Avd. 5: Gjøvik-Lyn tapte 0-4 hjemme for Rosenborg 2

Gjøvik-Lyn – Rosenborg 2 0-4

120 tilskuere fikk se at bortelaget scoret alle 4 målene i 2.omg.

Brumunddal – Melhus 0-0

Verdal – Ottestad 3-3

Kaptein på Verdal, Hans Kristian Nordvoll, scoret to av hjemmelagets mål, mens Andre Brendryen scoret to av målene for Ottestad foran 120 tilskuere på Coop Arena

Steinkjer – Tynset 3-1

hjemmelagets Thomas Sivertsen, scoret to av målene for Steinkjer

bortelagets keeper, Sondre Kroglund, gir oss følgende rapport: kampen var egentlig en ganske jevnspilt kamp i første omgangen med få sjanser. Andre omgangen er forsåvidt også ganske jevnspilt, men hvor Steinkjer holder ett lite overtak i flere perioder enn Tynset. Men for oss er det bare å fokusere til neste match, for poengene vil komme etterhvert hvis vi får marginene på vår side!, avslutter Kroglund til fotballnerd.no

Løten – Kolstad 2-0

Byåsen – Tillerbyen 0-1

hjemmelagets Lars Valderhaug, scoret selvmål etter 45 min og Tillerbyen kunne dermed innkassere sin første ligaseier