Avd.2: Kampanalyser/fakta runde 9: Korsvoll vant toppoppgjøret mot Stabæk 2

563
Omgangens store spiller Andreas Storsveen Romøren (i midten), med servitørene Torbjørn Melhuus (14) og Anders Winther Kogstad. Foto: Korsvoll på facebook

Korsvoll vant 3-2 over Stabæk 2 og påførte dermed Stabæk 2 sitt første poengtap og serietap for sesongen. Etter toppkampen står begge lagene med 8 seire og et tap på de første 9 seriekampene.

Lyn følger på 3.plass med 7 seirer og et tap, og har en hengekamp borte mot Raufoss 2. Lyn  vant 3-2 borte mot Flisa.

Resultater 9.serierunde:

9/6: Korsvoll – Stabæk 2 3-2 (K: Romøren 22,35, Hovdal 81 /S: Løken 13, Dao 88)

Korsvoll påførte Stabæk 2 sitt første tap for sesongen og kampens store spiller, var Andreas Storsveen Romøren, som nettet 2 ganger foran 125 tilskuere på Korsvoll kunstgress.

10/6: Frigg – Lokomotiv Oslo 0-0

hjemmelagets spiller, Lars-Petter Moss, har følgende kampanalyse å gi til fotballnerd.no:Vi dominerer hele 1.omgang, har mye ball og skaper en del farligheter spesielt etter innlegg og på dødball. I 2.omgang er det mye rotete pasningsspill og kampen er ganske åpen. Svært skuffende at vi ikke dreper kampen i 1.omg, og må sies å være et veldig unødvendig poengtap, spesielt når Stabæk 2 «endelig» avga poeng mot Korsvoll, avslutter Moss

10/6: Gjøvik-Lyn – Ready 0-0

10/6: Flisa – Lyn 2-3 (F: Gerson 71, Gundersen 90 /L: Johannessen 39, Isaksen 44, Ingebrigtsen 64)

hjemmelagets spiller, Bjørn Erik Krogh Gerson, har følgende kampanalyse til oss:Det var en veldig jevn kamp og etter sjanser og spill burde vi ha fått med oss poeng. Veldig surt når vi føler vi er helt på høyde med et lag som mest sannsynlig kommer til å kjempe om opprykk. Vi slipper inn for enkle mål, og det kan man ikke gjøre mot gode lag skal man vinne. Vi viser at vi kan kjempe med de beste, og tar med oss masse positivt fra den kampen her videre. Laget jobba og kjempa i 90 min og var veldig nære å ta poeng, men sluttspurten kom litt seint.

Målet mitt kom etter at en dødball ble klarert og jeg ble igjen i feltet. Da den ble svingt inn igjen timet jeg løpet bra og fikk stå veldig alene og plassere ballen i hjørnet fra 7-8 meter, avslutter Gerson til fotballnerd.no
Lyns spiller, Petter Høvik, har følgende analyse å komme med: – En tam 1.omgang hvor vi er effektive og scorer 2 mål på 3 sjanser. Flisa skaper heller ikke mye, men er farlige på dødball og ved Tore Andreas Gundersen. Rune Isaksen med assist og mål er forskjellen på lagene til pause. 2.omgang fortsetter i samme spor. Det skapes veldig lite fra begge lag. På 0-3, etter korridorfrispark rett i mål, skal kampen være ferdig. Flisa får blod på tann når 1-3 kommer på dødball med 20.min igjen. 2-3 på slutten gjør det spennende, men vi ror det i land, igjen, avslutter Høvik til fotballnerd.no

10/6: Tynset – Redalen 3-0 (T: Selvmål 39, Ligård 66, Andresen 82)

Redalen står fortsatt med 2 fattige poeng. Arturas Kasputis fikk gult kort etter 24 min, og pådro seg sitt andre gule kort 3 min senere, dermed marsjordre på stillingen 0-0.

Tynset er fortsatt ubeseiret hjemme med 13 poeng på 5 kamper, mens borte har alle 4 kamper endt med tap. Redalen har 5 tap av 5 mulige borte.

11/6: Lillehammer – Valdres 4-2 (L: Torgersen 27, Vatne 61, Kabeya 69 str, Ankarhake 90/V: Nyhagen 2, Brekken 72 str)

hjemmelagets spiller og kaptein, Lars Lundgren Torgersen, har følgende kampanalyse:Alt i alt en fortjent seier. Vi styrer det meste av kampen i banespill, selv om Valdres er farlige på faste situasjoner. En opptur for våres del offensivt. Vi har slitt med å score mål. Fortsatt en del å jobbe, men et steg i riktig retning. Målet mitt kommer etter et godt kombinasjonsspill på venstresiden hvor jeg til slutt blir spilt igjennom. Skjærer inn å legger den i lengste hjørne. Selvfølgelig utagbart for keeper, avslutter Torgersen

Prince noterte seg for både scoring og en assist i søndagens kamp mot Valdres. (Foto: Justus Moe)

Valdres sin spiller og kaptein, Øyvind Lund, har følgende analyse av kampen mot Lillehammer:  – Vi gjennomfører en ok førsteomgang. Sliter med å etablere spill og har lite ball. Slipper inn to mål etter brudd-på-brudd situasjoner. Vinner lite andreballer som gjør at Lillehammer unngår å bli satt på store prøver. Vi setter noe trykk på stillingen 3-2, og 4-2 kommer etter at vi flytter frem spillere. Alt i alt en svakere prestasjon i går enn det vi hadde mot Gjøvik-Lyn og Lyn, avslutter Lund til fotballnerd.no

12/6: Raufoss 2 – Eidsvold TF 0-1 (E: Teksum 60)

Raufoss 2 har fortsatt ikke vunnet hjemme, og det samme borte! 3 uavgjorte kamper og 5 tap er fasiten så langt.