Avd. 6: Kampanalyser/fakta 16.runde: Mjølner vant toppoppgjøret mot Senja 2-1

376

Mjølner vant 2-1 over Senja i toppkampen avd. 6. Mjølner øker avstanden til 7 poeng kontra Senja på 2.plassen på tabellen.

Resultater 16.serierunde:

11/8: Fløya – Funnefoss/Vormsund 2-2

bortelagets toppscorer, Kim-Andrè Brenna, scoret begge målene. Fu/Vos trenger, Ørjan Heiberg, har følgende analyse av kampen: – Ble nok en tøff kamp i nord. Et poeng er ok, selv om det er surt å miste 2-1 på overtid når keeperen vår redder straffe, men de får en ny sjanse. Vi har mindre ball enn de, men er svært farlig når vi kommer. Et viktig og sterkt poeng, avslutter Heiberg til fotballnerd.no

12/8: Lørenskog – Skjetten 2-3

hjemmelagets spiller, Marius Leonto Øvretveit Pierau, fikk rødt kort i det 90.min etter to gule kort

12/8: Sortland – LSK 2 2-1

bortelagets spiller, Arne Holter, får rødt kort etter 90 min, etter først å ha fått gult kort minuttet før, og deretter fortsetter å protesterer på det gule kortet og får et nytt gult!

12/8: Salangen – Skjervøy 1-2

Skjervøy revansjerte 1-4 tapet for Salangen i april

12/8: Tromsø 2 – Harstad 3-3

bortelagets spiller og målscorer, Gabriel Andersen, har følgende kampanalyse: – En kamp vi ikke er fornøyd med bare 1 poeng, slipper Tromsø alt for lett til i starten av kampen og ligger under 2-0 allerede etter 10 min. Mitt mål kom etter en gjennombruddspasning til min spissmakker som la igjen 45 grader og jeg avslutter på første touchet, avslutter Andersen til fotballnerd.no

13/8: Mjølner – Senja 2-1

hjemmelagets keeper, Daniel Dehnes Ravneng, har følgende kampanalyse: – Var forventet en tøff kamp, noe det også ble. Senja får en kanskje noe ufortjent ledelse, som holdt til pause. Etter pausen så skulle vi bare fortsette med vår plan, og vi scoret først etter 81 min, og så igjen etter 91 min. Senja skal ha for en tøff kamp, avslutter Ravneng til fotballnerd.no

13/8: Skedsmo – Alta 2 2-2

Skedsmo vant 2-1 i Alta i første seriemøte i april