Barcelona økte ledelsen i La Liga

190

Barcelona skaffet seg en luke på seks poeng etter seieren mot Deportivo La Coruna søndag kveld. To mål hver av Luis Suarez og Paulinho sørget for en komfortabel 4-0-seier. Nå har de seks poeng ned til Atletico Madrid og åtte poeng ned til Valencia på tredjeplass.

En meget komfortabel 4-0-seier hjemme på Camp Nou sørget for at Barcelona fikk nye tre poeng, og økte dermed luken ned til andreplassen til seks poeng. Både Barcelona og Atletico Madrid har gått ubeseiret gjennom de første seksten kampene i La Liga, men katalanerne har altså bare tre uavgjort mot Atleticos seks.

Luis Suarez åpnet scoringsballet etter 29 minutter, før Paulinho var frempå og satte inn 2-0 like før pause. I andre omgang bestemte de samme to seg like gjerne for å score igjen, og dermed vant Barcelona enkelt 4-0.

Luken ned til Real Madrid, som i helgen vant VM for klubblag, er nå på hele 11 poeng dog med én kamp mer spilt for Lionel Messi og co.