Akershus 4.div: Analyser/fakta 24.runde: 7 målrike hjemmekamper på rad for Ull/Kisa 2

652

Gjelleråsen og Kløfta vant sine kamper og avstanden er fortsatt 4 poeng. Begge lagene er ubeseiret på bortebane med 9-3-0 i statistikken. Gjelleråsen kan selv avgjøre i kommende hjemmekamp mot Aurskog-Høland foran sitt eget publikum, med seier er Gjelleråsen seriemestere og kan feire opprykk til Norsk Tipping-ligaen!

Gjelleråsen har notert seg for 99 fulltreffere, mens Aurskog-Høland har banket inn 91 mål.

Gjerrigste lag er Gjelleråsen med 30 baklengs, deretter kommer Kløfta og Raumnes & Årnes med 31 baklengs.

Gjerdrum tapte igjen hjemme og står fortsatt uten hjemmeseier, statistikken viser 0-1-11

Nok en målrik kamp på Jessheim: Ull/Kisa 2 vant 7-4 over Skedsmo 2. Her er de 6 siste hjemmekampene på Jessheim før møtet med Skedsmo 2:

19/6: Lørenskog 2: 5-3

14/8: Gjelleråsen: 0-5

28/8: Aurskog-Høland: 6-5

11/9: Fet: 7-0

18/9: Eidsvold TF 2: 9-0

25/9: Strømmen 2: 2-7

82 mål er scoret på de 12 hjemmekampene på Jessheim Stadion, noe som gir et snitt på 6,83 mål pr.kamp. Det er mest av alle i divisjonen.

Siste hjemmekampen for Ull/Kisa 2, er mot Raumnes & Årnes den 15.okt. Blir den også like målrik?

Resultater 24.serierunde:

2/10: Aurskog-Høland – Hauerseter 2-0

en kamp uten stor betydning der hjemmelaget ligger på en trygg 3.plass, mens Hauerseter er å finne på en 9.plass. Hjemmelaget vant 2-0 etter scoringer av Bård Kolstad og Stian Skjeggenes.

fotballnerd.no har fått følgende kampanalyse fra hjemmelagets spiller, Martin Vestreng: –Det var en relativt jevnspilt førsteomgang, men AHFK hadde de største mulighetene. I andre omgang får vi en tidlig scoring ved Stian Skjeggenes. Flott scoring fra 20 meter! Etter dette har vi full kontroll og får siste scoring ved Bård Kolstad etter 75 min ca. Enkel scoring etter godt forarbeid av Lars Eirik S., avslutter Vestreng

2/10: Eidsvold IF – Gjelleråsen 1-2

Gjelleråsen er fortsatt ubeseiret på bortebane i likhet med Kløfta, begge lagene har 9-3-0.

Gjelleråsens kaptein, Marius Pande, gir oss følgende analyse av kampen: – Kampen ble ganske lik forrige kamp mot Skedsmo 2. Vi har mye ball, men skaper ikke altfor mye. Siste 15 av første omgang løsner det litt og vi holder det oppe i andre omgang. Kommer til flere sjanser, men keeperen til EIF redder mye. Joakim blir byttet inn midt i andreomgang og det tar ikke lang tid før han slår et frispark som Kaasa header i mål. Andre målet er det Ardijan (som også nettopp hadde kommet innpå) som har målgivende til Ryden. Viser at vi har god bredde i troppen. Nå mangler vi én seier, og vi skal gjøre det vi kan for å avgjøre det allerede på søndag mot Høland. Blir nok en tøff og spennende kamp som vi forhåpentligvis kommer seirende ut av, avslutter Pande til fotballnerd.no

vi får også en analyse fra hjemmelagets Heine Christian Lundahl: – Jeg synes vi henger godt med og kjemper godt hele kampen igjennom. Vi tar tak og hever oss fra tidligere kamper i høst og holder nivå greit gjennom kampen. Vi ligger godt defensivt i alle ledd og gjør det vanskelig for Gjelleråsen å trenge igjennom og får noen gode sjanser på overgangene vi får. Det glipper litt i de defensive markeringene og det utnytter Gjelleråsen og leder 2-0, men vi reiser oss og kjemper og får uttelling for det etter litt klabb og babb i feltet og Sydtangen setter til slutt ballen i kassa. Veteran Flesvik er veldig nære på en dobbeltsjanse i sluttminuttene med en i tverra og en i stanga på tampen i kampen, så det kunne like gjerne blitt 2-2, men vi får se oss fornøyd med en god kamp mot en veldig god serieleder. Det er jo selvfølgelig mye vi må ta tak i og jobbe med videre, men dette var mye bedre enn på lenge. Nå går vi for 3 poeng hjemme mot Skedsmo 2 på søndag, avslutter Lundahl til fotballnerd.no

2/10: Eidsvold TF 2 – Raumnes & Årnes 0-2

Laget fra Årnes tok 3 poeng på Eidsvoll og dermed avanserte til en flott 5.plass på tabellen.

vi har fått følgende kampanalyse fra Årnes-lagets kaptein, Patrick Elvethun Hansen: – Starter igjen veldig bra, og styrer alt som skjer første 20-25 minuttene. Har 2 store sjanser ved Lasse og Mads hvor Mads setter den ene, men dessverre blir avblåst for offside. Mer jevnt siste 20 min av 1 omg, hvor ingen av lagene skaper de helt store sjansene. Turn kommer ut i hundre og får en stor sjanse etter få sekunder i 2 omg, men vi avverger og setter etterhvert opp tempoet som gjør at vi får den viktige 1-0 scoringen.

Fantastisk angrep hvor vi vender spillet i backfireren et par ganger før vi setter på på høyresiden, Jørgen finner meg i mellomrommet som flikker videre til Mads som har spilt mye fifa i det siste og dermed kjører en skuddfinte før han enkelt plasserer den i nærmeste hjørnet. 2-0 kommer etter aggressivt press ved midtbanen hvor Lasse selv vinner ballen og løper med ballen i 50 meter med Turn forsvaret halsende etter seg før han setter den sikkert, avslutter Patrick til fotballnerd.no

2/10: Strømmen 2 – Lørenskog 2 1-5

Lørenskog 2 tok en viktig borteseier mot Strømmen 2 for å komme seg unna den skumle 13.plassen, som kan gi nedrykk. Hvis Funnefoss/Vormsund rykker ned til 4.div, så vil 13.plass i 4.div gi mestsannsynligvis også nedrykk, og der ligger Fet for øyeblikket. Kaptein hos Lørenskog 2, Youssef Mahnin, scoret 3 mål i kampen men et av de var et selvmål.

vi har fått analyse fra kampen fra bortelagets spiller, Marko Nazari: – De var 2 veldig unge lag som møtte hverandre, Strømmen 2 stilte med reint jr lag og vi hadde 10 av 13 spillere som var enten gutt eller jr spillere. Kampen bar preg over dette og var en veldig rotete kamp, ikke veldig høgt nivå på kampen. 1. omgang styrte Strømmen en god del av banespillet og burde kanskje scoret 1-2 mål, men vi scorte på et skudd utenfor 16 og et tilbake spill fra backen som vår spiller snappa opp før keeper og trilla den rolig i mål. Så vi gikk i ledelsen 2-0 til pause, der Strømmen var de bedre laget.

2.omgang byttet vi til en meir flatere midtbane og nekta Strømmen å trille så mye bredt på oss, der sleit vi stort i første omgang. Dette klarte vi og scorte 2 mål på di første 5 min. Etter dette var de en veldig rotete kamp der de bølga fram og tilbake og ingen av lagene klarte å sette et veldig stort press på hverandre.  Strømmen scorte på et frispark på 85 min og vi scorte på 90 min så debba kampen ut til en komfortabel 5-1 seier til oss, avslutter Nazari til fotballnerd.no

2/10: Ull/Kisa 2 – Skedsmo 2 7-4

Ofte målrike kamper på Jessheim Stadion, og denne gangen ble det 11 mål hvorav 7 mål til hjemmelaget. 6 forskjellige målscorere for Ull/Kisa 2, mens Robin Moen Moheim scoret hatrick for Skedsmo 2. Pauseresultatet var 2-3.

hjemmelagets spiller, Sander Jonassen Forø, gir oss denne analysen av kampen: – Vi kontrollerte mye av spillet i 1. omg, men Skedsmo var farlige på kontringer og vi var litt for lette å kontre på så de fikk 3 mål på 3 sjanser i 1. omg. Selv scoret vi 2, -av Søreide og Stenseth, men 2-3 til pause kjentes ikke helt «fair».

I 2. omg bølget en del, vi utligner ved Herman Henriksen men så scorer de på nok en kontring. Utover i kampen fikk vi rensket unna det som var samtidig var vi mer effektive i 2. omg. Furseth utlignet til 4-4, jeg noterte min 2. assist. Rognerud økte til 5-4 på corner og når Stenseth dunket inn 6-4 følte jeg meg sikker på at 3 poeng var sikra. Furseth satt sin 2. helt til slutt og 3 poeng var sikkert. Fortjent seier, avslutter Forø til fotballnerd.no

2/10: Fet – Kløfta 2-4

Kløfta måtte vinne for å gi Gjelleråsen kamp helt inn og innfridde med 4-2 seier mot Fet. Toppscoreren fra 2016-sesongen, Adam Olsen, fant nettmaskene to ganger.

Kløftas spiller, Eivind Damstuen, serverer oss denne kampanalysen: – førsteomgang er vi gode offensivt. Hadde flere fine angrep hvor det går på en og to touch. Vi tok ledelsen etter rundt 30 sek. Riktig nok selvmål, men et godt angrep i forkant. Defensivt ble det litt for store avstander stort sett hele kampen. Fet var farlig frempå i perioder. Særlig på dødball. Vi burde ha punktert kampen tidligere. brenner for mange sjanser. Vi tok ledelsen 3-1 forholdsvis tidlig i andre omgang. Det var kamp helt til Adam scorte 4-2 målet i det 90 minutt. Godt å ta med 3 poeng i sånne kamper, avslutter Damstuen til fotballnerd.no

3/10: Gjerdrum – Blaker 1-3

Gjerdrum står fortsatt uten hjemmeseier, statistikken sier 0-1-11 (!) mens på bortebane har det blitt 2-1-9.