Akershus 4.div: Henrik Kjos matchvinner igjen da Skedsmo2 vant på Årnes!

470

Skedsmo 2 sin spiller, Henrik Kjos, ble nok en gang matchvinner, da han avgjorde kampen mot Raumnes & Årnes og sikret 3 nye poeng. Kjos ble matchvinner i første serierunde da han scoret 4-3 målet hjemme mot sterke Aurskog-Høland.

Hjemmelaget tapte begge oppgjørene mot Skedsmo 2 i fjor. Begge lagene åpnet med seier i årets første serieomgang: Skedsmo 2 vant 4-3 hjemme mot Aurskog-Høland, mens Raumnes & Årnes vant 1-0 borte mot Lørenskog 2.

Nicklas Dale Sramek prøver seg med et skudd mot mål etter 3 spilte minutter, men skuddet blir blokkert av en forsvarer, og vi noterer første målsjanse i kampen.

Kun 3 minutter senere, får hjemmelaget en corner. Den tar Patrick Elvethun Hansen, som slår den kort inn foran nærmeste stolpe og Lasse Holum Hansen får pirket den inn og 1-0 til Raumnes & Årnes.

Patrick E. Hansen får prøvd skuddfoten når 11 min er passert, men keeper slår til corner.

Henrik Kjos hos gjestene, får en god mulighet når han med ryggen til mål, får headet bakover, men hjemmelagets keeper får en hand på ballen og redder. Da var det spilt 20 min.

Mads E. Hansen får en strekk og må byttes ut etter 21 min, og inn kommer Eivind Solhaug.

Skedsmo 2 får nå kommet mer inn i kampen og får uttelling etter 31 min, når markeringen svikter hos hjemmelaget og Jostein Kvale får skutt til side for keeper etter et innlegg, og det står 1-1, som blir pauseresultatet.

Hjemmelagets spiss, Dale Sramek, får 2.omgangens første mulighet etter 2 min, men hans heading får keeper slått til corner.

Skedsmo 2 får sine sjanser, og når kampuret viser 63 min, svikter det igjen i markeringen hos hjemmelaget og Henrik Kjos får bredsidet et innlegg, tilside for keeper, og det står 2-1 til gjestene.

På slutten av kampen, presser Raumnes & Årnes på for å få til en utligning, men gjestene forsvarer seg godt og kampen ender med 2-1 seier til Skedsmo2.

Skedsmo 2 startet kampen med sju juniorspillere, og begge målscorerne er 99-modeller.

fotballnerd.no fikk en oppsummering av hjemmelagets trener, Svein Pettersen, etter kampslutt: – Jeg synes det er en veldig merkelig fotballkamp. Vi er fullstendig overlegne de første 15 min, får 1-0 målet og dette er kjørt. Så tar Skedsmo over de neste 30 min, de er klart bedre enn oss. De siste 30 min av kampen har vi trykket på de og burde fått poengdeling, synes jeg. Det er surt å ikke få med seg noe poeng fra denne kampen.

• Hva vil du trekke frem som det positive i kampen? – De første 15 min var veldig bra! Vi prøvde å spille ball og fikk flere cornere, der vi fikk uttelling på den ene. Vi blir stresset på slutten, jager for å få en utligning, mer kriging i boks og vi slutter å spille fotball. Er litt misfornøgd med det, avslutter Pettersen til fotballnerd.no

R & Å stilte med følgende start`11er: Jens Fredrik Bergli Nygaard, Sondre Stranden Fagerli, Mads Elvethun Hansen, Nicklas Dale Sramek, Robin Rognerud, Sebastian Thøger-Andresen, Patrick Elvethun Hansen, Øyvind Hofsrud, Petter Sannerud, Lasse Holum Hansen, Zhiar Sorchi

Benyttede innbyttere: Eivind Solhaug, Stian Linderoth-Jensen

Skedsmo 2: Martin Bjørkeng, Marius Andresen, Robin Moheim, Christopher Møbius, Kenneth Stovner Jacobsen, Glenn Erik Sandvik, Eirik Holm Olsen, Jostein Rodahl Kvale, Henrik Kjos, Maximillian L. Halvorsen, Sverre Bjerke

Benyttede reserver: Egzon Statovci,