Avd. 5: Kampanalyser 16.runde: Avdelingsleder Stjørdals-Blink tapte 8-0 for Rosenborg 2!

375
Orkla v Steinkjer som endte 8-2. Foto: Orkla FK på facebook

Stjørdals-Blink fikk juling borte mot RBK2. Et sviende 8-0 tap i en kamp der Jonathan Alberto Levi scoret 4 av målene. Det var det andre tapet for avdelingslederen for sesongen.

Orkla banket Steinkjer 8-2, der pauseresultatet var 7-0! Erik Bjørkli Helgetun scoret 3 av målene.

Resultater 16.serierunde:

11/8: Tillerbyen – Verdal 0-1

Våroppgjøret endte 0-0. Adrian Krysian ble matchvinner med sin scoring etter 22 min.

12/8: Strindheim TF – Mosjøen IL 0-4

Mosjøen IL revansjerte 1-6 tapet på hjemmebane på vårparten.

12/8: Træff – Mo IL 2-2

Mo IL vant våroppgjøret 2-1

13/8: Orkla – Steinkjer 8-2

Kaptein for Orkla, Erik Bjørkli Helgetun, scoret hatrick i en kamp der pauseresultatet var 7-0! Hjemmelaget ledet 5-0 allerede etter 24 min!

13/8: Sverresborg – Junkeren 2-4

Junkeren revansjerte 2-3 tapet på hjemmebane for Junkeren 29.april. Hjemmelagets kaptein, Jonas Tømmerdal Frøner, har følgende analyse av 2-4 tapet: – Et kjedelig tap. Vi produserer mange sjanser, men sliter med uttellingen. I tillegg slipper vi til Junkeren for lett. Alt i alt en fortjent seier til Junkeren, vi ser frem mot Mosjøen borte på lørdag, avslutter Frøner til fotballnerd.no

14/8: Rosenborg 2 – Stjørdals-Blink 8-0

bortelagets spiller, Jørgen Sollihaug, har følgende analyse av kampen der Jonathan Alberto Levi scoret 4 av målene til hjemmelaget: – Ikke all verden å analysere. Helt håpløs forestilling. Spiller en ok 1.omgang der vi skaper 3 100%-sjanser, men får ikke satt ballen bak Austbø. Med 3-0 i sekken tidlig i 2.omgang går rullegardina ned. RBKs Levi var helt rå, og var i bunn i grunn den store forskjellen. Involvert i alle målene tror jeg, avslutter Sollihaug til fotballnerd.no

14/8: Kolstad – Molde 2 2-0

Bortelagets spiller, Erling Braut Håland, fikk direkte rødt kort etter 57 min. Kolstad vant også første oppgjør 1.mai, da med 1-0 seier i Molde.

Tabellen viser Stjørdals-Blink på toppen med 38 poeng, Kolstad er på 2.plass 10 poeng bak. Verdal er på 3.plass med 26 poeng.

Under streken finner vi Steinkjer med 17 poeng, Mosjøen IL med 17 p, Orkla med 16 p, og Sverresborg med 15 p. Meget jevnt i bunnstriden for øyeblikket.

Toppscorer: Sondre Hopmark Stokke, Stjørdals-Blink, 17 mål