Akershus 4.div: Kampanalyser 19.runde: Etter 12 kamper uten seier vant endelig Gjerdrum!

374
Sondre Rustad Rudi scoret to mål i 6-2 seieren over Fet. Foto: Eidsvold TF på nett

Etter 11 tap og en poengdeling på Årnes, vant endelig Gjerdrum da det ble 3-2 seier borte mot Strømmen 2. Dette er lagets andre seier for sesongen, begge på bortebane. Hjemme har det ikke blitt et eneste poeng så langt.

Gjelleråsen kriget inn en knepen seier på Årnes da det ble en scoring på straffe. I neste seriekamp hjemme venter Kløfta, blir serien avgjort her om å bli seriemestere?

Kløfta var forøvrig i scoringshumør og banket Hauerseter hele 7-1. Sondre Haugen scoret hatrick

Ull/Kisa 2 vant 6-5 (!) over Aurskog-Høland, mens Eidsvold TF 2 vant 6-2 over Fet.

42 mål ble scoret i denne serierunden fordelt på 7 kamper, et snitt på 6 mål pr.kamp.

Resultater 19.serierunde:

25/8: Blaker – Strømmen 2 3-3 (utsatt kamp 14.runde)

bortelagets spiller, Madiou Konate, scoret hatrick

27/8: Raumnes & Årnes – Gjelleråsen 0-1

Gjelleråsen er fortsatt ubeseiret på bortebane (7-3-0). Raumnes & Årnes er et av de gjerrigste lagene når det gjelder baklengsmål. Kun Kløfta har sleppt inn mindre mål, 21 mål, R & Å har 22 mål, mens Gjelleråsen har 23 mål. Samtidig er Årnes-laget et av de lagene som har scoret minst mål i divisjonen: Gjerdrum står med 21 scorede mål, Blaker har 27 mål, mens Raumnes & Årnes er bokført med 30 mål. Les referat og intervjuer her fra kampen: Akershus 4.div: Gjelleråsen vant 1-0 på Årnes men «sliter» å spille på gress

28/8: Kløfta – Hauerseter 7-1

hjemmelagets Eivind Damstuen, har følgende kampanalyse av storseieren over Hauerseter: – Bra kamp av oss. Vi er på fra start, og fant tilbake til den viljen og trykket i presset som vi hadde i laget på vårsesongen. Vi går tidlig opp 1-0 på dødball. Hauerseter reduserer like etterpå etter unødvendig balltap på egen banehalvdel. Føler egentlig aldri at vi blir truet noe særlig etter det. Går inn til pause med 4-1. 2. Omgang kunne vi kontrollere inn. Det virket som Hauerseter hadde en tung dag. Tross store siffer syntes jeg resultatet var riktig utifra sjanser, avslutter Damstuen til fotballnerd.no

28/8: Strømmen 2 – Gjerdrum 2-3

Gjerdrum vant endelig etter 12 kamper uten seier. Liker seg best på bortebane (7 poeng) enn hjemme ( 0 poeng )

28/8: Eidsvold TF 2 – Fet 6-2

hjemmelagets spiller og målscorer, Erik Ruud, har kampanalyse klar: – Vi kjørte store deler av kampen og hadde stort sett full kontroll. Vi lot ballen gå hurtig og hadde fin glede i spillet. Noen av målene våre kom etter vakre angrep. Målet mitt var en retur fra feltet som jeg dunket inn fra 20 meter, avslutter Ruud til fotballnerd.no.

28/8: Ull/Kisa 2 – Aurskog-Høland 6-5

bortelagets spiller, Lars-Eirik Svardahl, har følgende kampanalyse å by på: – Ja, hva skal man si. Fryktelig rar og merkelig fotballkamp. To jevngode lag der Ull/Kisa bruker en del ball og vi mer direkte og kontringslystne. Tar ledelsen tidlig og skaper flere gode muligheter etter dette. Dommerne hadde ikke kontroll på kampen. Mye rar og merkelig valg, avgjørelser og oppstykking av spillet. Dommerne var like dårlige begge veier, så ikke skyld i at vi tapte. 8 gule og 1 rødt er jo håpløst. Det var på ingen måte noen stygg kamp. Syns vi viser sterk moral som kommer tilbake fra 1-5 og 2-6. Vi fighter og gir ikke opp. Selv på 2-6 med 20 min igjen har vi trua på å kunne snu det. Vi hadde mulighet til å utligne til 6-6 på straffe, men når undertegnede ikke treffer blir det tap. Vi slipper inn 6 mål og da blir det vanskelig å vinne kamper, men føler mye skyld og bitterhet for å svikte gutta ved å brenne straffa. Vi taper og vinner som lag, men dette var bare surt og bittert. Opprykkstoget gikk i går. Bare prøve å nullstille å ta ut skuffelsen på Gjerdrum i neste match. Vi skal i hvertfall ha den 2.plassen, avslutter Svardahl til fotballnerd.no

28/8: Lørenskog 2 – Eidsvold IF 3-3

hjemmelaget scoret et av de 6 målene siden Eidsvold IF scoret 2 selvmål i kampen.

28/8: Skedsmo 2 – Blaker 1-2

bortelagets spiller, Joar Akselsen, kommer med følgende analyse av borteseieren på Skedsmo: – Vi bruker første halvdelen av første omgang til å komme igang. Skedsmo har mye ball, og vi får ikke samlet presset ordentlig. Etter målet deres blir vi gradvis bedre i presset, og får etterhvert god kontroll defensivt. Vi går ut etter pause med en god følelse, og klarer å fortsette å stresse Skedsmo slik at vi får brudd og kontringer. Vi får endel frispark og cornere som vi klarer å skape farligheter på. Takket være mange gode dødballer og god kriging i boks, får vi to mål i 2.omgang, avslutter Akselsen til fotballnerd.no