Avd. 6: Kampanalyser 18.runde: Mjølner uten tap på siste 10 kamper – vant 2-0 over Lillestrøm 2

456

Mjølner har 9 seirer og en poengdeling på sine siste 10 seriekamper etter 2-0 seieren over LSK2.

Senja vant sin kamp hele 6-0 over Alta 2. Senja har 9 seirer og et tap på sine siste 10 kamper. Tapet kom mot Mjølner.

Bak Mjølner og Senja, er det 4 lag med 30 poeng: Harstad, Skjetten, Skedsmo og Sortland.

Salangen tok en viktig seier over Fu/Vo (4-3) og har nå 6 poeng opp til sikker plass, mens Skjervøy også tok en viktig 5-3 seier borte mot Skedsmo, og har kontakt med lagene over nedrykksstreken.

Resultater 18.serierunde:

25/8: Skedsmo – Skjervøy 3-5

bortelagets spiller, Steffen Einebakken Dreyer, scoret hatrick. En viktig seier for Skjervøy som kjemper for å unngå nedrykk og har nå kontakt med lagene over streken. Skedsmo står med 8 kamper uten seier! Skedsmo ble påført sitt første hjemmetap for sesongen.

26/8: Senja – Alta 2 6-0

Senja ledet 4-0 allerede etter 43 min av kampen og Christer Johnsgård scoret ekte hatrick fra det 22.min til det 41.min inkl. et straffemål.

Christer Johnsgård har følgende analyse av kampen å bidra med: – Vi spilte en god førsteomgang, hvor vi flyttet ballen bra innad i laget. Alta 2 spilte 3-5-2 men ble veldig lav, noe som gjorde at vi fikk ha ballen mye. Kampen var kjørt til pause siden vi ledet 4-0, noe 2. omgang bar preg av, avslutter Johnsgård til fotballnerd.no

26/8: Sortland – Skjetten 2-3

Ole-Christian Målskaar Moltau scoret to av Skjettens mål i kampen. Skjetten revansjerte 1-3 tapet hjemme for Sortland i mai måned.

26/8: Fløya – Harstad 1-2

bortelagets spiller, Truls Torblå, ble matchvinner i det 87 min da han scoret 2-1 målet til Harstad. Harstad vant også hjemmekampen i mai, da med 3-2

27/8: Salangen – Fu/Vo 4-3

Salangen tok en meget viktig seier i møtet med Fu/Vo. Bortelaget ledet både 2-0 og 3-1, men hjemmelaget snudde kampen da Fu/Vo kollapset totalt på slutten. Armin Sistek scoret to av bortelagets mål.

Toppscorer hos Salangen, Odd-Henning Skog, gir oss følgende kampanalyse: – Ja vi møte et fuvo lag som ikke E så veldig interessert i å spelle fotball. Legg seg bakpå og bruke lang tid på 5 meter og dødballsituasjoner. Fuvo E vell 2 ganga over midten i første omgang og score begge gangan. Vi har masse sjangsa i første men klare ikke å få ballen i mål. I 2 omgang går vi ut i 100 og får oss et tidlig mål. Like etterpå e fuvo e liten tur over midten og klare å krangle inn et mål. Etter det e det enveiskjøring og vi score 3 fine mål og vinn fullt fortjent 4-3, avslutter Skog til fotballnerd.no

27/8: Mjølner – LSK 2 2-0

Jonas Nikolaisen Simonsen scoret begge målene mot LSK2. Daniel Dehnes Ravneng har sin analyse av kampen: – Vi kom best igang med kampen, men LSK 2 kom mer og mer inn i kampen mot pause. Vi hadde de største sjansene. Etter pause var det ett lag på banen til tider, vi kombinerte flott, og Jonas Simonsen scoret to flotte mål. Alt i alt en godkjent kamp av oss, avslutter Ravneng til fotballnerd.no

28/8: Lørenskog – Tromsø 2 3-0

hjemmelagets spiller, Christoffer Alagie Jatta Skårn, scoret to av målene.

hjemmelagets spiller, Martin Bjørkeng, har følgende analyse av kampen: – Jeg syns det er en kamp vi har generelt god kontroll. De starter, som forventet, med et høyt tempo og press, men vi forsvarer oss godt og kommer til gode sjanser selv. Vi hadde vel ballen ca like mye, hvis jeg ikke tar helt feil, og de hadde ikke et eneste skudd på mål. Det sier ganske mye om den jobben laget la ned, og hvordan de ofret seg for å blokkere skudd og innlegg. Og vi er veldig helhjerta og direkte når vi setter fart framover, og får god uttelling for det, selv om vi kan skåre sikkert det dobbelte, avslutter Bjørkeng til fotballnerd.no