Avd. 1: Intervjuer/kampfakta 8.runde: Ullern og Drøbak-Frogn fikk 2 spillere utvist!

861
Moss FK v Drøbak-Frogn 2-1. Foto: Alvin Holm/Moss FK

Ullern fikk 2 spillere utvist i sin kamp mot Kråkerøy, mens Drøbak-Frogn fikk samme skjebne i sin kamp mot Moss.

Moss fortsetter sin seiersmarsj og står nå med 7 seirer på de første 8 seriekampene.

Sprint-Jeløy lå under med 2-0 borte mot Odd 3 til det var 13 min igjen, snudde kampen og vant 4-2!

Kamper 8.serierunde:

2/6: Oppsal – Vestfossen 4-0 (O: Paulsberg 5, Kristiansen 41, Adra 47, Østman 72)

Oppsals kaptein, Mikkel Klein Gulbrandsen, har følgende kampanalyse: – Dette var en kamp der vi får en drømmestart. Og det var aldri noe tvil om at vi skulle ta 3 poeng. Full kontroll bakover og årsbeste med tanke på spill og fine scoringer. Meget fornøyd med smultring og 4 mål framover. Fra vårt referat på hjemmesiden: Fredagens storseier mot Vestfossen sørget for at vi festet grep om tredjeplassen og at vi fortsatt henger med i kampen om opprykket. Det takket være 4 ulike målscorere. Vestfossen kom fra strake tap for Ullern, Kråkerøy og Drøbak-Frogn, mens vi stod med tap, seier og uavgjort på de tre siste. Alle kamper blir tøffe denne sesongen, men fredags kveld viste vi at det var klasseforskjell på lagene, da vi feide over gjestene fra Buskerud. Kampen var bare 5 minutter gammel da Wilhelm flikker gjennom Paulsberg, som med en nydelig førstetouch parkerer backen og avslutter iskaldt i korthjørnet til keeper (1-0). Rett før pause er Paulsberg igjen frempå offensivt. Mottar en crosser fra Hasle, forserer ned til dødlinjen, får slått et hardt innlegg langs bakken og der er Mats Kristiansen som setter inn sin første for sesongen (2-0).

Andreomgang pangåpner i likhet med den første. Bare 2 minutter har gått når Adrian kommer seg forbi på kanten og får slått inn til en frigjort Wilhelm, som smeller til i nærmeste kryss. Utakbart (3-0). Vi fortsetter å styre kampen og er best i alle spillets faser. Adrian får æren av å drepe kampen i det 72 minutt etter bra gjennomspill fra Mats Kristiansen og en iskald avslutning via stolpen, avslutter Gulbrandsen til fotballnerd.no

3/6: Ullern – Kråkerøy 0-0

Hjemmelagets spillere, Torbjørn Flåten Rosvoll og Abdel-Hedi Ali, fikk begge rødt kort henholdsvis etter 88 min og 90 min. Ullern spilte sin tredje uavgjorte hjemmekamp på sine fire spilte hjemme, og venter fortsatt på sin første 3-poenger på eget gress.

Hjemmelagets spiller, Håkon Buckner, har følgende kampanalyse:Alt i alt en god kamp av oss som vi burde ha vunnet greit. Skaper nok av sjanser og situasjoner i deres boks som vi burde scoret på. Kjedelig å ikke få med seg tre poeng i en sånn kamp, men prestasjonen er god, så vi får ta med oss det videre, avslutter Buckner til fotballnerd.no

3/6: Holmen – Kvik Halden 0-4 (KH: Berglund 7,90, Blystad 17, Næsheim 44)

Holmen venter fortsatt på sin første hjemmeseier etter 0-4 mot gjestene fra Halden.

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra bortelagets spiller, Øystein Lundblad Næsheim: – Mot et Holmenlag som manglet et par sentrale spillere, ble det grei skuring for Kvik denne lørdagen. Tok kommandoen fra start og hadde 2-0 etter 20 min. Holmen har et skudd i tverrligger før Kvik går opp til 3-0 rett før pause.

2.omg blir litt mer rotete, der Kvik venter helt til overtiden med å sette 4-0 etter å ha brent en 3-4 feite sjanser. Endelig gjør ikke Kvik det altfor spennende siste 20 min, der det i tidligere kamper har blitt tapt mange poeng etter å ha ledet med både 2 og 3 mål, avslutter Næsheim

fra Holmens trener, Bård Heggset, får vi følgende kommentar:Møtte et godt lag. Vi mangler 9 mann, deriblant vår faste keeper, stopperpar, to flankespillere +++ avsluttet kampen med 4 spillere født dette årtusenet. Fortjent seier til bortelaget, avslutter Heggset til fotballnerd.no

3/6: Moss – Drøbak-Frogn 2-1 (M: Thun 24, Leigh 90 /DF: Mæhle 82)

Moss sin spiller og innbytter, Dawda Leigh, ble matchvinner med sin 2-1 scoring i kampens siste minutt. Drøbak-Frogns spiller, Samsu Lowe, fikk direkte rødt kort etter 88 min, men minuttet før (87 min) fikk hans lagkamerat, Mamadou Latyr Diagne, rødt kort etter 2 gule.

Moss har full pott hjemme etter 4 hjemmekamper og målforskjell på 11-1.

5/6: Strømsgodset TF2 – Ørn Horten 0-1 (ØH: Hadzic 80)

Adnan Hadzic ble matchvinner for Ørn Horten da han scoret kampens eneste mål i det 80.min i Drammen.

5/6: Sarpsborg 08 2 – Østsiden 0-0

6/6: Odd 3 – Sprint-Jeløy 2-4 (O: Koranteng 45, Bjørneboe 58/SJ: Johannessen 77,89, Christensen 84, Bachke 90)

Odd 3 ledet 2-0 da det gjensto 13 min av kampen, men gjestene fra Jeløya snudde kampen og vant 4-2!