Gruppespillet i Champions League er klart!

245

Variert motstand for de tyske lagene!

Champions League trekningen til gruppespillet er nettopp ferdig og vi går en spennende høst i møte.

For fansen til Dortmund kan det bli et tøft gruppespill. Gutta fra Signal park havnet i gruppe A og får besøk av belgiske Club Brugge, Monaco og Atletico Madrid. En knallhard gruppe der fire kompetente lag skal kjempe med nebb og klør om poengene.

Vi flytter oss litt sørover og havner i Gelsenkirchen. Schalke havnet i gruppe D. En åpen gruppe der ingen lag er favoritter. De får besøk av Porto og Galatasaray, samt at de må en tur til Moskva og møte Lokomotiv. En spennende gruppe hvor det meste kan skje utover høsten.

- Annonse -

Vi tar turen videre til Munchen og havner i gruppe E. Det skal spilles noen interessante hjemmekamper på Olympiastadion i høst. Trekningen var litt som supporterne hadde ventet. En åpen men samtidig hard gruppe. De får besøk fra AEK Aten, Benfica og Ajax. Ingenting er avgjort her.

Nykommerne i Hoffenheim kan få et tøft gruppespill. De skal til Ukraina for å møte mestrene Sjakhtar Donetsk, de får besøk fra Lyon og skal på tur til Manchester for å møte City. Hoffenheim kan overraske her, igjen en gruppe hvor ingenting er avgjort.

Det ligger an til en spennende høst for de tyske lagene.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -