4.div: Sterkt OBOS-preget Strømmen 2 vant 5-1 på Årnes

426
Raumnes & Årnes v Strømmen 2. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Strømmen 2 stilte med 7 OBOS-spillere fra a-laget til kamp på Årnes. Dette resulterte i en solid 5-1 seier mot Raumnes & Årnes, men hjemmelaget spilte på høyde med gjestene frem til slutten av kampen.

Magnus Solum og Sebastian Pedersen hos Strømmen 2, er de som skal skaffe de nødvendige målene for at laget skal havne høyest på tabellen, og sistnevnte noterte seg for hattrick.

1.omgangen var meget jevnspilt frem til scoringen fra Solum, der han fant nettmaskene etter møljespill foran målet til hjemmelagets keeper, Stian Linderoth-Jensen. Da viste kampuret 38 min. Lagene hadde flere sjanser til å score, men alle forsøkene endte med skudd over mål eller til side. Stian Linderoth-Jensen hadde flere gode redninger i kampen, hvorav flere klasseredninger, og var en av de beste på hjemmelaget tross 5 baklengs.

Kampbilde. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Hjemmelaget presset på for utligning i starten av 2.omg, men Sebastian Thøger-Gundersen headet over mål på corner, her burde det stått 1-1 etter 50.min. Fredrik Autio, som hadde flere scoringsmuligheter i 1.omg, kjemper seg til en corner minuttet etter, og her får Simon Andrè Petersen muligheten til å score på heading, men også han over mål!

Så etter en times spill, finner Sebastian Pedersen nettmaskene med et skudd til side for keeper, og gjestene øker til 2-0. Samme mann legger på til 3-0 noen minutter senere på et frispark.

Vil du være med på vår storsatsing?

10 min før slutt, fullfører nevnte Pedersen sitt hattrick og dermed er kampen avgjort. Minutter senere finner Jørgen Aaserud Mads Elvethun Hansen med en pasning, og sistnevnte gjør ingen feil alene med keeper og scorer tilside og i det lengste hjørnet. Hjemmelaget får sitt «trøstemål» og årets første seriemål for sesongen.

Siste målet i kampen, står Simon Andrè Petersen for, da han plasserer ballen i sitt eget mål i en presset situasjon, og det ender 1-5 på Årnes Kunstgress.

Fjorårets oppgjør endte forøvrig med 5-0 seier til vertene.

fotballnerd.no fikk en kampanalyse fra hjemmelagets trener, Svein Harald Pettersen, etter kampslutt: 1.omgangen synes jeg er bra fram til første målet. Vi har like mange sjanser som Strømmen2, men vi omsetter ikke sjansene i mål. Stian hadde flere klasseredninger i 1.omg, og var meget god igjennom kampen.

Vi gjorde noen småjusteringer på midtbanen foran 2.omgangen og var enige om å fortsetter å trøkke på slik som i de første 45.min.

Vi blir slitne på slutten av kampen og de får noen kjappe scoringer som gjør at de drar seieren i land og vi mister gløden, og vi merker jo at det er OBOS-spillere ute på banen som gjør den store forskjellen. Men det er et flatterende resultat når det ender 1-5 ut fra sjansestatistikken, avslutter Pettersen

Neste kamp for Raumnes & Årnes, er borte mot Ull/Kisa 2, som står med full pott og 6 poeng.