Avd. 5, 4.runde: Kolstad vant 5-4 på Gjøvik – Orkla vant på Løten

478
Her har Petter Senstad nettopp scoret 1-0 for hjemmelaget i 4-5 tapet for Kolstad. Foto: Jonny Isaksen, FK Gjøvik-Lyn

Kolstad møtte Gjøvik-Lyn borte, og fikk med seg 3 poeng hjem etter å ha vunnet 9-målsthrilleren. Orkla tok sin første seier og poeng i årets sesong etter 1-0 seier på Løten.

Verdal troner øverst på tabellen med 10 poeng på 4 kamper etter 2-1 seier borte mot Levanger 2.

RESULTATER 4.SERIERUNDE:

Gjøvik-Lyn – Kolstad 4-5

98 tilskuere fikk se 9-målsthrilleren der Kristoffer Pedersen hos Kolstad ble matchvinner i sluttminuttet. Kolstad fikk notert seg for årets første ligaseier.

rapport fra Kolstads kaptein og målscorer, Kristoffer Pedersen: Det var en litt rotete kamp med mange mål og sjanser til begge lag, som ellers ble preget av mange frispark og stopp i spillet. Vi leder både 1-3 og 3-4, men slipper stadig Gjøvik-Lyn inn i kampen igjen. På overtid kommer vi oss rundt på høyre siden. Innlegget havner like utenfor 16 m der jeg får dratt meg til venstre og skutt ned i motsatt hjørne. Det var utrolig deilig å se den i nettet, men vi har matchvinnere i begge ender av banen denne kampen så det var absolutt en sterk laginnsats som sørget for 3 poeng, avslutter Pedersen til fotballnerd.no

Brumunddal – Tillerbyen 1-1

Brumunddal venter på sin første ligaseier etter at laget spilte sin tredje uavgjorte kamp på rad da det ble 1-1 mot Tillerbyen

Byåsen TF – Tynset 2-1

rapport fra Tynsets keeper, Sondre Kroglund: Jeg følte at det var Tynset som startet i gang kampen best de første 10 minuttene, hvor vi også har ett stolpetreff ganske tidlig i kampen. Så tar Byåsen mer og mer over, og leder 1-0 til pause etter godt slått innlegg og bra løp fra dypet. Etter pausen så synes jeg presset fra Byåsen ikke var like hardt, men de øker ledelsen etter et nokså likt mål fra førsteomgangen. Etter 2-0 så scorer vi et mål fra en feil fra Byåsen, og vi scorer egentlig et mål fra dødball, men det blir annullert. I det siste spilleminuttene så burde vi også ha fått straffe og mulighet til et 2-2 resultat, avslutter Kroglund til fotballnerd.no

Steinkjer – Ottestad 3-1

Ottestad står med 2 poeng etter tapet for Steinkjer.

Løten – Orkla 0-1

Orklas Erik Bjørkli Helgetun ble matchvinner med scoring etter 13 min.

Rosenborg 2 – Melhus 2-2

RBK2s Filip Brattbakk berget et poeng da han utlignet til 2-2 i kampens siste minutt.

Levanger 2 – Verdal 1-2

hjemmelagets spiller, Adrian Oliver Steinfjell, fikk direkte rødt kort etter 69 min på stillingen 0-2