Akershus 4.div: Kampanalyser 11.runde: Aurskog-Høland snudde 2-3 til 4-3 på overtid borte mot Hauerseter!

502
Øyvind Hofsrud hos R & Å, har nettopp klarert for hjemmelaget med en heading. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

For en «syk» kamp da Hauerseter tok imot Aurskog-Høland. Hjemmelaget måtte spille de siste 34 min med 10 mann, men ledet 3-2 etter 90 spilte minutter. Men en «syk» snuoperasjon av Aurskog-Høland gav gjestene 3 poeng da laget scoret 2 mål på overtid! Dette smakte ekstra godt for gjestene siden laget har slitt på bortebane mot Hauerseter.

Endelig vant Raumnes & Årnes sin første hjemmekamp, takket være 2 mål av Mads Elvethun Hansen! Mads er i skikkelig målscorer-modus siden han putta 6 mål (!) i 6.div oppgjøret mot Kurland da Raumnes & Årnes 2, vant 7-1! Hans bror og kaptein på A-laget, Patrick, scoret det siste målet.

Gjelleråsen og Kløfta fortsetter å vinne: Gjelleråsen hadde få problemer mot Eidsvold IF og vant 3-1, mens Kløfta vant 2-0 over Fet.

Kamper 11.serierunde:

13/6: Blaker – Gjerdrum 1-0 (B: Skaalerud 84)

Innbytter Thomas Skaalerud, ble matchvinner med sin 1-0 scoring i det 84.min foran 90 tilskuere på Bruvollen gress.

Blakers kaptein, Joar Akselsen, har følgende kampanalyse:Vi kommer ikke ordentlig i gang de første 20, men er best andre halvdel av første omgang. Andre omgang starter uten oss og Gjerdrum har flere store sjanser. Ahmed holder oss inne i kampen ved flere anledninger. Vi våkner etterhvert, men sliter med å omsette sjansene våre. Heldigvis har vi mye rutine å sette på, og Skaalerud er kald når han får sjansen foran mål, avslutter Akselsen til fotballnerd.no

14/6: Lørenskog 2 – Strømmen 2 1-1 (L: Singh 68 /S: Reistad 7)

Hjemmelaget Lørenskog 2, venter fortsatt på sin første hjemmeseier. Kun blitt 2 poeng hjemme på 6 kamper.

bortelagets spiller og kaptein, Even Habberstad, har følgende kampanalyse: – Et pur ungt Strømmen 2 var best i starten av 1. omgang og tok en fortjent ledelse midtveis i omgangen. Etter scoringen kom hjemmelaget mer med og burde nok ha utlignet men en meget god Tri Samba hindret scoring. Dermed ledet vi 1-0 til pause.

I den andre omgangen var det hjemmelaget som dominerte og fikk etterhvert en fortjent utligning når det gjensto 15 minutter av kampen, avslutter Habberstad til fotballnerd.no

15/6: Kløfta – Fet 2-0 (K: Poor 57, Westheim 69)

Trener for Kløfta, Karl Andre Hovde, sa følgende til RB etter kampen: – Gutta presterte en helt all right omgang, men de lå lavt og vi var avhengige av å få satt mer tempo på ballen. Det klarte vi bedre etter pause og vant dermed veldig fortjent.

15/6: Raumnes & Årnes – Eidsvold TF 2 2-0 (RÅ: Mads E. Hansen 26,55)

Så vant endelig Raumnes & Årnes sin første hjemmekamp på sitt 6 forsøk. Mads Elvethun Hansen signerte kampens 2 mål.

hjemmelagets kaptein, Patrick Elvethun Hansen, har følgende analyse av årets første hjemmeseier:Det var helt fantastisk!! Føler vi er bedre i 90 minutter i dag, og det er en god følelse å ta med videre. Vi kjemper for hverandre hele veien og skaper nok muligheter til å ta med 3 poeng hjem. Mads har virkelig funnet ut hvor målet står og putta 6 mål i B kamp på tirsdag og putter to nye i dag hvor siste målet er en slags kopi av Bergkamp målet i Arsenal, morsomt å se! Holder også nullen for 5 gang i år, som er veldig morsomt, avslutter Patrick Elvethun Hansen til fotballnerd.no

2-målsscorer, Mads Elvethun Hansen, har følgende kampanalyse:  – Vi starter kampen bra og får en scoring annulert. Fortsetter å kjøre og det resulterer i en scoring etterhvert. Fint spill på venstresiden før Sramek legger ballen inn til meg som setter den ved siden av keeper. Turn skaper lite og slår mye langt som passer oss greit i denne matchen. Scorer 2-0 tidlig i 2 omgang etter en glimrende ball fra Dixon. Ellers har vi full kontroll og er meget gode defensivt nok en gang! Deilig med 3 poeng, avslutter Mads Elvethun Hansen til fotballnerd.no

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra hjemmelagets trener, Svein Harald Pettersen: – Jeg synes det er en jevn kamp i første omgang og vi er heldige som får det første målet. Jeg synes vi er hakket bedre enn dem, Vi forventer jo at Eidsvold TF 2 skal komme «ut i hundre»etter hvilen og duellere, men da synes jeg at vi får satt kampen og når det blir 2-0, føler jeg at vi har full kontroll. Det er vi som har de store målsjansene, og jeg er meget godt fornøgd med det defensive. Robin har jo to sjanser på blank goal, så seieren kunne ha vært større. En fullt fortjent seier og på de siste 2 kampene har vi scoret 6 mål og holdt buret rent. 4-0 borte mot Fet synes jeg var en sterk seier, og vi er blant de lagene som har sluppet inn færrest mål, avslutter Pettersen

15/6: Hauerseter – Aurskog-Høland 3-4 (H: Skottner 28, Preber 72, Knudsen 88 /AH: B.Vestreng 45,79, Svardahl 90, Fjellheim 90)

For en kamp! Hjemmelaget ledet 3-2 ved 90 min men på overtid scorer Aurskog-Høland 2 mål, det første på et straffespark. I tillegg fikk Hauerseter utvist målscorer Fredrik Høibråten Skottner i det 56 min!

Hauerseters spiller og kaptein, Jørgen Alstad, har følgende kampanalyse av denne dramatiske kampen: – Veit ikke helt hva jeg skal si. Et utrolig surt tap, hvor vi leder 3-2 til vi passerer 90 min. Da får de er meget billig straffespark (selvsagt ikke objektiv her, men han faller lett). Etter det skjønner jeg ikke hvorfor han legger til så mye mer enn det han sa han skulle, og de får en sjanse til på et langt kast som etter mye klabb og babb går inn. Sikkert ikke helt ufortjent, men ufattelig surt når vi tar ledelsen 3 ganger, og spiller nesten en omgang med 10 mann, avslutter Alstad til fotballnerd.no

bortelagets spiller, Lars-Eirik Svardahl, kommer med følgende analyse av kampen:Noe av det deiligste og mest euforiske vi har opplevd på lenge! Vi spiller en meget god bortekamp mot et tøft lag. Vi skaper mye sjanser og burde ha avgjort kampen mye tidligere. Hauerseter er både heldig og effektive ved alle 3 målene. 2-1 scoringen deres er et kremmerhus. Vi klarer å holde trua og presset selv om vi havner under rett før slutt. Å klare å snu kampen i det 92 og 94 er noe av det sjukeste! Det var fryktelig fortjent sett under spill og sjanser. Skikkelig lagseier over hele fjøla!, avslutter Svardahl til fotballnerd.no

15/6: Gjelleråsen – Eidsvold IF 3-1 (G: Lindviksmoen, Måsø, Kaasa /E: Sørensen)

Gjelleråsen er fortsatt uten poengtap på hjemmebane! Eidsvold IF sliter på bortebane der det har blitt kun 4 poeng på 6 kamper.

Gjelleråsens spiller og målscorer, Markus Kaasa, har følgende kampanalyse:Førsteomgangen starter bra der Michael setter en kasse etter 2 minutter. Etter det er det vi som styrer resten av omgangen, men vi brenner for mange sjanser og er ikke helt på det nivået vi har vært tidligere. Andre omgangen starter ganske likt som den første, der vi Mikkhu scorer tidlig. Etter det slipper vi oss litt ned, og klarer å la EIF komme inn i kampen igjen ved en redusering. Resten av kampen er det mye klabb og babb, og Eidsvoll blir mer og mer farlig, samt at vi brenner enda flere sjanser. Til slutt får Brian til et godt skudd som keeper må gi retur på, og da får jeg en enkel jobb med å sette spikeren i kista. Ikke vår beste dag, men vi viser igjen at vi også kan vinne på sånne dager, avslutter Kaasa til fotballnerd.no

bortelagets spiller, Martin Sydtangen, kommer med følgende oppsummering:Vi starter dårlig med å sleppe inn et mål i løpet av de første 2 minutta, så vi gjør det vanskelig for oss selv. Vi spiller oss delvis inn i matchen utover omgangen, men ingen kunne sagt noe hvis Gjelleråsen hadde putta både 2 og 3 før pause. Men det står bare 1-0, og vi har trua på det i pausa. Derfor er det ekstra tungt når vi igjen slepper inn rett etter pause. Deretter scorer Markus Sørensen på en kontring. Vi presser på, uten å skape de helt store sjansene, og på slutten blir vi kontra på og slepper inn 3-1. En kamp for oss hvor vi jobber hardt og viser god moral, men møter et bedre lag, avslutter Sydtangen til fotballnerd.no

15/6: Skedsmo 2 – Ull/Kisa 2 2-3 (S: Lindahl 61, Evensen 89 /UK: Taymur 31, Forø 36, Blaker 90 str)

Hjemmelaget Skedsmo 2, utlignet til 2-2 minuttet før slutt, men gjestene fra Jessheim scoret på straffe på overtid og tok med seg 3 poeng i baggasjen. Dette betyr at Skedsmo 2 ble påført sitt første hjemmetap for sesongen, mens Ull/Kisa 2 tok sin andre borteseier på rad på 3 dager!

bortelagets spiller, Oliver Stenseth, har følgende oppsummering: – Første omgang var veldig bra. Ledet fortjent 2-0 til pause etter scoringer av Hevar og Sander. I andre omgang slipper vi oss litt ned og tør ikke å spille like mye som i første omgang. Slipper inn to enkle mål slik at det står 2-2. På overtid får vi straffe som Petter setter i mål. Strålende innsats av hele laget og viktig med 3 poeng, avslutter Stenseth til fotballnerd.no