Akershus 4.div: Kampanalyser 17.runde: Fet vant 9-1 i bunnoppgjøret mot Gjerdrum!

577

Fet banket bunnkollega Gjerdrum hele 9-1 og fikk innkassert 3 sårt viktige poeng i bunnstriden. Fet vant også 1-0 over Eidsvold IF, og har nå startet klatringen opp fra bunnen av tabellen.

Gjelleråsen fortsetter å bøtte inn mål, denne gangen var det Ull/Kisa 2 som på sin hjemmebane fin 5 mål «i sekken». Imponerende 77 scorede mål på 17 kamper!

Aurskog-Høland vant 5-1 borte mot Eidsvold TF 2 og lar ikke Gjelleråsen rykke ifra i toppen. Det skiller 4 poeng mellom lagene, men Aurskog-Høland har èn kamp til gode (borte mot bunnlaget Gjerdrum)

Kamper 17.serierunde:

14/8: Ull/Kisa 2 – Gjelleråsen 0-5

Serieleder Gjelleråsen, er fortsatt ubeseiret på bortebane: 6-3-0

bortelagets kaptein, Marius Pande, har følgende kampanalyse å dele med oss: – Grei seier mot et ungt lag. Føler vi har god kontroll på kampen, selv om vi ikke spiller en av våre beste kamper i år. Kisa kom allikevel til noen farlige sjanser da vi mista ballen i farlig posisjoner. De tre første målene våre kommer etter dødball. Først Kaasa på straffe, så Brian etter kaos i feltet på en corner, før William kriger inn enda en corner.. Kaasa setter sitt andre etterhvert, før Mihkku setter den 5. etter en god prestasjon på kanten. En kamp der vi gjør akkurat det vi må for å vinne. Ingen kjempeprestasjon fra vår side, men 3 nye poeng, avslutter Pande til fotballnerd.no

14/8: Eidsvold TF 2 – Aurskog-Høland 1-5

6 seirer og 1 uavgjort kamp på de siste 7 seriekampene, er status for Aurskog-Høland etter kampen på Eidsvold.

14/8: Fet – Gjerdrum 9-1

Fets trener, Robin Ødegaard, har følgende kampanalyse: – Kampen mot Gjerdrum er solid! Vi leverer en meget godkjent kamp. Vi får satt grunnspillet vårt bedre for hver kamp som går! Vi står også distansen godt, og løper tilslutt over Gjerdrum. 3 viktige og deilige poeng, avslutter Ødegaard til fotballnerd.no

14/8: Strømmen 2 – Eidsvold IF 5-1

hjemmelagets spiller, Madiou Konate, scoret hatrick

14/8: Skedsmo 2 – Kløfta 1-1

Kløfta fortsetter med å avgi poeng, nå ble det poengdeling borte mot Skedsmo2. Samtidig er Kløfta ubeseiret på bortebane i likhet med Gjelleråsen: 6-2-0

bortelagets spiller, Eivind Damstuen, har følgende kampanalyse: – Jevn førsteomgang. Vi går til pause med 1-0 etter scoring av Hawar. Målet kom på en dødball som blir slått langt på bakerste og som Sondre header tilbake i feltet og treffer Hawar som kan styre inn på åpent mål. Reduseringen til Skedsmo fikk jeg ikke med meg da jeg måtte ut med skade i pausen. Utover i andre omgang syntes jeg vi tok tak i kampen, og skapte nok sjanser til avgjøre. Blant annet hadde Adam et skudd på innsiden av tverrliggeren som spretter ned på streken og ut igjen. Litt marginer imot gjør at vi ikke får med oss 3 poeng, avslutter Damstuen

14/8: Lørenskog 2 – Hauerseter 4-3

Lørenskog 2 sin første hjemmeseier for sesongen!

bortelagets kaptein, Jørgen Alstad, har følgende kampanalyse til fotballnerd.no: – Enkelt og greit alt for dårlig, og vi fortsetter vår begredelige start på høstsesongen.  Leder 0-2 og bør egentlig kontrollere inn til seier, men går istedenfor fullstendig på trynet. Vi mister et par sentrale spillere med skade til pause, men det alene kan ikke forklare den måten vi faller sammen på i andre omgang. Nå må vi rett og slett ta oss sammen, alle som en, avslutter Alstad

15/8: Raumnes & Årnes – Blaker 3-1

hjemmelaget er i god form for tiden og har 4 strake hjemmeseirer. Blaker er fortsatt uten borteseier: 0-3-4

17/8: Fet – Eidsvold IF 1-0 (kamp fra runde 15)

ny viktig seier for Fet, som nå har fått kontakt med lagene over nedrykksstreken. Trener, Robin Ødegaard, har følgende analyse av kampen mot Eidsvold IF: – Vi bygger videre på de gode prestasjonene fra sist. Første 20 er vi klart best i dag, og skaper noen store sjanser, men uten å få scoringen. Neste 20 min er EIF best, før det jevner seg ut inn mot pause. EIF farlige på dødballer. Starten av 2.omgang får vi trykket opp igjen, og skaper nye gode sjanser. EIF farlige på kontringer og skaper et par farligheter her de også. Sebastian Abusdal dukker opp i boksen og setter inn vinnermålet i det 69.minuttet. solid bakover, og igjen viser vi god utvikling i det offensive spillet. Klapp på skulderen til EIF keeperen som gjør et par meget gode redninger i dag. EIF med en annullering før vår scoring. Dødball, og dommer blåser for angrep på keeper, avslutter Ødegaard