Avd.3: Kampanalyser/fakta 14.runde: Bryne 2 tok sin første borteseier på Jørpeland!

238

Resultater 14.runde:

28/7: Viking 2 – Bryne 2: 2-2  (13.runde)

bortelagets spiller, Geir Dahle Høyland, fikk rødt kort etter 85 min(2 gule). Bortelagets første uavgjorte botekamp for sesongen.

29/7: Madla – Halsen: 3-1

hjemmelagets spiller, Christoffer Talge, ble 2-målsscorer

Madlas spiller, Magnus Normann Aasjord, har følgende analyse fra kampen: – Vinner 3-1 på en helt OK dag. Et halsen lag som vil spille mye ball langs bakken men får det ikke helt til i første omgang og vi utnytter de sjansene vi har. Spiller ikke får beste kamp, men er effektive og får 3 særdeles viktige poeng.

De kommer mer inn i kampen og skaper litt mer, men blir aldri det store. Vi bytter også mye i andre omgang og gir sjansen til flere, avslutter Aasjord til fotballnerd.no

29/7: Pors – Sola: 2-2

Pors sin første uavgjorte hjemmekamp for sesongen

29/7: Brodd – Fløy: 0-1

Brodd sitt andre hjemmetap for sesongen

29/7: FK Tønsberg – Express: 2-1

31/7: Viking 2 – Sandnes Ulf 2: 1-3

hjemmelagets spiller, Chris Andrè Formo, får direkte rødt kort etter 16 spilte minutter på stillingen 0-0. Bortelagets første borteseier!

31/7: Lura – Start 2: 1-0

31/7: Staal Jørpeland – Bryne 2: 2-3

Bortelagets spiller, Fredrik Flo, ble 2-målsscorer i en kamp der Bryne 2 fikk sin første borteseier!