Avd. 2. Runde 3: Bryne slo Kjelsås 2-0, KFUM Oslo eneste med full pott

396
Omar Fonstad el Ghaouti scorer 1-0 målet i kampen mot Kjelsås, Bryne vinner 2-0. Foto: brynefk.no

Bryne vant 2-0 i møtet med Oslo-klubben, Kjelsås. el Ghaouti og Langeland scoret målene foran 966 tilskuere på Bryne Stadion.

KFUM er eneste lag med full pott og 9 poeng etter 3-1 seieren over Hødd.

Arendal Fotball vant 4-1 borte mot Vard Haugesund. Brattvåg tok sin andre ligaseier på 3 spilte kamper.

RESULTATER 3.SERIERUNDE:

Bryne – Kjelsås 2-0

rapport fra Brynes spiller og målscorer, Omar Fonstad el GhaoutiVi går inn i en hektisk uke nå med dagens kamp, NM mot Viking på onsdag, før vi har Vidar borte på lørdag.

Det var da viktig for oss å få en seier her i dag med tanke på tabellen, men også for å få energi inn mot cupkampen. 1 omg er litt rotete fra vår side med en del balltap, samt at vi lar Kjelsås ha ball litt for mye etter vår smak. Vi har god kontroll defensivt og går til pause med 1-0. Scoringen kom etter en corner fra Simen Næss som Einar Lye stusser bakover. Nærmest på streken får jeg løftet beinet og styrt ballen i mål i kamp med en motspiller.

Vi går ut etter pause og har god kontroll, uten å komme til de største sjansene. Når vi får 2-0 etter noen og 70 min, går lufta ut av Kjelsås og vi kontrollerer det inn. Med litt mer presisjon kunne det blitt 3 og 4 på slutten, men det kommer etterhvert. Vi holder nullen og scorer to, og det er deilig å få årets første 3 poenger. Lagseier hvor det legges ned mange meter av samtlige, avslutter Omar til fotballnerd.no

Vålerenga 2 – Brattvåg 2-3

Daniel Stensøe ble matchvinner med sin andre scoring i kampen da kampuret viste 76.min.

rapport fra bortelagets, Niklas RekdalVi slet i store deler i første omgang på grunn av slurv, mye feilpasninger og dårlig press, det endte med straffe imot og 1-0. Så får vi noen store sjanser samt skudd i stolpen og tilslutt en fortjent utligning der vi tok over, en Ok periode. Så er det en ny dårlig periode som gir Vålerenga ledelsen etter dårlig markering, kommer ut i andre omgang og presser de høyt med ny energi, og får betalt for det når Vålerenga 2 har begynt å slurve. Så går vi opp til 3-2 etter å ha tatt over kampen fullstendig, en ekstremt fin scoring. Ordentlig tiki taka. Vi møtte et ungt Vålerenga lag som var veldig gode teknisk og til å ta av press, avslutter Rekdal til fotballnerd.no

Vard-Haugesund – Arendal 1-4

Pape Pate Diouf (tidligere Molde og Odd) scoret sitt første ligamål for Arendal med kampens siste mål etter 74 min.

rapport fra hjemmelagets keeper, Thomas Kinn: Gir bort kampen etter 30 minutt ved 3 dødball mål. Vi er ikke klar til kamp og er for dårlige i duellspillet. Sliter også med pasningsspillet. Spiller oss opp i 2. omgang og får 1-3 men blir tatt i ubalanse på et innkast like etter, ballen spretter Arendals vei inne i 16 m og 1-4. Alt i alt en fullt fortjent seier til Arendal.

Vi må begynne å gjør ting enkelt og jobbe hardt denna uka før ein ny tøff bortematch mot Skeid, avslutter Thomas Kinn til fotballnerd.no

Egersunds – Vidar 0-1

Matchvinner, el Hadji Makhtar Thioune, scoret allerede etter et minutt av kampen foran 415 tilskuere i Idrettsparken

Nardo – Fløy-Flekkerøy 3-2

Arne Gunnes ble matchvinner med scoring i det 75 min.

Stjørdals-Blink – Skeid Fotball 1-1

Bjørnar Hove redder et poeng for hjemmelaget når han utligner til 1-1 i sluttminuttet. Mesut Can scoret for Skeid Fotball.

rapport fra Blinks, Jørgen Sollihaug: Poengdeling mot et antatt topplag bør man vel være fornøyd med, men det er vi ikke. Vi hadde sjanser nok til å avgjøre denne kampen. Vi har 3-4 feite sjanser som misbrukes, og istedet setter Skeid 1-0 etter ei lang klarering som ender opp med å bli en kjempepasning i bakrom, alene med keeper. Siste som skjer i kampen er at Blink får frispark. Vinner duellen i boksen og vi får en tap-in på bakre stolpe. Deilig å sikre et poeng, men her burde det blitt 3 poeng på hjemmelaget. Nye tak neste helg!, avslutter Sollihaug til fotballnerd.no

KFUM Oslo – Hødd 3-1

Oslo-laget troner øverst på tabellen og alene om å ha full pott etter 3 runder. Hødd ble sendt hjem med 3-1 tap.