Avd.1: Intervjuer/kampfakta 6 & 7.runde: Moss FK snudde kampen mot Kvik Halden!

578

Kvik Halden ledet 3-0 hjemme mot Moss FK, men en fantastisk snuoperasjon av Moss FK gjorde at de kunne reise hjem med en sterk 4-3 seier! Bortelagets kaptein, Thomas Klaussen, scoret hatrick. Moss FK har nå en ledelse på 5 poeng på tabellen etter 7 serierunder.

Liridon Selmani scoret 4 mål (!) da Østsiden banket Odd3 6-0.

Odd 3 fikk notert sin første seier da laget vant 4-2 over Sarpsborg 08 2, mens Ullern kunne juble over sin første borteseier da laget gjestet Vestfossen. Det samme kunne Kråkerøy også gjøre, da laget tok sin første borteseier i kampen mot nettopp Vestfossen.

Resultater 6.serierunde:

20/5: Ullern – Drøbak-Frogn 2-2 (U: Karstensen 14, Rekdal 90 /DF: Camara 11, Tronsmoen 12)

Fra 11.min til 14.min i kampen, ble det scoret 3 mål (!). Håkon Saugen Rekdal berget et poeng for Ullern med sin utligning på overtid foran 150 tilskuere på Ullern kunstgress.

fra hjemmelagets spiller, Håkon Buckner, får vi følgende analyse fra kampen:Drøbak-Frogn er best i starten av kampen, og går også opp i en 2-0 ledelse tidlig. Ikke lenge etter dette reduserer vi etter klabb og babb på en corner, og etter dette roer kampen seg noe frem til pause. Alt i alt var det vel en ganske jevn omgang, der Drøbak-Frogn hadde et overtak i starten. Andreomgang fortsetter vel litt som den første sluttet, ganske jevnt med noen sjanser begge veier. Vi får imidlertid til en liten sluttspurt der Håkon Rekdal utlikner for oss på overtid. Også etter dette har vi en sjanse, men alt i alt er vel uavgjort et greit resultat ut i fra hvordan kampen var. Ikke en spesielt velspilt kamp, men vi er fornøyde med å få med oss poeng på overtid, avslutter Buckner til fotballnerd.no

20/5: Vestfossen – Kråkerøy 0-2 (K: Stafseng 45, Laabak 86)

Kråkerøys spiller og innbytter, Andreas Ovesen Nygaard, fikk direkte rødt kort etter 93 min! Kråkerøy tok sin første borteseier for sesongen.

fotballnerd.no fikk følgende analyse av kampen fra hjemmelagets spiller, Kim Vesterheim Berntzen: – Kråkerøy spiller en god og velorganisert kamp. Mye trykk og duellspill og vi taper ofte første og annenballer. Kråkerøy vinner fortjent i en rotete kamp fra vår side. Ekstremt skuffende prestasjon, avslutter Berntzen

fra bortelagets spiller, Eirik Laabak, får vi følgende analyse:Vinner fortjent på en dårlig gressbane. Vi har god kontroll store deler av matchen. Stafseng scorer for oss like før pause, i en omgang preget av lite finspill og mye dueller. Vestfossen starter 2 omg med et lite trykk på oss før vi har 3-4 store sjanser til å øke ledelsen. Jeg setter 2-0 10 minutter før slutt. Deilig å ta med oss 3 poeng, avslutter Laabak

20/5: Oppsal – Kvik Halden 1-0 (O: Loulanti 24)

Hjemmelagets spiller, Nidal Loulanti, ble matchvinner med kampens eneste scoring da han fant nettmaskene etter 24 spilte minutter foran 68 tilskuere på Trasop kunstgress.

20/5: Moss – Ørn Horten 2-0 (M: Reinback 11, Chaib 73)

Bortelagets spiller, Joachim Wårheim Hoff, fikk sitt første gule kort etter 53 min, sitt andre gule 6 min senere, og dermed rødt kort og marsjordre foran 619 tilskuere på Melløs stadion.

følgende analyse får vi fra hjemmelagets spiller og kaptein, Thomas Klaussen:Topp-oppgjør på Melløs, i forhold til tabellen. Kamp med mye dueller og vilje, der selve spillet ikke var allverden fra noen lag. Men vi vinner 2-0 ganske komfortabelt og fortjent på en under middels dag, som er et sterkt tegn, avslutter Klaussen til fotballnerd.no

20/5: Holmen – Sprint-Jeløy 2-2 (H: Sæter 36, Rosenlund 90 /SJ: Halvorsen 14, Kozica 64)

Holmens spiller, Jens Cato Rosenlund, reddet et poeng da han utlignet på overtid med sin 2-2 scoring foran 50 tilskuere på Holmen Arena.

22/5: Strømsgodset TF 2 – Østsiden 3-1 (S: Hoven 10, Kadriu 21, Rogulj 90 /Ø: Mangset 64)

OBS: På fotball.no har pauseresultatet 2-0 «blitt» hovedresultatet på terminlisten, noe som ikke er riktig. Dette til orientering!

23/5: Odd 3 – Sarpsborg 08 2 4-2 (O: Sjøstrøm 29,56, Borgersen 59, Koranteng 65 /S: Herskedal 37, Moberg 57)

Endelig kunne Odd 3 juble for sin første seier i årets sesong foran 80 tilskuere på Skagerak Arena.

Resultater 7.serierunde:

25/5: Vestfossen – Ullern 0-2 (U: Karstensen 15, Rekdal 37)

Ullern kunne juble for årets første borteseier da det ble 2-0 seier over Vestfossen. I kampens siste minutt, fikk Theo Refsum Pencic sin debut for Ullern da han erstattet målscorer Hans-Petter Etholm Karstensen. 30 tilskuere fikk med seg kampen på Strandajordet gress.

27/5: Ørn Horten – Holmen 1-0 (ØH: Haakenstad 77)

fra hjemmelagets spiller, Lasse Bransdal, får vi følgende analyse av kampen:Er vel egentlig ikke så mye mer å si enn at vi spiller en fryktelig dårlig kamp. Det er nesten ingenting som stemmer, vi virker slitne i bein og hodet etter utladningen mot Sandefjord. Kampen er uten de største sjansene men det er heldigvis vi som får scoringen og drar seieren i land. En viktig seier på en dårlig dag, avslutter Bransdal til fotballnerd.no

27/5: Drøbak-Frogn – Oppsal 3-3 (DF: Mæhlre 7 str, Fagernes 18,58 /O: Adra 46, Gulbrandsen 61 str, Slama 83 selvmål)

180 tilskuere fikk sett kampens seks mål på Seiersten stadion.

fra bortelagets spiller og kaptein, Mikkel Klein Gulbrandsen, får vi følgende analyse: – 1. Omgang er stryk fra vår side. Mange dueller, unøyaktig i pasningsspillet. Vi sliter overkant mye med motvinden på Seiersten stadion. Drøbak går opp i 1-0 etter klønete forsvarsspill med balltap som bakerste mann som til slutt ender i straffespark. Etter dette blir vi presset store deler av omgangen og får 2-0 i mot etter 20 min av en mulig offsideplassert Drøbakspiller.

Etter pause med vinden i ryggen er vi på det nivået vi skal være. Reduserer ved Wilhelm etter 46 min som utnytter et dårlig utspill, 2-1. Vi presser på for utligning, men får en kalddusj og 3-1 på Drøbaks eneste sjanse i 2. omgang. Vi reduserer igjen raskt ved et straffespark som jeg får lov til å sette i mål. Etter dette jakter vi utligning. Etter flere sjanser får vi betalt i det 83. minutt der Bjørseth dribler seg oppover venstrekanten og slår hardt inn foran mål. Denne går i en Drøbak-spiller og inn: 3-3.

En kamp der laget med medvind dominerer stort. Så alt i alt ok med uavgjort. Vi må si oss fornøyd med 1 poeng etter å ha ligget under både 2-0 og 3-1. Men første omgang kan ikke Oppsal være bekjent av, avslutter Gulbrandsen til fotballnerd.no

28/5: Kvik Halden – Moss FK 3-4 (KH: Hart 11, Berglund 24,30/M: Klaussen 34 str,50,77, Elshaug 86)

323 tilskuere på Halden stadion

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra Moss FKs kaptein og hatricksmålscorer, Thomas Klaussen: Sykt deilig og viktig seier! Vi styrer banespillet fra start men Kvik er dødelig effektive og skårer på sine tre første sjanser. Vi får redusering før pause og har en god følelse på at vi kan snu kampen inne i garderoben. 2.omgang kjører vi helt og holdent og det er fortjent at vi går av med seieren etter både spill og sjanser. Utrolig sterkt av oss å snu kampen og det viser ar troa og go’en i gruppa er helt utrolig bra i øyeblikket. Morsomt å skåre hattrick, ikke hver dag man gjør det, avslutter Klaussen

30/5: Østsiden – Odd 3 6-0 (Ø: Selmani 10,62,72,83, Lunde 21, Hoti 78)

Man of the match: Liridon Selmani! Scoret 4 mål i 6-0 seieren over Odd3 foran 58 tilskuere på Østsiden idrettsplass.

referat fra Østsidens hjemmeside, skrevet av Øystein Andersen: – Etter en forsiktig start var det bare Øssia det handlet om og det vil føre for langt å  nevne alle sjansene. Liridon var på hugget og headet inn 1-0 etter 10 minutter etter hodepasning fra Serdar Shawali. Joe Lunde fornektet seg ikke denne gangen heller og scoret sitt fjerde mål for sesongen. Han la på til 2-0 etter assist fra Markus Engebretsen. Da var det gått 20 minutter. Utrolig nok sto det bare 2-0 til pause. Et kvarter ut i 2. omgang prikket Liridon inn 3-0 etter ny assist fra Markus. De samme spillerne sto også bak 4-0. Liridon scoret etter at Markus  igjen var nestsist på ballen.

Faton-comeback med scoring
Faton Hoti som har gått skadet siden 2. serierunde mot  Ullern, kom inn etter 75 minutter. Etter to minutters spill ordnet han 5-0 helt på egenhånd! Godt å ha deg tilbake Faton!
Liridon hadde ikke gitt seg for dagen og dunket inn 6-0 i det 83. minutt etter en fin stikker fra Kamyar Ahmadi.

To minutter senere ble han belønnet med Østsidens eneste gule kort. Og i det 90 minutt ble han kåret til Østsidens beste spiller av en lokal jury. En Odd-spiller fikk marsjordre til dusjen i det 90. minutt.

Dermed tok Østsiden med seg tre verdifulle poeng og en god målscore i trener Bjørnar Johannessens første hjemmekamp. Sist Østsiden vant med så store sifre var mot Kolbotn i 1. serierunde i 2014. Da ble det Øssiaseier med 8-2. Nå har det blitt 11 scoringer på de to siste hjemmekampene.

Med seieren rykket Østsiden forbi Kvik og opp til 8. plass og helt opp i ryggen på Kråkerøy. Vi vil tro at det blir lenge til Østsiden får en slik lett motstander i 3. divisjon. Odd 3  ligger nederst med 4 poeng, men vant over Sarpsborg 08 2 i siste serierunde, sitat slutt

Østsiden jubler etter 6-0 over Odd3. Foto: Øystein Andersen

29/5: Kråkerøy – Sarpsborg 08 2 0-2 (S: Hansen 51, Glosli 53)

127 tilskuere på Fredrikstad stadion

30/5: Sprint-Jeløy – Strømsgodset TF2 2-1 (SJ: Ramadani 49, Johannessen 87 /S: Zariah 75)