Avd. 5: Resultater 10.runde: Stjørdals-Blink med 7 poengs luke etter seier mot Molde 2.

489
Orkla FK v Træff. Foto: Orkla FK

Stjørdals-Blink vant i Molde mens Kolstad tapte hjemme for Strindheim TF, dermed skaffet Stjørdals-Blink seg en luke på 7 poeng foran Kolstad etter 10 spilte kamper.

Sverresborg tok sin første hjemmeseier for sesongen da laget vant 3-2 over Steinkjer.

Resultater 10.serierunde:

16/6: Tillerbyen – Rosenborg 2: 2-2

RBK 2 spilte sin femte bortekamp for sesongen og står fortsatt uten borteseier som det eneste laget i avdelingen. Fire uavgjorte kamper og et tap er fasiten.

17/6: Molde 2 – Stjørdals-Blink: 0-2

17/6: Verdal – Mo IL: 1-1

Verdal er fortsatt ubeseiret på hjemmebane etter kampen mot Mo IL. 2-3-0 er statistikken etter 5 hjemmekamper.

17/6: Sverresborg – Steinkjer: 3-2

Endelig vant Sverresborg hjemme og seieren kom mot Steinkjer. fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse av hjemmelagets spiller, Jonas Tømmerdal Frøner:En fullt fortjent seier hjemme mot Steinkjer. Vi styrer banespillet og skaper flest sjanser. Leder 2-0 til pause. Etter pause får de en scoring på en kontring, før vi går opp til 3-1 på corner. De siste 10 minuttene blir hektiske for oss, men vi rir unna til 3-2. Deilig med 2 strake seire, og 8 poeng på de 4 siste, avslutter Frøner

Thomas Sletvold hos Steinkjer, har følgende kampanalyse:Sverresborg med 2-0 til pause, og var bedre enn oss i 1. omg. Etter hvilen kommer vi mer med, men reiser fortjent hjem til Steinkjer med null poeng og tap, avslutter Sletvold til fotballnerd.no

17/6: Orkla- Træff: 3-0

keeper hos bortelaget Træff, Sivert Viken Beinset, har følgende å si om kampen:et fortjent tap. Vi var ikke påskrudd i første omgang, ekstremt mye balltap, tap av første- og andreballer, som vi ble straffet for. Vi var heldige at det kun var 2-0 til pause, avslutter Beinset til fotballnerd.no

17/6: Junkeren – Mosjøen IL: 3-2

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra bortelagets spiller, Eirik Søfting Høgseth:

I 1 omgang er det Junkeren som har mest ball, men skaper nesten ingenting av farligheter. Det er vi som har de fleste og største sjansene. Etter å ha bommet på noen gode sjanser, blant annet en alene med keeper, så får vi uttelling minutter før pause. Innlegg fra venstre side som blir stupheadet i mål. Men så tar vi pause litt for tidlig. Rett før dommeren skal blåse av så spiller Junkeren seg gjennom på blank goal og 1-1.
2 omgang starter på verst tenkelig vis, Junkeren kommer til avslutning men skyter høyt over. På en eller annen måte så greier dommeren å dømme corner, Junkeren-spilleren er mer overrasket enn vi er. Det går som det må gå, klabb og babb i feltet og ballen i nettet, 2-1. Vi tar mer over, får straffe, bommer på straffe, bommer alene med keeper, bommer på store sjanser, scorer på et langskudd som skifter retning, 2-2. Men nok engang avslutter vi omgangen for tidlig, Junkeren scorer på overtid igjen, 3-2. Den kampen burde vi aldri ha forlatt med 0 poeng, avslutter Høgseth

referat fra hjemmesiden til Mosjøen IL: MIL hadde taket på Junkeren lenge og stillinga var 2-2 når lagene hadde spilt i 90. min og overtiden begynte. Scoringene til MIL kom ved Oscar Kapskarmo i det 42. minutt og Lasse Lien i det 80. spilleminutt. MIL brente også et straffespark i 2.omgang.

3. minutter på overtid scoret Junkeren slik at laget fra Bodø vant 3-2. En uavgjort i denne kampen ville vært svært viktig for MIL da det virkelig tetner seg til blandt de 6 nederste lagene. Etter 10. serierunde skiller det kun to poeng fra Orkla på 14. plass til Steinkjer på 9. plass.

Hovedtrener Rikard Vestre var svært skuffet etter kampen; -Nå er jeg svært skuffet. Spesielt når vi har så mange sjanser til å punktere kampen. Vi har 4-5 store sjanser til å avgjøre dette og i tillegg brenner straffe. Jeg føler egentlig at vi blir ranet i dag.

Steinkjer borte allerede onsdag neste uke. Hva tenker du om fremtiden? – Det blir en spennende kamp mot Steinkjer og det er blitt slik at hver eneste kamp er like viktig nå. Alle slår alle i denne avdelingen og det ser ut til at vi må ha over 30 poeng for å berge oss, noe som er målet for årets sesong. Veldig gledelig at Sindre er tilbake. Han spiller en veldig god kamp og er en fin tilvekst på laget.

Vi har fortsatt troa selv om tabellplasseringen ser helsvart ut. En seier til eller fra så er vi over streken, så jevnt er det. (SITAT SLUTT)

17/6: Kolstad – Strindheim TF: 2-3

Strindheim TF vant knepent borte mot Kolstad etter å ha ledet 3-0 ved pause, det endte 3-2 i en kamp der bortelaget fikk sin spiller, Lars Ramstad utvist etter 61 min etter å ha pådratt seg to gule kort i kampen.

Tabellen viser at Stjørdals-Blink er på toppen med 25 poeng, Kolstad på 2.plassen med 18 poeng, deretter følger Strindheim TF og Junkeren med 17 poeng. Orkla ligger sist med 9 poeng, men har vunnet de siste to kampene laget har spilt.

Toppscorere: Jonas Tømmerdal Frøner, Sverresborg, & Erik Bjørkli Helgetun, Orkla, begge har 10 scoringer