Akershus 4.div: Analyser/fakta 23.runde: Raumnes & Årnes banket Fet 8-2 i en målrik runde

513
Eiven H. Solberg hos Eidsvold TF2, blir her gratulert av nr 11, Joakim Andre Madsen. Solberg scoret hatrick i kampen mot Lørenskog 2. Foto: Eidsvold TF på nett

Fet fikk juling på Årnes da det ble 8-2 tap mot Raumnes & Årnes i en målrik runde. Hele 46 mål ble det til slutt, og vi nevner Strømmen 2 som vant 7-2 borte mot Ull/Kisa 2, og 4-4 mellom Lørenskog 2 og Eidsvold TF 2.

Gjelleråsen og Kløfta vant sine kamper, og det skiller da fortsatt 4 poeng mellom lagene når det gjenstår 3 kamper.

Resultater 23.serierunde:

23/9: Blaker – Eidsvold TF 2 3-2

Blaker tok ledelsen etter 22 min ved Thomas Skaalerud, men Eiven Hølmo Solberg og Sondre Rustad Rudi snudde kampen for gjestene og det står 1-2 etter 65 min. Men Blaker gav aldri opp, og Pål Thoreid utligner til 2-2 i det 72.min, og så blir Martin Mathisen matchvinner på overtid med sin 3-2 scoring.

vi får følgende kampanalyse fra Blaker sin spiller, Martin Nordseth: – Dette var ingen bra kamp av oss, vi var upresise og ukonsentrerte i alle ledd. Vi begynner godt men får en dårlig periode midtveis i kampen. På slutten viser vi vinnervilje og kjemper inn 3 poeng. Vi vinner på en dårlig dag. Vi skaper litt flere målsjanser enn Eidsvold og vinner fortjent, avslutter Nordseth til fotballnerd.no

24/9: Raumnes & Årnes – Fet 8-2

Fet har to seirer og 10 tap på bortebane etter 8-2 tapet på Årnes. 7 forskjellige spillere scoret for hjemmelaget Raumnes & Årnes, og nå ligger Årnes-laget på en 6.plass. Fet ligger tredje sist på tabellen.

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra hjemmelagets kaptein, Patrick Elvethun Hansen: – Vi kjører over de fra start og tar en fortjent ledelse med Robin Rognerud etter 15 min ca hvor han skyter fra 11-12 meter. Fortsetter å spille ball langs bakken med høyt tempo og de henger rett å slett ikke med. Mads øker til 2-0 etter pasning fra Øyvind Hofsrud og legger på til 3-0 med en nydelig avslutning på innlegg fra Dixon. Deretter stanger Simon inn en corner fra meg til 4-0. De får inn en goal etter slapt forsvarsspill fra oss hvor vi rett å slett ikke flytter beina. 4-1 til pause, og vi blir enige om å fortsette å trykke på å ikke falle tilbake slik som i 2 omgangen mot Gjerdrum.

Allikevel sliter vi litt i starten av 2 omgang og Fet reduserer til 2-4 på en uforklarig straffe som hverken vi eller Fet skjønte hvorfor de fikk. Det gjør at vi våkner og vi fortsetter i samme spor som i 1 omgang. Nicklas putter på til 5-1 etter forarbeid av Lasse før Lasse selv setter 6-1 etter pasning av meg. 7-1 er det jeg selv som står for, får en pasning fra Eivind i mellomrommet hvor jeg vender og utfordrer forsvarer deres. Når jeg kommer til rundt 20 meter velger jeg å skyte, og ballen går fint i lengste kryss. 8-1 kommer på en klassekontring fra vår egen 16 når de har corner. Det ender til slutt med at jeg legger ballen til Dix på åpent mål.

Mye god fotball i dag, og deilig at vi endelig sprekker den scoringsbobla og klarer å putte på mange i en kamp. Morsomt at det også er 7 (!) forskjellige målscorere på de 8 målene vi gjør, avslutter Elvethun Hansen

25/9: Hauerseter – Eidsvold IF 3-1

vi får følgende kampanalyse fra Hauerseters spiller og kaptein, Jørgen Alstad: – En fullt fortjent seier. I første omgang produserer vi mange sjanser, og bør score flere mål. Hushagen og Blaker med målene før pause. Slipper også inn et unødvendig mål rett før halvtid.

I andre omgang skaper vi ikke like mye, men har bra kontroll på matchen. Rød punkterer kampen med sin scoring 20 min før slutt, avslutter Alstad til fotballnerd.no

25/9: Ull/Kisa 2 – Strømmen 2 2-7

etter 7-0 hjemme over Fet og 9-0 over Eidsvold TF 2 hjemme, ble det 2-7 tap for Strømmen 2.

bortelaget stilte med flere A-lagsspillere, og Martin Wilhelmsen Trøen, scoret hatrick for Strømmen 2. For hjemmelaget Ull/Kisa 2, scoret bl.a. Fredrik Ullersmo, som gir oss følgende analyse av kampen: – Det var en fortjent seier til Strømmen. De spilte bedre fotball enn oss, og hadde full kontroll gjennom hele kampen. De hadde jo også med mange OBOS-spillere, så dette tapet tar vi med en klype salt, og lærer av tapet til videre kamper, avslutter Ullersmo til fotballnerd.no

25/9: Skedsmo 2 – Gjelleråsen 1-2

Gjelleråsen tok nok en ny og viktig seier i kampen om opprykk og laget er fortsatt ubeseiret på bortebane i likhet med Kløfta.

vi har fått følgende kampanalyse fra Gjelleråsens kaptein, Marius Pande: – En kamp vi har mye ball, men ikke skaper så mange sjanser som vi vanligvis gjør. Skedsmo jobber godt i presset og er vanskelige å spille gjennom. I tillegg kommer de på noen farlige kontringer, så det ble kamp helt inn, virker som vi er litt nervøse, men holder heldigvis til seier!

Første målet vårt kommer etter jeg får en pasning av Larsen rett utenfor 16-meteren. Litt heldig som via en Skedsmo-spiller setter 1-0 til oss. 2-0 kommer etter at Kaasa scorer på en retur fra keeper. Skedsmo reduserer med noen minutter igjen av kampen, men blir heldigvis med den ene scoringa, avslutter Pande til fotballnerd.no
 fra hjemmelagets kaptein, Nikolai Bjurholt, får vi følgende kampanalyse: – Vi sliter litt med å etablere spill offensivt gjennom kampen, men vi har flere gode sjanser. Fin redusering av Henrik Kjos mot slutten, men vi klarer aldri å utligne. Gjelleråsen har mest ball og vinner fortjent, men med et veldig ungt lag viser vi likevel at vi kan spille jevnt mot serielederen, så det må vi ta med oss videre. Gode innhopp av Anders Frey, Kasper Olsen (f.2000) og Brage Skaret (f.2002) som alle viser at de mestrer nivået, avslutter Bjurholt til fotballnerd.no

26/9: Kløfta – Gjerdrum 5-2

Kløfta vant som forventet mot tabelljumbo Gjerdrum, og med 5-2 seieren er laget fortsatt 4 poeng bak Gjelleråsen, når det gjenstår 3 seriekamper. Gjerdrum står fortsatt med 8 fattige poeng og 4.div spill 2018.

fra hjemmelagets spiss, Steffen Nystrøm, får vi følgende analyse fra kampen: – Solid seier. Vi har kontroll fra start til slutt. Leder 4-0 til pause. Gjerdrum truer oss aldri og er nesten ikke borti ballen i løpet av kampen. Vi vinner fortjent 5-2. De scorer på en overgang og et frispark. Utenom det skaper de ingenting. Vi scorer på overgang, etablert spill og dødball, avslutter Nystrøm til fotballnerd.no

26/9: Lørenskog 2 – Eidsvold TF 2 4-4

bortelagets spiller, Eiven Hølmo Solberg, scoret hatrick. Kyllian Kouame hos Eidsvold TF 2  fikk rødt kort etter to gule i kampen

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra bortelagets spiller, Erik Ruud: – det var en kamp hvor det gikk veldig mye frem og tilbake, vi hadde grei kontroll de første minuttene men etter den første scoringen til Lørenskog så tok de mer og mer over kampen. Vi klarte å gå til pause med en 1-2 ledelse etter at vi scoret på en straffe og en kontring. Vi startet andre omgang bra og fikk inn 1-3 før Lørenskog tok over igjen og scoret både 2-3 og 3-3. Resten av omgangen var det ikke mange store sjanser til noen av lagene ble stort sett kontring på kontring en periode. Så rett før slutt så klarer vi å sette inn 3-4 med en mann mindre.

Men de siste minuttene så klarer vi ikke å holde hode kaldt nok og vi ender opp med å lage noen dumme frispark i farlige posisjoner som de da klarer å utnytte 4 min på overtid. For vår del er dette et utrolig surt poengtap, avslutter Ruud