Avd. 1: Kampanalyser/fakta 14.runde: Moss FK og Oppsal med storseire!

321
Thomas Klaussen scorer på straffe for Moss FK i kampen mot Godset 2. Foto: Alvin Holm, Moss FK

Moss FK klinket til med 7-0 over Strømsgodset TF 2, mens Oppsal banket Odd 3 med 7-1. Ørn Horten vant sin kamp borte mot Kvik Halden. Siden Kvik Halden tapte nevnte kamp, rykket topp 3 ytterligere ifra, og nå er det 7 poeng differanse fra 3.plass til 4.plass på tabellen. Moss FK har 34p, mens Ørn Horten og Oppsal står med 31p, deretter Kvik Halden med 24p på 4.plass.

Resultater 14.serierunde:

29/7: Ullern – Sarpsborg 08 2: 1-0

29/7: Drøbak-Frogn – Sprint-Jeløy: 2-1

29/7: Vestfossen – Østsiden: 1-4 (Hjemmelagets spiller, Vegard Ulleberg, fikk direkte rødt kort etter 67 min på stillingen 1-2)

Hjemmelagets spiller, Kim Vesterheim Berntzen, har følgende analyse av kampen: – Vi kommer greit i gang og får en noe heldig scoring der Anders Ødeverp skyter fra distanse, går via en motspiller og over keeper. Holder greit ut til pause. 2 omgang starter slurvete og vi slipper inn et enkelt mål. Etter dette får vi vår midtstopper og kaptein Vegard Ulleberg utvist med direkte rødt kort. Østsiden kjører dessverre over oss de siste 30 minuttene og vi taper 1-4. Skuffende prestasjon fra vår side og et Østsiden lag som er robuste og dyktige, avslutter Berntzen til fotballnerd.no

29/7: Moss – Strømsgodset TF 2: 7-0 (Moss fortsatt ubeseiret på hjemmebane)

Moss FKs kaptein, Thomas Klaussen, scoret to mål og hadde følgende oppsummering: – Vi var tilbake til det nivået vi ønsker å være på etter 0-0 kampen forrige helg. Jeg plukker opp en retur på et frispark, drar meg fri og skyter i lengste på det første målet og setter straffen på det andre, avslutter Klaussen til fotballnerd.no

29/7: Oppsal – Odd 3: 7-1 (Kristian Bjørseth scoret hatrick for Oppsal. Odd 3 har tapt alle sine 8 bortekamper)

Oppsals kaptein, Mikkel Klein Gulbrandsen, har følgende analyse av kampen: – Dette var en kamp som vi skulle vinne komfortabelt. Da Bjørseth scorer etter 13 sekunder av oppgjøret var det ingen tvil. Vi legger på til 2 og 3-0 før pause ved Bjørseth og Berg. 4-0 kommer rett etter pause ved Wilhelm. Det ender til slutt 7-1 i en kamp vi fort kunne scoret tosifret. Vi klarte å ta jobben på alvor og leverte en god kamp med mye godt angrepsspill. Det er jeg og laget veldig fornøyd med, avslutter Gulbrandsen

30/7: Kvik Halden – Ørn Horten: 0-2 (Bortelagets spiller og tidl. Ørn Horten, Ardian Gashi, fikk marskordre i sin første kamp etter 85 min, etter å fått gult kort i det 83 min samt et nytt gult 2 minutter senere! Har tidligere spilt for Ørn Horten, og har en fortid i Vålerenga, Brann, Fredrikstad samt Odd)

Bortelagets spiller og målscorer, Lasse Bransdal, har følgende analyse av kampen: – Kvik går ut i et høyt tempo og presser oss bakover, men vi rir av de første 15 og spiller oss mer og mer inn i kampen

Etter det er det vi som tar over banespillet og får en scoring etter noen fine kombinasjoner. Vi fortsetter og skape farligheter og vi får nok en scoring etter en corner.
2 omgang blir er jevnspilt uten at det skapt noen enorme sjanser før helt på slutten av kampen. Vi vinner fortjent 0-2, avslutter Bransdal til fotballnerd.no

30/7: Holmen – Kråkerøy: 0-1 (Holmen fortsatt uten hjemmeseier)