Avd. 6: Analyser/fakta 19.runde: Mjølner snudde 3-2 tap til 4-3 seier mot Fu/Vo på overtid!

365

Jonas Nikolaisen Simonsen ble den store helten for Mjølner når han scorer 2 mål på overtid og snur et 3-2 tap til 4-3 seier borte mot Funnefoss/Vormsund. Simonsen scoret forøvrig hatrick i kampen. For Fu/Vo var dette det andre 4-3 tap i løpet av en uke. Kim-Andrè Brenna scoret 2 av hjemmelagets 3 mål i kampen.

Senja vant 5-0 borte mot Skjervøy der Christer Johnsgård scoret et ekte hatrick og har plassert seg på 2.plass på toppscorerstatistikken.

Skedsmo tapte 4-0 for Lillestrøm 2 og har nå 9 kamper på rad uten seier (0-4-5)

Resultater 19.serierunde:

2/9: Skjervøy – Senja 0-5

Christer Johnsgård signerte 3 av målene (ekte hatrick) og har meldt seg på kampen om toppscorertittelen, ligger kun et mål bak Kim-Andrè Brenna. Vi fikk følgende kampanalyse av Johnsgård etter 5-0 seieren borte mot Skjervøy: – Vi scoret på det vi hadde før pause. Skjervøy var egentlig bedre. Mål nummer en kom etter en retur fra keeper, nummer to er et innlegg fra vår høyreback som jeg skyter på volley med venstre mellom beina på keeper, nummer tre er et frispark. Markus Johnsgård chippet inn 4-0 rett etter pause før Jakob Mamush Lillestjerna setter det siste på overtid, avslutter Johnsgård til fotballnerd.no

2/9: Lillestrøm 2 – Skedsmo 4-0

Ebiye Moses og Fredrik Krogstad scoret to mål hver i 4-0 seieren over Skedsmo. LSK2 tok revansje for 3-0 tapet for Skedsmo i mai måned

3/9: Harstad – Sortland 2-0

Harstad fikk en pangåpning med scoring av Truls Torblå i kampens første minutt. Senere økte Thomas Skoglund Windstad til 2-0 i det 56 min foran 100 tilskuere på Harstad stadion. Harstad vant også kampen i mai, da med 1-0 i Sortland.

3/9: Alta 2 – Lørenskog 0-2

hjemmelaget fikk sin spiller, Aziz Idris, utvist med direkte rødt kort etter 10 min. Lørenskog fikk revansje for 2-0 tapet hjemme for Alta 2 tilbake i mai måned.

Vi fikk følgende kampanalyse fra Lørenskogs spiller, Martin Bjørkeng: – Det var nok en god kamp fra vår side. De hadde den første sjansen, og den var stor, hvor spissen til Alta setter ballen utenfor på åpent mål etter å ha blitt spilt 45 ut fra dødlinja. 10 min uti kampen får Alta et rødt kort, etter å ha sparket til Amir i frustrasjon lenge etter at ballen er borte fra situasjonen.

Resten av omgangen blir som vi hadde forventet på forhånd, hvor de ligger langt nede på egen halvdel og vi har mye ball. 0-0 til pause.

Andre omgang starter som første slutter, fram til Alvaro skaller inn første målet. Da tar de over mye av ballinnhavet men kommer ikke til noe særlig farlig. Også skårer Skårn på overtid og punkterer kampen. Det var en ordentlig sterk prestasjon av gutta, spesielt når 3 stk av de som spilte kasta opp rett før oppvarming og flere måtte melde avbud på selve kampdagen pga sykdom, avslutter Bjørkeng til fotballnerd.no

3/9: Funnefoss/Vormsund – Mjølner 3-4

Nytt 4-3 tap for Fu/Vo i løpet av siste uken, og bittert er det når hjemmelaget leder 3-2 på overtid, men serielederen gir seg ikke og scorer 2 mål på overtid og tar med seg 3 poeng i opprykkskampen med Senja. Jonas Simonsen scoret hatrick for Mjølner og to av målene kom på overtid som var avgjørende. Mjølner er, som eneste laget i avdelingen, fortsatt ubeseiret på bortebane: 9-1-0 (28 poeng) mens hjemme: 6-0-3 (18 poeng)

Otto-Alexander Dahl (t.v.) i kamp om ballen med målscorer Børge Henriksen. Foto: Morten Heiberg, nesinfo

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra Fu/Vos spiller, Otto-Alexander Tollefsen Dahl: – 2 offensive lag fra start. Vi prøver å slå i bakrom, samtidig som Mjølner står høyt. Allerede etter 1 min slår vi en ball i bakrommet, som Kim setter alene med keeper. Vi fortsetter å utfordre i starten med en heading i stanga pluss 1 mot 1 mot keeper de første 6 min. Så tar Mjølner mer og mer over og de siste 20 minuttene er vi nesten ikke nær ballen. Selv om de har mye ball klarer de ikke å skape all verden. Bortsett fra en scoring som blir annullert for offside, som er helt i grenseland. Syns vi jobber veldig bra i første omgang.

2. omgang bølger veldig frem og tilbake med mange sjanser til begge lag Mjølner reduserer tidlig ved at de slår en ball i bakrom som spissen dems smeller ballen i krysset. Kampen bølger veldig, så får de et frispark på 17-18 meter som er litt tvilsom og som de også limer i vinkelen. Rett etter utligner vi til i 2-2 ved at det blir slått en ball i bakrom mot Kim, men han er i offside, så han løper først litt mot ballen, men så stopper han opp. Og da stopper også Mjølner opp. Da kommer Sistek på et løp og tar ballen og kommer alene med keeper og runder keeperen og mål til oss!! Føler at vi får bedre kontroll på kampen, uten at de skaper så mye. Så går vi opp til 3-2 ved en ny ball i bakrom der det blir en duell mellom Kim og dems stopper. Han prøver å skjerme ballen ut på dødlinja, også klarer Kim å ta fra han ballen også kliner han til og keeperen slår den opp i hjørnet.

På overtid skjer det mye, først en stor sjanse til oss. Og de siste minuttene slår Mjølner bare langt. Vi er veldig slitne, så får Mjølners gode spiller ballen på hjørnet av 16 meteren vender bort den ene FUVO spilleren og curler ballen i det lengste hjørnet. Så får vi en halvsjanse, og så skjer det samma som sist, han får ballen på hjørnet av 16, bare at denne gangen limer han ballen i krysset. Og da er det slutt. Oppsummering vi gjør kanskje årsbeste, kjempe innsats av gutta. Men vi møter ett veldig bra lag, som nok en gang viser ett lag som er i flyten og ett lag som ikke har helt flyt. Men det er veldig mye positivt å ta med seg fra denne kampen og vi gleder oss til neste kamp, avslutter Dahl til fotballnerd.no

3/9: Skjetten – Salangen 2-0

Robin Daly og Ole-Christian Målskaar Moltzau scoret målene. Skjetten vant også 2-0 borte mot Salangen i mai.

4/9: Tromsø 2 – Fløya 4-3

hjemmelaget ledet 4-0 etter 55 min, mens Fløya kom tilbake og scoret tre mål fra det 61.min til 84.min, men det holdt ikke inn. Dette var Tromsø 2 sin andre hjemmeseier for sesongen etter 10 spilte hjemmekamper.