Avd. 1: Kampanalyser/fakta 10.runde: Moss FK med 7 poengs luke etter 4-1 seier mot Ullern

859
Målscorere for Moss FK: F.v: Markus Rekdal, Rene Aleksander Elshaug (2) og Thomas Klaussen. Foto: Lars Smith, Moss FK

Moss FK vant 4-1 over Ullern mens Ørn Horten tapte 3-1 borte mot Sarpsborg 08 2, noe som betyr at Moss FK økte avstanden til 2.plassen der Sarpsborg 08 2 er å finne.

Odd 3 fortsetter å tape og har fortsatt 4 poeng på jumboplassen.

Kvik Halden fortsetter å score mye mål og det ble 5-0 seier i Skien da laget møtte nettopp Odd 3. Spissparet Berglund/Lundblad Næsheim har seg imellom nå oppnådd 41 målpoeng fordelt på 22mål/21 assist på de 10 første kampene! Meget imponerende!

Resultater 10.serierunde:

16/6: Odd 3 – Kvik Halden 0-5 (KH: Berglund 18 str, 42, Blystad 44, Berbatovci 45, Merovci 59)

Ved pause ledet gjestene fra Halden hele 4-0 etter bl.a. to scoringer av lagets toppscorer, Björn Olof Johan Berglund.

Lagets spiller, Øystein Lundblad Næsheim, har følgende å si om kampen til fotballnerd.no:På en nydelig Skagerak Arena blir det som forventet mot et ungt Odd lag. De ligger lavt i 4-5-1, mens vi prøver å komme rundt på kantene og få slått innlegg mot Berglund/Næsheim. Tar 20 min før vi får hull på byllen. Berglund på straffe etter selv å ha blitt felt. Vi slipper oss litt ned etter målet, før vi putter på 3 kjappe på 5 minutter like før pause. Da er kampen avgjort,og 2. omg blir mer eller mindre en transportetappe. OK match mot er svakt Odd lag. 3 på rad og 15-1 i målforskjell på de siste 3 gjør godt etter en litt frynsete start. Kan også ta med at spissparet Berglund/Lundblad Næsheim seg i mellom nå har 41 målpoeng ( 22mål/21 assist) på de 10 første kampene!, avslutter Næsheim

17/6: Oppsal – Kråkerøy 1-3 (O: Østman 12 /K: Olsen 47, Borgersen 58, Alphonso 67)

bortelagets spiller, Eirik Laabak, kommer med følgende kampanalyse:Vi spiller en bra bortematch mot et godt lag. Vi har slitt mot Oppsal tidligere, men på lørdag var vi spesielt i 2 omg klart best og vinner fortjent 3-1. Det var moro at spissparet vårt scoret ett mål hver, og et pent langskudd av Oscar Borgersen, avslutter Laabak til fotballnerd.no

17/6: Østsiden – Sprint-Jeløy 3-2 (Ø: Engebretsen 43,83, Selmani 51/SJ: Johannessen 13, Røine 80)

17/6: Moss – Ullern 4-1 (M: Klaussen 30, Elshaug 36,72, Rekdal 90 /U: Berge 50)

478 tilskuere på Melløs stadion ble vitne til Moss FK fjerde strake seier da det ble 4-1 over Ullern i en kamp der Rene Aleksander Elshaug ble 2-målsscorer. Hos Ullern, fikk Jeppe Wårheim Moholt sin debut fra start. Kapteinen på laget, Thomas Klaussen, kom selv på scoringslisten og har følgende analyse av kampen:  – Vi tar kommando fra start. Ullern kommer i en 3-5-2 formasjon men som fort blir 5-3-2 da vi trøkker dem tilbake. De har noen kontringer som er småfarlige men ikke stort mer enn det. Vi skaper nok sjanser til at det blir en fortjent og solid hjemmeseier, avslutter Klaussen til fotballnerd.no

Ullerns spiller og kaptein, Håkon Buckner, har følgende kampanalyse til fotballnerd.no:En kamp mot et godt lag som kontrollerer kampen og vinner fortjent. De har ballen mye og styrer kampen, men vi skaper noen farligheter på overganger der vi får ballen ned på bakken og spilt litt, og vi får et håp om å få med oss noe fra kampen når vi reduserer til 2-1 litt etter pause. Men vi kommer ikke noe nærmere enn dette og Moss går opp i 3-1, før de scorer 4-1 helt på slutten. Alt i alt en fortjent seier til Moss ut i fra sjanser og banespill, avslutter Buckner

Moss FK har full pott på hjemmebane med 15 poeng på 5 spilte kamper og med en målforskjell på 15-2

17/6: Holmen – Vestfossen 0-1 (V: Blazys 44)
bortelagets spiller, Edvinas Blazys, ble matchvinner med kampens eneste scoring da han nettet etter 44 min. Holmen sliter fortsatt på eget gress og er bokført med 2 poeng på 5 kamper.

19/6: Sarpsborg 08 2 – Ørn Horten 3-1 (S: Elyonoussi 14, Larsen 60 str,90/ØH: Bransdal 51)

hos bortelaget fra Horten, fikk Håvard Hettervik, direkte rødt kort etter 59 min. Lagets spiller og målscorer, Lasse Bransdal, har følgende kampanalyse til fotballnerd.no:vi går ut i en 3-5-2 formasjon som vi ikke lykkes med, Sarpsborg har god kontroll og går fortjent opp til 1-0 selv om vi også har noen gode sjanser. Så legger vi om til 4-4-2 og tar over banespillet og Sarpsborg keeperen gjør noen gode redninger. I 2.omgang føler jeg vi styrer kampen og har god kontroll, vi får også utlignet og presser på for et mål til. Men så får vi nok en gang et rødt kort og Sarpsborg får straffe og setter den. Etter det bølger kampen mye frem og tilbake, begge lagene har sjanser til å score men til slutt får Sarpsborg kontret inn 3-1 helt på slutten, avslutter Bransdal

19/6: Strømsgodset TF 2 – Drøbak-Frogn 3-1 (S: Engblom 26,67, Tagbajumi 38 /DF: Aarstrand 40)