Avd. 1. Runde 3: Træff vant 3-2 over Kristiansund 2 etter Jonassen-hatrick

515
Alexander Jonassen scoret hattrick da Træff vant 3-2 over KBK2. Foto: traeff.no

Træff med ny hjemmeseier der KBK2 måtte reise hjem med 2-3 tap. Alexander Jonassen scoret hattrick.

Follo fikk små problemer mot Oslo-laget Lokomotiv Oslo og det endte med 5-1 seier i Follo. Islam Amir Darlishta scoret hattrick.

Oppsal troner alene på toppen med full pott etter 3 kamper etter at laget reiste hjem fra Spjelkavik med 3-2 seier.

Molde 2 vant 5-1 over Drøbak-Frogn i en kamp der Christian Dahl scoret 4 mål, mens Oslo-oppgjøret mellom Ready og Ullern endte med poengdeling og 2-2.

RESULTATER 3.SERIERUNDE:

Træff – Kristiansund 2 3-2

Alexander Jonassen scoret hattrick og KBK2s, Ådne Gikling Bruseth, fikk sitt andre gule kort etter 90.min, dermed rødt!

Molde 2 – Drøbak-Frogn 5-1

Follo – Lokomotiv Oslo 5-1

rapport fra Follos spiller og målscorer, Kristian Seteklev: Vi går ut i et høyt tempo og straffer Lokomotiv hardt allerede fra første minutt når Islam Darlishta setter sitt først frisparkmål for kampen. De ga fra seg et veldig stort mellomrom som vi utnytta godt gjennom hele kampen, slik kom også målet mitt. Martin Sjølstad kommer rettvendt i mellomrommet og slipper ballen på riktig tidspunkt gjennom til meg og gir meg dermed en enkel jobb med å sette inn 2-0 alene med keeper etter 4 minutter. Når Islam så setter inn 3-1 og sitt andre frisparkmål etter 7 minutter, og Julius Skaug øker til 4-1 20 minutter senere faller både tempo i ball og bevegelser og vi kontrollerer inn seieren. Islam fullfører også hattricket sitt med sitt tredje frisparkmål 2 minutter før slutt, avslutter Kristian til fotballnerd.no

Herd – Rilindja 0-1

Spjelkavik – Oppsal 2-3

hjemmelaget ledet 2-0 ved pausen, men Oppsal snudde kampen og vant 3-2.

rapport fra bortelagets kaptein, Mikkel Klein GulbrandsenVi møter et lag som har en klar plan om å ligge lavt og satse på dødballer og kontringer. Vi starter de første 20 dårlig og blir straffet på et langt kast og en kontring. Vi tar sakte men sikkert over helt. 2. omgang dominerer vi stort sett alt og får betalt. Etter dette har vi mange sjanser til å utligne, men setter ikke 2-2 før 85.

Godt inne i overtid setter vi seiersmålet ved Stian Jørgensen. Fantastisk goal. Synes vi vinner fortjent, men den satt langt inne. Alle honnør til Spjelkavik for å følge sin taktikk med kontringer og dødballer, men vi vinner fortjent til slutt, avslutter Gulbrandsen til fotballnerd.no

Ready – Ullern 2-2

Ullern ledet 2-0 ved pause, men hjemmelaget Ready kom tilbake og fikk scoret to mål ved Finn Badou Jor.

Hødd 2 – KFUM 2 2-2

bortelaget ledet 2-0 ved pause etter to mål av Juba Massinissa Moula, men Hødd 2 kom tilbake og Robin Hjelmeseth scoret to mål, det siste på straffe i det 86.min.