Ancelotti gikk på sitt første tap som Bayern-trener

137

Som i Champions League-semifnalen forrige sesong, var det nok engang Atletico Madrid som stakk av med seieren.

I den andre gruppespillkampen i gruppe D. Møtes de to lagene som er tippet som nummer en og to i gruppen til storkamp på Vicente Calderón, i Madrid. Var det nok engang hjemmelaget som til slutt kunne juble for tre poeng og tabelltopp i gruppe D.

Det var en kamp hvor gjestene fra München, slett med å bryte seg gjennom forsvaret til Atletico Madrid. Hjemmelaget skapte også en del muligheter, hvor dem traff nettveggen og Fernando Torres hadde et skudd i stolpen for hjemmelaget. I det 35 minuttet skulle målet komme til Atletico Madrid, der dukket belgieren Yannick Ferreira Carrasco og sendte hjemmelaget i ledelsen.

I andre omgangen hadde Atletico Madrid flere muligheter, og dem kunne fort ha ledet 2-0. Robert Lewandowski dukket polakken opp på et innlegg og headet mot mål, men ballen gikk rett på Oblak.

Så 25 minutter før slutt, klønet Arturo Vidal det skikkelig til da han felte Felipe Luis innenfor sekstenmeteren. Dommeren pekte på straffemerket, men fra ellevemeteren skjøt Griezmann i tverrliger og ut. Dermed ble resultatet 1-0.

Bayerns neste Champions League-kamp spilles hjemme mot PSV Eindhoven 19. oktober. Atletico Madrid spiller borte mot Rostov samme dag.