Avd. 2. Runde 3: Skjetten imponerte; vant 5-0 over Skedsmo!

573

Skjetten var i kanonform og vant hele 5-0 over Skedsmo i naboduellen. Gjelleråsen mistet seieren i Vestfossen da hjemmelaget scoret på overtid. Det samme skjedde med Bjørnevatn da laget var vertsskap for Østsiden. Christoffer Skårn scoret på overtid med sin andre scoring for Østsiden.

Eidsvold Turn og Valdres vant sine kamper og står dermed alene på toppen med full pott etter 3 kamper.

RESULTATER 3.SERIERUNDE:

Skjetten – Skedsmo 5-0

75 tilskuere fikk med seg en herlig hjemmeseier i lokalderbyet mot Skedsmo. Skjetten tok sin første seier og sine første poeng i ligaen, mens Skedsmo står med et poeng.

hjemmelagets trener, Martin Wiker, har følgende rapport å gi: 1 omg var jevn, vi viste hva dem kom med å hadde fokus på det defensive. Så det var en omg med lite sjanser hvor vi er effektive og leder 2-0. I 2.omgang tar vi mye mer tak i ball og får flyttet laget høyere. En omg vi har full kontroll i, som vi vinner 3-0. Så å vinne 5-0 mot Skedsmo er en meget sterk prestasjon av gutta, sier Wiker til fotballnerd.no

Selbak – Kråkerøy 1-2

Joacim Olsen ble matchvinner med sin scoring etter 78.min. Selbak, som er nyopprykkede, er i likhet med Godset 2, uten poeng i avdelingen.

Vestfossen – Gjelleråsen 2-2

hjemmelagets spiller, Preben Røren, reddet et poeng med sin scoring etter 90.min, og ble 2-målsscorer.

rapport fra Vestfossens spiller, Kim Vesterheim Berntzen: Vi mangler fem sentrale spillere til denne kampen grunnet jobb og sykdom. Vi produserer mest sjanser i 1.omg og bør lede til pause. 2.omg starter på verst mulig måte med baklengs etter 40 sekunder. Gjelleråsen tar mer tak i kampen, men vi presser på for utligning. Vi scorer på en fin heading av Preben Røren. Vi slipper inn et enkelt baklengsmål igjen og vi må igjen jage scoring. Scoringen kommer i det 90 min igjen ved Preben Røren. Fornøyde med 1 poeng spillerstallen tatt i betraktning, men dette er en kamp vi absolutt bør vinne hjemme, avslutter Berntzen til fotballnerd.no

rapport fra Gjelleråsens spiller, William Berg Romundgard: Vi starter kampen ganske dårlig, men tar mer kontroll over kampen etterhvert, vi har mye ballen, og møter et lag som kun slår langt. Vi skaper lite i 1. omgang, men går ut i 2. Omgang og setter inn 1-0 innen et minutt tror jeg. Et bra angrep som Rene setter i goalen. Så blir vi litt defensive etter scoringen og de pumper alle innkast og dødballer inn i boksen vår og de scorer 1-1 når det er igjen et kvarter ca. Så begynner vi å angripe mer igjen, og scorer 2-1 når Mikkhu spiller fri Ryden som setter den i kassa. 2 minutter på overtid så er Østsiden heldig som får frispark midt på halvdelen vår, og de scorer på den dødballen. Det er fryktelig tungt å miste seieren på slutten igjen. Men vi møter et lag vi skal slå, og det er kult å se at vi har vært best i alle kampene vi har spilt så langt, avslutter Berg Romundgard til fotballnerd.no

Lørenskog – Kvik Halden 1-1

Bjørnevatn – Østsiden 2-2

bortelagets Christoffer Skårn, reddet et poeng for Østsiden, med sin scoring i det 92.min, med sin andre scoring i kampen foran 173 tilskuere i Bjørneparken kunstgress, og snøt dermed Bjørnevatn for sin første hjemmeseier.

rapport fra hjemmelagets målscorer i kampen, Dan Michael RandaVi starter kampen bra, trykker til og følger plan godt. Østsiden får vell den første store sjansen da de kommer alene med keeper men Sarunas redder. Etter det føler jeg vi har et lite overtak, kommer oss høyt opp i banen flere ganger og etter 26 min får vi frispark i god innleggsposisjon. Branko svinger den inn og Donatas Montvidas stanger inn 1-0. Vi fortsetter å skape sjangser. Har vell 2-3 store sjanser som burde vært utnyttet bedre. Noen minutter før pause får Østsiden frispark fra 20 meter ca. Det var ikke så lurt, for Skårn har en god fot. Smeller den i lengste på direkten. 1-1 til pause.

2.omg starter med at det lille snøfallet som var i 1.omg utviklet seg til noe større. Banen var helt hvit. Snøen pakket seg under skoene å forholdene var ikke optimale. Østsiden åpner best, klarer å skape et trykk på oss. Vi holder unna å etter 10-15 min jevner det seg ut. Finspillet uteblir kanskje pga forholdene. Mye dueller og mye lange baller. Etter 69 får vi innkast på høyre siden litt bak midtbanen. Vi spiller oss opp, vrir ballen til kaptein Hallvar som slår ballen inni feltet, Ruben går i duell med stopperen og ballen går forbi å havner i beinan mine som demper den å skyter i mål fra 7-8 meter, 2-1. Vi forsvarer oss godt og tar noen kontringer, Østsiden får et par gode muligheter med noen headinger like over og rett utfor.

Ser ut som vi skal klare å krige til oss våre første 3 poenger hjemme. Meeen Skårn (og kanskje dommeren) ville det annerledes. På overtid får Østsiden frispark på midtbane streken. Skårn banker den opp i feltet, ballen spretter en gang å går i mål. Linjedommer er oppe med flagget å dømmer offside. Dommeren springer bort får å ta en prat. Dommeren overdømmer linjedommer og dømmer mål. Ingen var borti ballen, men spilleren som var i offside var ganske nærme keeper. Dommeren mener han ikke var involvert.

Den er veldig sur å få i trynet på overtid. Ender 2-2 og poengdeling. Føler vi fortjente 3 poeng men Østsiden har kvalitetsspillere, avslutter Randa til fotballnerd.no

rapport fra Østsidens spiller og 2-målsscorer, Christoffer Skårnkampen starter greit og vi får til noe spill, men får en scoring i mot i det 26 spilleminuttet noe som gjør at vi faller litt av, men fortsetter å kjempe videre. Samme gjelder i andreomgang hvor de får en tidlig scoring, men den bærer også preg av at baneforholdene endret seg drastisk så det blir vanskelig å få til noe som helst form for spill og det ender kun med lange baller og krig. Vi står på og ender til slutt med å få en utligning på overtid som berger ett poeng.

Begge målene mine kom på frispark, den første en ganske god prestasjon hvor keeper blir fintet ut på grunn av ballbanen og at den flakker vekk fra keeper. Nr 2 en nokså heldig scoring hvor jeg sikter mot mål, frisparket var 5 meter inne på egen banehalvdel bak midtbanestreken, avslutter Skårn til fotballnerd.no

Eidsvold Turn – Strømsgodset 2 2-0

hjemmelaget tok sin tredje seier av tre mulige, og er å finne på toppen av tabellen sammen med Valdres. Gjestene fra Drammen står uten poeng etter 3 kamper.

Lillestrøm 2 – Valdres 1-2

bortelagets Dominic McGiveron, ble matchvinner med sin scoring 3 min før slutt.

rapport fra bortelagets kaptein, Thomas Brekken: Vi får ikke satt det presset vi ønsker fra start og har til tider litt for store avstander i lagdelene. Lillestrøm kommer til noen sjanser tidlig i kampen, men Rafael rydder opp i det som kommer. Lillestrøm tar også ledelsen på et flott langskudd etter ca 25 min. Etter baklengsmålet hever vi oss betraktelig uten at vi selv klarer å score, men vi går inn til pause med tro på at vi kan snu kampen.

I 2. omgang tar vi tak i kampen og er klart best fra start. Da tør vi å holde på ball, samtidig som vi er flinke til å vende spillet. Etter ca 10 min ut i 2. omgang utligner vi på et godt plassert skudd fra Claudio. Vi fortsetter å presse Lillestrøm etter målet, og vi tar også ledelsen rett før slutt. Keeper gir retur på et frispark som Dominic banker i mål. På overtid har Lillestrøm en gigantisk mulighet, men utrolig nok klarer deres spiller å sette ballen i tverrligger på helt åpent mål. Vi viser god lagmoral som klarer å snu kampen mot et meget godt Lillestrøm-lag, avslutter Brekken til fotballnerd.no

Tabell, toppscorerstatistikk samt kampprogram for neste serierunde, finner du HER