Avd. 6: Kampanalyser/fakta 15.runde: Senja banka Salangen 6-0!

286

Senja fant nettmaskene 6 ganger da laget møtte Salangen til kamp. Christer Johnsgård scoret hatrick. Seieren førte laget opp på 2.plass på tabellen siden Skedsmo spilte 0-0 hjemme mot serieleder Mjølner.

Resultater 15.serierunde:

5/8: Skjervøy – Sortland 4-2

Viktig seier for bunnlaget Skjervøy i lagets kamp for å komme seg over nedrykksstreken!

hjemmelagets kaptein og målscorer, Reidar Waage, har følgende kampanalyse å gi: – 1-0 med meg på str. Keeper går tidlig og valget ble enkelt! 1-1 minuttet etterpå der Sortland mer eller mindre går gjennom fett fra avspark og utligner. Skjervøy kjører på i 1 omg. og 3-1 til pause er på sin plass. Sortland best ut av startblokkene etter pause og reduserer til 3-2. Etter dette løfter Skjervøy seg og når Svenn Johansen setter den etter hjørnespark er kampen avgjort, avslutter Waage til fotballnerd.no

5/8: Senja – Salangen 6-0

Christer Johnsgård scoret hatrick. Salangens sjette bortetap på åtte kamper.

hjemmelagets spiller og målscorer, Tobias Nymo Melseth, har følgende analyse av kampen mot Salangen: – Kampen startet bra fra vår side og vi fikk satt de under press med en gang og skapte et par gode sjanser. Utover omgangen styrer vi kampen men skaper ikke de store sjansene samtidig som de er halvfarlige på kontra. Vi får et ganske billig mål etter en liten tabbe fra dem. I 2 omg styrer vi fra start til slutt og de har ikke så mye å komme med. Alle målene i 2 omg kommer etter dødballer men vi burde scoret i åpent spill også, avslutter Melseth til fotballnerd.no

5/8: Fu/Vo – Lørenskog 1-2

hjemmelagets andre tap på eget gress

hjemmelagets trener, Ørjan Heiberg, har følgende analyse av kampen: – Vi spilte en svak første omgang mot Lørenskog og lå fortjent under. I andre omg styrer vi og er nære ved å ta med oss et poeng når vi får straffe på overtid, men dessverre bommet vi, avslutter Heiberg til fotballnerd.no

6/8: Alta 2 – Harstad 1-1

hjemmelagets først uavgjorte kamp på hjemmebane

6/8: Skedsmo – Mjølner 0-0

Skedsmo er ubeseiret hjemme (4-3-0) mens Mjølner er ubeseiret borte (7-1-0)

6/8: Lillestrøm 2 – Fløya 4-0

Bortelagets spiller, Dan-Roger Roland, fikk rødt kort etter 80 min etter 2 gule kort.

7/8: Skjetten – Tromsø 2 1-2

hjemmelagets spiller, Jama Abdi Ahmed, fikk først gult kort etter 90 min, men direkte rødt kort rett etterpå (!)