Akershus 4.div: Runde 8 & 9: Gjelleråsen fortsatt ubeseiret mens Skedsmo2 fikk sitt første tap

473

Skedsmo 2 fikk sitt første serietap for sesongen i bortemøtet med Hauerseter. Hjemmelaget vant 3-1.

Fet – Ull/Kisa 2 endte 3-3, men etter en protest fra Fet, ble kampen omgjort til 3-0 seier for Fet. Bortelagets spiller, Martin Søreide, stod oppført med 3 gule kort før kampen, men spilte kampen og Fet la dermed inn protest etter kampslutt.

Gjelleråsen er fortsatt ubeseiret og står med 7 seirer og 2 uavgjorte kamper før toppkampen mot Skedsmo2.

Kamper 8.serierunde:

22/5: Eidsvold IF – Kløfta 0-2 (K: Haugen 35, Westheim 58)

Eidsvold IF fikk sitt første hjemmetap i årets sesong da Kløfta ble for sterke og vant 2-0. Kløfta har vunnet samtlige 4 bortekamper.

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra Kløftas spiller og kaptein, Eivind Damstuen:Førsteomgang var rotete med lite finspill. Mange dueller. Humpete kunstgressbane med lite gummi kan kanskje ta noe av skylden. Vi får et mål på dødball, men kunne like så godt vært 1-0 til EIF ved pause. Et par sjanser til begge lag i første omgang. I andre omgang får vi ballen mer ned på bakken, og spiller til tider fin fotball. Vi kommer mer rundt med backene og får satt et trykk på de. EIF slår nesten bare langt. 2-0 kommer etter fint spill på høyre siden som ender hos Ole som kommer alene med keeper og avslutter et eksemplarisk angrep. Vi vinner solid på en litt dårlig dag, avslutter Damstuen

22/5: Hauerseter – Skedsmo 2 3-1 (H: Preber 35, Rød 42, Moe 87 selvmål /S: Moheim 88 str)

Skedsmo 2 fikk påført sitt første tap for sesongen da laget tapte 3-1 for Hauerseter. Hauerseter fikk forøvrig sin første hjemmeseier etter først å ha tapt sine to første kamper hjemme.

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra hjemmelagets målscorer, Marius Preber:Veldig sterk seier, og kollektivt bra av hele laget. Vi starter første 15 av første omgang hvor vi gjør mye personlige feil hvor vi fort kunne blitt straffet. Etter det tar vi over første omgang hvor vi triller kule bra å skaper en del halvsjanser som fort kunne blitt mål. Etter 30 min får vi frispark på 20 meter, som jeg setter over muren og i mål. Resten av omgang preger vi og får kriget inn et nytt mål på dødball fra Remi.

I andre omgang kommer Skedsmo ut i hundre som var forventet og vi blir spilt bakpå og får ikke til vårt eget spill som i første omgang. Skedsmo hadde flere store sjanser til å redusere og utlikne men en veldig god Christian i mål holder oss foran. Så kontrer vi inn 3-0 hvor jeg blir spilt igjen på løp og slår inn mot Soltvedt på bakre og en Skedsmo spiller setter ballen i eget nett. Skedsmo får en redusering helt på tampen på et straffespark av det billige slaget! Vi er fornøyd med 3p mot en god motstander og ser frem mot ny tøff match mot Gjelleråsen på mandag, avslutter Preber

fra bortelagets spiller og kaptein på Skedsmo2, Nikolai Bjurholt, får vi følgende kampanalyse:En kamp der jeg mener vi er klart spillemessig best, men som vi taper i begge boksene. Vi sløser 4-5 veldig gode muligheter i starten av kampen og bør ta ledelsen. Da blir det tyngre når Hauerseter scorer først på et frispark og deretter øker til 2-0 på nok en dødball. I 2.omgang fortsetter vi vårt spill og har flere gode muligheter til å score både 2 og 3 mål, men Hauerseter får kontret inn 3-0 og da hjelper det lite at Robin setter 3-1 på straffe helt mot slutten. Som sagt, en kamp hvor vi leverer godt spill, men for å vinne må du score mer enn motstanderen, og det klarte vi ikke denne gangen, avslutter Bjurholt til fotballnerd.no

22/5: Blaker – Gjelleråsen 1-1 (B: Mathisen 50 str/G: Åkvåg 30)

Gjelleråsen spilte sin andre uavgjorte bortekamp for sesongen og er fortsatt ubeseiret.

22/5: Eidsvold TF 2 – Strømmen 2 5-3 (E: Olsen 13, Madsen 32, Rudi 47, Solberg 62, Trøen 68 /S: Johnsen 12, Olsen 41 selvmål, Martin 80)

fotballnerd.no fikk følgende analyse av kampen fra bortelagets spiller, Even Habberstad: – 1 omgang: Vi tar ledelsen etter en corner. ETF utligner noen minutter senere på en corner. Det viser seg i etterkant at målet stod 1 1/2 meter feil og linjedommer tok skylden for det. Begge lagene scorer et mål til før pause og det har egentlig vært en jevn kamp.

I 2 omgang starter vi å slurve i pasningsspillet og blir straffet hardt for det. Det blir tungt å hele tiden prøve å vinne tilbake ballen, og det tar tid før vi kommer inn i spillet igjen. Når vi begynner å spille igjen ligger vi under 5-2. Vi presser bra på slutten og scorer et mål til, men det hjelper lite. Alt i alt kan vi bare takke oss selv for at vi taper. Og vi blir fort enige i garderoben etter kampen at vi skal flere hakk opp før neste kamp, avslutter Habberstad

22/5: Fet – Ull/Kisa 2 endte 3-3, men etter en protest fra Fet, så er kampen gjort om til 3-0 seier, etter Reaksjonsreglementet §5-10 (1)

fotballnerd.no fikk føkgende analyse av kampen fra bortelagets spiller, Oliver Stenseth:Ganske dårlig kamp av oss. Rotete kamp med mye duellspill og lite finspill. Slipper inn to litt klønete mål på dødball og får en billig straffe i mot. Morsomt at Eythor utligner på overtid, men litt skuffende at vi ikke klarer å ta tre poeng, avslutter Stenseth. I etterkant ble altså kampen satt til 3-0 til hjemmelaget Fet etter protesten.

Ull/Kisa 2 står nå bokført med 3 strake bortetap på sine 3 bortekamper inkl. denne uavgjorte kampen som ble nå omgjort til tap.

23/5: Aurskog-Høland – Raumnes & Årnes 0-0

Hjemmelaget fikk sitt første poengtap hjemme da laget møtte Raumnes & Årnes til kamp.

Hjemmelaget er nok ikke fornøgd med poengdeling og vi fikk følgende analyse av kampen fra hjemmelagets spiller, Lars-Eirik Svardahl:Som du sier er vi ikke fornøyde i det hele tatt. Årnes kom for å ligge lavt og drøye tid. Fikk holde på hele kampen. De ville drepe tempo og stykke opp mest mulig. På den andre siden fikk vi ikke igang spillet vårt før nærmere det 85. min. Da røyner det på sjanser hvor vi brenner straffespark, skudd i tverrliggeren, kanonredninger av keeperen. Det åpner for noen kontra til Årnes som blir småfarlige. Begredelig forestilling fra oss der det er en kollektiv svikt i tempo, spill og prat. Dette skal vi ikke være bekjent av, avslutter Svardahl til fotballnerd.no

fra bortelagets spiller, Nicklas Dale Sramek, får vi følgende analyse av kampen:En kamp der vi forsvarer oss meget bra, Høland slipper til lite takket være en god defensiv ramme hos oss. Særlig 1.omgangen stresser vi mye med ball som resulterer i mange unødvendige feil pasninger. Utover i kampen henger vi mer med spillemessig og har muligheter til å sette både en og to kasser. Høland har mye ball, men vi har noen gode overganger som bør resultere i mål for oss! Vi er uheldig og får en straffe imot helt på tampen der heldigvis Foreaux redder mesterlig! Vi har to gode overganger før sluttsignalet går som burde gitt uttelling. En kjedelig fotball kamp var det muligens for tilskuerne, men en dårlig fotball kamp rent defensivt fra vår side var det absolutt ikke!, avslutter Sramek til fotballnerd.no

23/5: Gjerdrum – Lørenskog 2 0-3 (L: Mahnin 37, Aass 68, Lajqi 90)

Gjerdrum sliter og fikk påført sitt fjerde strake hjemmetap. Lørenskog 2 fikk bokført sin første borteseier for sesongen.

9.serierunde:

29/5: Raumnes & Årnes – Gjerdrum 2-2 (RÅ: P.E.Hansen 5 str, Dixon 7 /G: Duma 34, Rødsrud 78)

Hjemmelaget ledet 2-0 allerede etter 7 spilte minutter og «alle» trodde at nå kommer årets første hjemmeseier, men kampen endte 2-2 etter at Gjerdrum kom tilbake og fikk med seg et poeng hjem i bagasjen.

29/5: Hauerseter – Gjelleråsen 1-3 (H: Grensemo 56 /G: Kaasa 20 str, Mathisen 45,51)

fotballnerd.no fikk følgende analyse av kampen fra Gjelleråsens spiller, William Berg Romundgard:Vi har hatt to 1-1 kamper nå hvor vi har blitt med på motstanderens spill, men idag viste vi at vi er et godt fotballag. I første omgang så kjører vi over Hauerseter og burde ha ledet mye mer. I andre omgang så starter vi bra, men slipper oss litt ned utover i omgangen og får et mål imot på en kontring. Alt i alt en god match, og deilig å være tilbake på vinnersporet. Nå ser vi frem mot toppkamp neste uke på Li mot Skedsmo 2, avslutter Romundgard

29/5: Blaker – Eidsvold IF 2-1 (B: Mathisen 33, Akselsen 83 /E: Fjeldvang 14)

Blaker vant sin første hjemmekamp da laget vant 2-1 over Eidsvold IF.

29/5: Eidsvold TF2 – Ull/Kisa 2 3-1 (E: Rudi 15, Andresen 63, Hageberg 84 /UK: Forø 70)

Bortelagets spiller, Tobias Bråthen Holt, fikk direkte rødt kort etter 72 min. Ull/Kisa 2 fikk sitt fjerde bortetap.

1/6: Kløfta – Aurskog-Høland

4/6: Lørenskog2 – Fet

5/6: Skedsmo2 – Strømmen2