Akershus 4.div: Intervjuer/kampfakta: Blaker med 3 strake hjemmeseirer!

593

Blaker vant 3-0 over Ull/Kisa 2 og står med 3 strake seirer hjemme på den siste uka. Først ble det 2-1 over Eidsvold IF, deretter 1-0 over Raumnes & Årnes, før denne seieren over gjestene fra Jessheim.

Kløfta vant 4-0 over Aurskog-Høland!

Skedsmo 2 med et nytt poengtap da det ble 2-2 hjemme mot Strømmen 2.

Resterende kamper 9.serierunde samt hengekamper:

1/6: Kløfta – Aurskog-Høland 4-0 (K: Olsen 8, Poor 33, Westheim 50, Bujupi 90)

Kløfta tok en sterk 4-0 seier over Aurskog-Høland.

fra bortelagets spiller og kaptein, Hans Christian Bergsjø, får vi denne kampanalysen:Det ble et fortjent tap mot et Kløftalag som ville mer enn oss, og som var bedre enn oss i alt i denne kampen. I tillegg hadde de en god Nystrøm, som har tilført ro i laget, og han styrte spillet i perioder. Vi må finne tilbake til den gløden vi har hatt tidligere i år, hvis vi skal henge med de aller beste, avslutter Bergsjø til fotballnerd.no

fra hjemmelagets spiller og kaptein, Eivind Damstuen, får vi følgende kampanalyse:Solid gjennomført kamp av oss mot et Høland lag som tidligere har hatt et tak på oss. Defensivt ligger vi bra. Jobber godt, og slipper de omtrent ikke til noen sjanser i banespillet. De setter opp mye dødballer og lange innkast, og er farlige der. Men vi får ryddet greit unna hele kampen. Offensivt tar vi steg hver kamp nå. Scorer på kontring, dødball, opprulling som starter bakfra, og en elegant enkelt prestasjon av Hiwa på 2-0, hvor han drar av 4-5 mann innenfor 16 meteren og setter den. Vi viser at vi har mange strenger å spille på. Solid lagseier, avslutter Damstuen

1/6: Blaker – Raumnes & Årnes 1-0 (B: Svardahl 55)

(en tidligere utsatt kamp) fra bortelagets spiller, Øyvind Hofsrud, får vi denne kampanalysen:Jeg vil si at gjennom første omgang føler vi selv at vi har et lite overtak. Blaker er farlig frempå med et par sjanser, men føler fortsatt det er vi som hadde fortjent å ta ledelse, men det går til pause med 0-0. I andre omgang mister vi alle de gode tendensene vi hadde i første omgang. I første omgang vant vi masse dueller og kriget mer enn Blaker, i andre omgang snur dette helt og det er Blaker som styrer kampen. Etter hva jeg husker skaper vi vel knapt noe som helst i andre omgang. Vi slipper fortjent inn 1-0. Etter målet klarer vi fortsatt ikke løfte oss og Blaker fortsetter trykket. Vi taper fortjent 1-0 etter en av de dårligste andre omgangene jeg har vært med på. Total svikt over hele fjøla. Første omgang er som sagt god, avslutter Hofsrud til fotballnerd.no

1/6: Hauerseter – Strømmen 2 1-0 (H: Preber 89)

Marius Preber scoret seiersmålet minuttet før slutt for Hauerseter.

(en tidligere utsatt kamp)

4/6: Lørenskog2 – Fet 3-4 (L: Lajqi 10, Singh 31,40 /F: E.Søgård 19, Fetahu 34, Bergan-Foss 57, M.Søgård 69)

Lørenskog 2 venter fortsatt på sin første hjemmeseier; laget står med et poeng på sine 5 hjemmekamper etter kampen mot Fet.

fra Fets trener, Robin Ødegaard, får vi følgende kampanalyse:Viktig 3 poenger! Første omgang er svak fra vår side. Vi kommer aldri i gang og slipper Lørenskog alt for lett til. I pausen får vi strammet opp defensivt og har god kontroll på det Lørenskog kommer med i den andre omgangen. Vi får også i perioder vist frem hva vi kan offensivt. Fortsatt slipper vi inn alt for mange og enkle scoringer, men vi gleder oss over 4 flotte mål riktig vei, avslutter Ødegaard til fotballnerd.no

5/6: Blaker – Ull/Kisa 2 3-0 (B: Mathisen 4, Gjelsvik 35, Nordseth 39)

Blaker tar sin tredje strake hjemmeseier på èn uke, og fra hjemmelagets spiller og kaptein, Joar Akselsen, får vi følgende oppsummering: – Det er en kamp vi har god kontroll på. Vi stresser Kisa og lar de ikke få tid med ball. Det blir mange brudd og vi får tre mål. Førsteomgangen er nok årsbeste av oss. Andreomgangen blir mye roligere med fokus på å holde tett bakover, avslutter Akselsen til fotballnerd.no

Ull/Kisa 2 har tapt samtlige 5 bortekamper så langt i sesongen.

(denne kampen er oppført som 15.serierundekamp)

5/6: Skedsmo2 – Strømmen2 2-2 (S: Blix 51 str, Benco 75 str/S: Solum 42, Berggren 69)

fra bortelagets spiller og målscorer, Magnus Solum, får vi følgende kampanalyse:en kort oppsummering er vel at Skedsmo var det beste laget, og hadde klart mest ball og sjanser, men vi viser en veldig god lagmoral og jobber veldig godt uten ballen. Imponert over alle juniorene som spilte, og måten de duellerer på. Scoringen min kom etter et godt slått frispark av Sami loulanti (som hadde 2 fine målgivende pasninger) der fikk jeg styrt ballen i mål med hodet. Skedsmo får 2 straffespark og scorer på begge de. Det er veldig surt, da det ene straffesparket var feil dømt. Men sånt skjer og vi lærer av sånne kamper. Vi må bry oss mindre om dommeravgjørelser og ikke la det påvirket vårt spill og fokus. Det er vel det eneste jeg ikke er helt fornøyd med, avslutter Solum til fotballnerd.no