Was a game without many goal chances. Very Tactic.
The team who was more efficient scored.
Won the best team. Congratulations to Sotra.

Sotra trenar Tommy Knarvik:
Solid bortekamp. Vi vinner fortjent. Ikke spesielt mange sjanser i kampen, men skaper nok til å vinne.
Kontrollert seier fra oss mot et godt offensivt Brodd lag.

Vardeneset – Stord 2-2:

Måla til heimelaget vart scora av:
Kjetil Pettersen,Espen Wagenknecht Håland
Kristian Magnussen,Jonas Hilt Stoknes

Vardeneset trenar Richard Enge:
Kommer tilbake etter å ha ligget under 2 ganger. Skulle gjerne hatt 3 poeng men 1 poeng er greit.

Stord trenar Jòn Pàll Pàlmason:
Javn kamp mellom oss og Vardeneset. Me styrte meste parten av spelet med de fikk største sjansene.
Uansett kaster me bort sigeren på ekstra tid.
Ny kamp på onsdag og nye muligheter.

Brann 2 – FK Fyllingsdalen 1-2:

Målet til heimelaget vart scora av:
Aune Selland Heggebø.
Audun Øverlid,Kjetil Kalve.

Brann 2 trenar Morten Kalvenes:
FKF har mest i 60 minutter. Vi har mest siste 30. Flest store målsjanser til oss. 0 poeng er for oss dårlig betalt for en bra prestasjon med årets desidert yngste Brann 2 utgave.

FK Fyllingsdalen trenar Hiep Tran:
En kamp med to forskjellige omganger. Vi er best i første omgang og dikterer det som skjer på banen.
Selv om hjemmelaget tar ledelsen etter et flott frisparkmål, beholder vi roen og snur kampen før pause.
Så endrer kampbildet seg i andreomgang der Brann spiller oss lave. Store sjanser til begge lag på mot slutten, men vi var nok litt heldige som unngikk utligning på slutten. En god og heldig keeper var medvirkende til det.

Fana – Førde 6-0:

4*Henrik Udahl,2*Fredrik Flo.

Fana spelar Fredrik Flo:
Dei fikk et tidlig rødt kort, so det va ganske enkel kamp. 6-0 synst eg va et greit resultat.

Førde trenar Bjørn Totland:
Jamn kamp til Fana angriper keeperen vår og sett 2-0. I protestane etter målet så kolliderer vår keeper med dommaren og får direkte raudt.
Derfra og inn blir det tøft.

Sogndal 2 – Varegg 1-0:

Adrian Solberg.

Straffemålet til Sogndal 2:

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser

Sogndal 2 trenar Håvard Hatle:
Godt å vinne spillergruppa responderer bra selv om det var slitsomt på slutten, vi merker det var 3 kampen på 6 dager. Men alt i alt fornøyd og 3 fortjente poeng som vi kriger til oss.
All honnør til det unge laget.

Videoanalyse Varegg trenar Frank Hellevik:

Viking 2 – Tertnes 5-0:

2*Jordan Paul Hallam,Stian Rokås Michalsen,Thomas Klementsen Jacobsen

Fotballnerd fekk følgande kampanalyse:

Viking trenar Thomas Pereira:
Vi startet litt forsiktig der det var lite balltempo, men fant mer rom etterhvert og scoret fine mål.
Tertnes slet med å spille seg til sjanser i annen omgang, og når vi får 3-0 så er kampen avgjort.