Avd. 3: Kampanalyser 18.runde: Lura snudde 0-2 til 3-2 seier på overtid mot Halsen

383
Tony Hieu Vo var Fløys beste spiller i 4-0 seieren over Sandnes Ulf 2, ifølge hjemmesiden. Foto: Fløy IL

Lura reduserte til 1-2 i det 75 min ved Sander Schaathun Grelland i hjemmekampen mot Halsen. Michael Bekke utlignet i det 90 min til 2-2, og på overtid blir Vetle Høivik matchvinner med sitt 3-2 mål. Seieren tok Lura på riktig side av nedrykksstreken og kun 2 poeng bak nettopp Halsen.

Fløy vant 4-0 over Sandnes Ulf 2 og økte forspranget i toppen til 11 poeng kontra Pors, som tapte borte mot Viking 2.

Resultater 18.serierunde:

26/8: Viking 2 – Pors 3-1

Viking 2 revansjerte 5-1 tapet borte mot Pors i mai måned.

26/8: Lura – Halsen 3-2

hjemmelagets spiller og målscorer, Michael Andre Bekke, gir oss følgende kampanalyse: – Dette var en kamp som var viktig for begge lag. Vi kom tidlig bakpå etter at halsen fikk straffespark allerede etter tre minutter. Vi slet litt med presisjonen i pasningsspillet, noe som gjorde at de store sjansene uteble. Halsen la på til 2-0 etter 21 minutter, og etter dette skjedde det lite resten av omgangen. Vi slet med å skape sjanser og kom aldri helt i gang slik vi vet vi kan.

I 2 omgang la vi etterhvert om til tre spisser og begynte å slå lenger. Det resulterte i redusering i det 75 minutt ved Sander Grelland. I det 90 minutt får vi frispark fra omtrent 18 meter. Jeg la ballen tilrette og skrudde den rundt muren og i mål, og dermed var stillingen 2-2, med 4 minutter tillagt spilletid. Vi fortsetter med tre spisser i håp om å få med oss alle 3 poengene. Tre minutter på overtid får Vetle Høivik en gylden mulighet inne i feltet. Spissen gjør ingen feil, og Lura har dermed snudd kampen. Seieren var utrolig viktig for oss, og gjør at vi nå har fått heng på Halsen, og er nå kun to poeng bak dem. Vi klatret også opp på sikker plass på tabellen. For oss gjenstår åtte cupfinaler, for dette tror jeg blir en kamp helt inn, med tanke på å overleve i divisjonen, avslutter Bekke til fotballnerd.no

26/8: Madla – FK Tønsberg 3-4

forrige møte mellom lagene endte 1-1 i Tønsberg tilbake i mai måned.

har du lest: Avd. 2: Kampanalyser runde 18: Lyn vant toppkampen mot Stabæk 2

26/8: Staal Jørpeland – Sola 1-4

200 tilskuere fikk se at hjemmelaget tape 1-4 for Sola og at Staal Jørpeland har en jobb å gjøre for å unngå nedrykk. Har 2 poeng opp til sikker grunn.

hjemmelagets spiller, David Eie, bidrar med følgende analyse av kampen: – Vi går ut offensivt på hjemmebane, etter en etterlengtet seier sist, og skaper store sjanser de første 15-20 minuttene. Even Østensen kjørte karusell med trebacks-linjen til Sola. Sola tar mer over banespillet og utligner etter innlegg før pause. Vi er skrekkelige det første kvarteret i 2.omg og slipper inn 3 mål, og da blir det vanskelig. Utrolig skuffende foran et publikum som igjen møtte opp for å støtte oss. Vi har fortsatt troen på at om vi finner utav det defensive, så kan vi vinne mange kamper i høst, avslutter Eie til fotballnerd.no

26/8: Fløy – Sandnes Ulf 2 4-0

hjemmelagets spiller, Henrik Andrè Dahlum, har følgende analyse av 4-0 seieren: – En fin førsteomgang der jeg syntes vi har god kontroll. Sandnes Ulf stilte en godt lag, men syns vi har kontroll på de fra start til slutt. Vi scorer 2 mål på lange innkast, noe vi har gjort mange ganger denne sesongen og vinner til slutt solid 4-0. Mange presterte opp mot årsbeste, og førsteomgangen vår må være en av de bedre omgangene vi har spilt i år. Banens beste Dardan Dreshaj, avslutter Dahlum til fotballnerd.no

26/8: Brodd – Express 2-2

Marius Bruun Henriksen ble 2-målsscorer for Express. Express kjemper en vanskelig kamp for å unngå nedrykk, ligger hele 11 poeng bak sikker plass og det gjenstår 8 seriekamper.

bortelagets kaptein, Tore Erik Skeimo Løvås, har følgende kampanalyse å gi oss: – Det er en kamp hvor uavgjort er et Ok utfall, selv om vi alltid ønsker å vinne. Vi forsvarer oss bra og kommer til flere gode sjanser (føler vi fortjente ett mål til). Brodd er farlig på kantene og kommer til noen skumle innlegg uten å få for mange avslutninger på kassa. Bortsett fra siste overgangsmulighet helt på tampen av kampen, avslutter Løvås til fotballnerd.no

28/8: Bryne 2 – Start 2 2-1

Bryne 2 hevnet 3-1 tapet for Start 2 i mai måned i Kristiansand ved å vinne 2-1

Tabellen viser at Fløy leder nå med 11 poeng foran Pors, som tapte sin kamp borte mot Viking 2. FK Tønsberg er på 3.plass med 32 poeng, 2 poeng bak Pors.

Under streken: Sandnes Ulf 2 med 19 poeng, Staal Jørpeland også med 19 poeng, Bryne 2 med 16 poeng og sist Express med 10 poeng.

Toppscorer: Tobias Lauritsen, Pors Grenland, 19 mål