Avd. 1: Kampanalyser/fakta runde 11: Oppsal stoppet FK Moss sin seiersmarsj – vant 3-1

449
Oppsal v Moss 3-1. Foto. Lars Smith/Moss FK

FK Moss hadde 7 seirer på rad i serien før Oppsal borte ble for sterke. Oppsal vant 3-1.

Alle 7 kampene i denne runden endte med hjemmeseier! Ullern, Kvik Halden og Drøbak-Frogn vant alle sine hjemmekamper 4-0. Ullern vant forøvrig sin første hjemmekamp i år.

OBS: Neste oppdatering (runde 12) blir kun kampresultater grunnet sommerferie-pause langt unna Norge for undertegnede, men f.o.m. runde 13 er vi tilbake med kampanalyser m.m.

Resultater 11.serierunde:

24/6: Ullern – Holmen 4-0 (U: E.A.Buckner 2, H.A.Buckner 43, Nilsen 75, Berge 90)

Holmens spiller, Arian Rahmati Cindahl, fikk direkte rødt kort etter 45 min, før hvilen. Hans lagkamerat, Jens Cato Rosenlund, får også rødt kort etter 64 min, etter 2 gule kort i kampen. Ullern innkasserte sin første hjemmeseier i årets sesong på sjette forsøk!

Hjemmelagets spiller, Håkon Asklund Buckner, har følgende kampanalyse til fotballnerd.no:Vi kommer godt i gang med scoring helt i begynnelsen, men resten av omgangen kan vel sies å være ganske jevn. Rett før pause scorer vi igjen, og de får også en mann utvist før førsteomgang er over. Egentlig en ganske jevn omgang sånn som jeg ser det, men vi går til pause med 2-0 ledelse etter to scoringer på dødball og er også en mann mer.

Andreomgang begynner med litt rot fra vår side, men når Holmen etter hvert får enda en mann utvist blir det naturligvis mye rom å spille i, og vi burde til slutt ha vunnet mer enn 4-0. Likevel fornøyde med seieren i en viktig kamp, avslutter Asklund Buckner

24/6: Ørn Horten – Østsiden 2-1 (ØH: Fuglem 41, Bransdal 59 /Ø: Mulac 65)

201 tilskuere på Lystlunden Stadion fikk se et hjemmelag som tok sin femte hjemmeseier på de seks første hjemmekampene (et tap)

hjemmelagets spiller og målscorer, Lasse Bransdal, har følgende kampanalyse å by på:Føler egentlig at vi kontrollerer kampen i 70 minutter og leder greit 2-0, kunne fort vært mer også men vi setter ikke sjansene. Så får de en redusering og vi slipper de inn i kampen igjen, det vipper litt frem og tilbake men vi vinner til slutt fortjent. Målet mitt, jeg blir headet igjennom og tar med meg ballen mot keeper og legger den bare kontrollert ned i hjørnet, avslutter Bransdal

24/6: Oppsal – Moss 3-1 (O: Østman 7, Paulsberg 31, Brændvang 82 /M: Ohlsson 58)

Moss ble påført sitt andre serietap i årets sesong.

hjemmelagets kaptein, Mikkel Klein Gulbrandsen, har følgende analyse av kampen: – Dette var en beintøff kamp. I 1. omgang henger vi godt med og scorer på de to sjansene vi har. Gode prestasjoner av våre formspillere – Adrian Fritzøe og Mats Paulsberg. Moss slurver i siste tredjedel og bommer på en kjempestor sjanse.

I 2.omgang gjelder det bare om å stå imot. Vi blir trøkket tilbake store deler av omgangen og Moss får betalt for dette etter første kvarteret. VI klarer å rydde unna mye etter det, men de får to kjempesjanser som vår keeper, Mathias Eriksen avverger på mesterlig vis på stillingen 2-1. Isteden får vi en gylden kontring i 82. minutt der junioren Mats Brændvang får hele banehalvdelen alene og sette den iskaldt alene med keeper. Dette punkterer så og si kampen.

Ekstremt stolt av laget som legger ned den innsatsen vi gjør mot et så godt lag. Ingen tvil om at Moss er det beste laget i avdelinga. Men vi kriger til oss 3 poeng og spiller på det vi er gode på, avslutter Gulbrandsen til fotballnerd.no

Moss FK sin kaptein, Thomas Klaussen, har denne analyse av tapet mot Oppsal:En kamp som er identisk med kampen mot Sarpsborg 08 2. Vi er klart best i banespill og har mest sjanser, ble vel 4-11 i favør oss. Det hjelper lite når vi ikke klarer å sette sjansene våre og de er dødelige effektive, avslutter Klaussen

24/6: Kråkerøy – Sprint-Jeløy 3-0 (K: Olsen 20, Alphonso 32,62)

Hjemmelagets spiller, Oliver Jacques Lettenstrøm Alphonso, ble 2-målsscorer i kampen mot Sprint-Jeløy.

Kråkerøys trener, Jon Hermansen, har følgende kampanalyse til fotballnerd.no:svak åpning av oss men scorer mot spillets gang 1-0. Da snur kampen og vi kontrollerer inn uten å imponere spillemessig. Presisjonen er for lav i det tekniske og vi velger litt ofte feil med ball. Gleder oss over poeng og spisser som fortsetter å score mål. Gleder oss til å møte seriens suverent beste lag på lørdag, avslutter Hermansen

26/6: Kvik Halden – Sarpsborg 08 2 4-0 (KH: Næsheim 37, Hart 47, Blystad 53,70)

305 tilskuere på Halden Stadion var vitne til en komfortabel hjemmeseier.

27/6: Vestfossen – Strømsgodset TF 2 2-0 (V: Blays 15 str, Wamstad 88 str)

Begge målene til hjemmelaget kom på straffer. Vestfossen tok sin andre hjemmeseier på sine 6 første hjemmekamper.

27/6: Drøbak-Frogn – Odd 3 4-0 (DF: Fagernes 52,55,90, Bjørneboe 61 selvmål)

Hjemmelagets spiller, Magnus Fagernes, scoret hatrick i kampen mot bunnlaget Odd 3. Odd 3 har tapt samtlige seks bortekamper med en målforskjell på 1-25!