Bayern-stjerne pådro seg bisarr skade

156
Arjen Robben
Arjen Robben. Foto: Wikimedia

Bayern-stjerne pådro seg bisarr skade

Den nederlandske stjernespilleren Arjen Robben skal ha pådratt seg en bisarr skade på treningsleir i Qatar. 

Det er vinterpause i tysk Bundesliga og den tyske giganten Bayern München nyter for tiden et solfylt treningsopphold i Midtøsten. Selv om dette høres ut som en relativt trivelig og rolig affære, skal likevel ikke alt ha gått for seg uten dramatikk. Lagets kanskje største stjerne, Arjen Robben, møtte nemlig opp på lørdagens trening med bandasjert venstrearm – og grunnen til det er, i følge hovedpersonen selv, svært bisarr.

«Da jeg prøvde å hente en ball fra vannet, ble jeg bitt av en krokodille», skal nederlenderen ha uttalt seg til den tyske avisen Bild.

Robben er imidlertid ikke den eneste spilleren som har pådratt seg uvanlige skader av liknende sort. Fotballekspert i C More, Lars Tjærnås, skriver nemlig følgende på Twitter idag: «Da jeg trente Vålerenga ble Juro Kuvicek bitt av en ape». Tjærnås innrømmer likevel at Robbens skade helt klart matcher nordmannens.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -