Barcelona overlegne mot Sporting Gijon

151

(Bilde: AS.com)

Til tross for at flere av de store stjerne ble hvilt og noen skader ble det en lett kamp for Barcelona mot Gijon. Seier var også nødvendig for ikke å miste kontakt med Real Madrid.

Sporting Gijon – Barcelona 0-5 (0-2)
Scoringer: Luis Suarez, Rafinha, Neymar 2, Arda Turan

Uten Messi, Iniesta, Mascherano, Alba og Rakitic ble Barcelona mange størrelser for store mot Gijon. Erstatterne spilte meget godt og det virker også som Andre Gomes begynner å finne seg til rette. Arda Turan som hadde en trøblete første sesong leverte også på høyt nivå. Lucas Digne på venstre back er også en fullverdig erstatter for Alba. Det skal også sies at unge Denis Suares kom inn for Busquets midt i andre omgang og spilte en svært god kamp. Er han den nye Xavi? Han er fostret opp i Barcelona og det synes. Han kommer mye bedre til sin rett i Barcelona enn i forrige sesong da han spilte for Villareal som ikke er kjent for mye ballinnehav.

Real Madrid ga fra seg poeng på Kanariøyene i går kveld. Las Palmas har åpnet sesongen veldig bra. De spiller god fotball, og har noe spennende på gang. Kampen endte 2-2 etter scoringer av Asensio og Benzema for bortelaget og Tana og Araujo for hjemmelaget. Ronaldo er ennå ikke helt tilbake etter skaden. Han spilte 70 minutter og var IKKE fornøyd med å bli tatt av banen til fordel for Vazquez.

ronaldu-ut

Øvrige kamper spil lørdag:

Betis – Malaga 1-0. Anadalusisk oppgjør der gode gamle Juaquin scoret kampens eneste mål etter 25 minutter.
Eibar – Real Sociedad 2-0. Lokaloppgjør i nordspania. Eibar starter også sesong veldig bra i år også. Overraskende bra av denne lille klubben.
Athletic Club – Sevilla 3-1. Athletic har tapt to kamper i starten, men nå er de på gang med 4 strake seire. Mikel San Jose scoret først for hjemmelaget mens Samir Nasri fikk balanse i regnskapet. Balenziaga og Aduriz sørget for seieren.

De to vanlige lagene er på topp, Luis Suarez er toppscorer med 5 mål. Han fortsetter der han slapp i forrige sesong.