Kvarteret ut i 1.omg, finner Mads pasning Patrick Elvethun Hansen, som ikke gjør noen feil, og scorer tilside for keeper, 2-0 til hjemmelaget.

Patrick Elvethun Hansen scorer 2-0 målet. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Robin Rognerud vil også teste skuddfoten kort tid etter, men hans forsøk  går tilside for målet.

Robin Rognerud sitt skuddforsøk, gikk utenfor. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Men etter 20 min, vil også Lasse Holum Hansen være med på scoringslisten, og også han scorer tilside for keeper, 3-0!

Fet er farlig frempå når kampuret viser 34.min, men den store målsjansen blir resultatløs.

Mads E.Hansen finner nettmaskene igjen etter 38.min, 4-0 (!) og få minutter senere, er han servitør til Lasse H. Hansen, som scorer sitt andre mål for kvelden, lagene går til pause på stillingen 5-0. Ren overkjøring der Fets keeper, med klar stemme, foreslår å reise hjem for dette begynner å bli pinlig!

Mads Elvethun Hansen scorer her sitt andre mål (av tre) i 7-1 seieren over Fet. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no
Lasse Holum Hansen scorer her sitt andre mål og 5-0 til Raumnes & Årnes, som ble pauseresultatet. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

I 2.omgang er Fet mer med og skaper flere gode målsjanser, bl.a. et par ganger møljesspill foran hjemmelagets mål, men det blir kun trøstemålet som Marius Søgård signerer. Men før trøstemålet, hadde Mads E. Hansen og Lasse H. Hansen fullført hvert sitt hattrick, og kampen ender 7-1. Men her kunne det blitt mange flere, til begge lagene, kan nevnes innbytter Øyvind Hofsrud, som er meget nær å skru ballen inn under tverrliggeren, men strøk over i staden for. Fet opplevde at et av forsøkene ble reddet på streken, så det var en sjanserik og målrik kamp vi var vitne til på Årnes.

Lasse H. Hansen fullfører sitt hattrick i 2.omg. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Hjemmelaget tok sine første poeng i serien, og vi kan legge til at tilsvarende oppgjør i fjor, endte 8-2.

Video Mads E. Hansen fullfører sitt hattrick. Video: Høviskeland, fotballnerd.no

fotballnerd.no fikk følgende analyse av hjemmelagets trener, Svein Harald Pettersen: Denne seieren «smakte»? Tabellen lyver ikke, men jeg føler at vi har vært både udyktige kombinert med uflaks i de siste kampene, resultatene har ikke gått vår vei.

Hva var strategien før avspark? Laget fikk 3 arbeidsoppgaver: Jobbe med seg selv, bygge selvtillit og ha humør i laget. Spill lagkameraten din god, så kommer selvtilliten etterhvert.

Dessuten har vi maksimalt med uflaks vedr. skader: En med brekt ben, lungebetennelse på en spiller, kyssesyke på en annen, totalt mangler det 5-6 spillere og da blir det vanskelig. Du får ikke det trøkket på treningene når det er så stort mannefall. Blir for liten kamp om plassene på laget.

Vi fikk en god start på kampen og alle var skikkelig påskrudd. Nå må vi ha fokus på neste kamp som blir borte mot Sørumsand, før vi får Eidsvold Turn 2 på besøk, avslutter en meget fornøgd Pettersen til fotballnerd.no