Avd. 5: Intervjuer/kampfakta 8.runde: Orkla FK sliter, har 7 serietap på rad!

460
Orkla v Stjørdals-Blink 2-4. Foto: Orkla FK

Orkla tapte hjemme for Sjørdals-Blink 2-4, og dette var det syvende serietap på rad! Laget har èn seier som kom 17.april hjemme mot Kolstad.

Stjørdals-Blink økte forspranget til 4 poengs ledelse på tabellen da laget vant nevnte kamp mot Orkla, mens Molde 2 og Kolstad tapte sine kamper og Strindheim TF spilte uavgjort.

Resultater 8.serierunde:

3/6: Verdal – Mosjøen IL 2-2 (V: Krysian 51, Weatherston 74 /M: Lien 24, Pettersen 80)

Kaptein på Verdals lag, Hans Kristian Nordvoll, kom med følgende kampanalyse: – En kamp hvor vi ikke kommer i gang ordentlig, lavt tempo og lite bevegelse, klarer ikke æ følge planen vi hadde satt oss. Når vi senker oss slipper vi de inn i kampen og de kan gå til pause med 0-1. Vi strammer oss opp i 2.omgang, legger om til 4-4-2 for å få litt mer ettertrykk, vi skaper mye og får etterhvert 1-1 og 2-1, da tenker de fleste at det skal komme fler.

Vi skaper 7-8 enorme muligheter, men med uflaks og udyktighet i skjønn harmoni klarer vi ikke å punktere. Tiden går, vi brenner sjanser og dommer-trioen kan trygt notere årsverste. Dette bli tydeliggjort da de blåser frispark rett utenfor 16-meteren på noe som ikke er frispark hverken da eller noen gang. Den limer Mosjøen i hjørnet, 2-2. På overtid er vi igjen 2cm unna å avgjøre, men det ble en sånn kamp der dette ikke var meningen, avslutter Nordvoll til fotballnerd.no

vi får også en kampanalyse fra Eirik Søfting Høgseth hos Mosjøen IL: – Førsteomgang er sannsynligvis årsbeste fra vår side. Føler vi har full kontroll nesten hele omgangen, kommer til masse gode sjanser etter både kontringer og etter fint oppbygd spill og vi slipper Verdal til utrolig få farligheter. Vi går til pause med 1-0 etter et angrep der vi kommer oss ned til dødlinja og får slått inn 45grader til Lasse Lien som legger ballen til rette og scorer.

2 omgang er ren enveiskjøring fra fløytesignal til fløytesignal, Verdal kommer ut som et helt annet lag, og det samme må vel sies om oss. De går opp til 2-1, og gudene må vite hvordan de ikke klarte å score flere, for de hadde mange vanvittig store sjanser som jeg fortsatt ikke skjønner hvordan de bommet på. Da går det som det må gå, vi får frispark fra rundt 22m, Fredrik Pettersen tar en «David Beckham» og 2-2. Vi får se Verdal sløse bort et par 115%sjanser til, og kampen ender 2-2. Trenger vel ikke oppsummere og konkludere med at vi er fornøyde med 1 poeng etter en vanskelig bortekamp, avslutter Høgseth

3/6: Kolstad – Træff 1-2 (K: Bjerkan 31 /T: Rønningen 41,90)

Eskil Kippersund Rønningen ble matchvinner da han scoret sitt andre mål i kampens siste minutt som gav Træff 3 poeng borte mot Kolstad.

3/6: Strindheim TF – Steinkjer 2-2 (S: Krokbø 9, Meldal 79 /S: Nordseth 47, Årdal 70)

Steinkjers spiller, Thomas Sletvold, har følgende oppsummering av kampen:Strindheim klart bedre enn oss i 1.omg. Scoret etter 10 spilte minutter og fikk satt et bra press på oss. Men etter hvilen snudde det helt, vi begynte å trille ball og sto høyere på dem. Vi viste moral og snudde det til 1-2. Men på slutten fikk de satt inn et mål på dødball, 2-2 et rettferdig resultat etter min mening, avslutter Sletvold til fotballnerd.no

3/6: Tillerbyen – Mo IL 3-0 (T: Snekvik 19,72, Myrbekk 71)

Tillerbyens spiller, Asgeir Volden Snekvik, scoret 2 av hjemmelagets 3 mål og avanserte til delt 1.plass på toppscorerstatistikken.

bortelagets spiller, Niklas Bakksjø, har følgende oppsummering av kampen:Vi startet kampen bra, med to store sjanser før de fikk sitt første mål på frispark. Deretter er vi alene med keeper på 1-0 og har enda et par sjanser før 2-0, dessverre ville ikke ballen i mål, og 3 «billige» baklengs blir tungt å snu til seier. Vi kommer til en del sjanser som er positivt, men vi har for korte gode perioder ellers i kampen. Satser på å reise kjerringa til helga hjemme mot Orkla, avslutter Bakksjø til fotballnerd.no

4/6: Orkla – Stjørdals-Blink 2-4 (O: Helgetun 4, Sommerschild 37 /SB: Sisic 42, Nygaard 58, Stokke 78, Sollihaug 82)

Dette er Orklas syvende serietap på rad, når kommer poengene for laget som ligger sist på tabellen med tre fattige poeng? Første mulighet blir borte mot Mo IL som har 10 poeng i beholdningen så langt.

5/6: Molde 2 – Junkeren 1-2 (M: Dahl 17 /J: Nordberg 47, Unhjem 89)

Junkerens spiller, Ivar Johannes Jakobsen Unhjem, ble matchvinner da han scoret 2-1 målet i kampens 89.minutt.

5/6: Sverresborg – Rosenborg 2 1-1 (S: Tømmerdal Frøner 54 /R: Haltvik 30)