Bodø Glimt fosser videre i OBOS

330
Obos Ligaen Fredrikstad
Fredrikstad logo

Fredrikstad tok i mot Bodø Glimt til duell på Fredrikstad stadion, der trakk Glimt det lengste strået når de satte innpå Fardal Opseth i andre omgang.

Det var etter 63 minutter det skjedde: Bodø Glimt fikk et innkast på Fredrikstads venstreside, kastet tok Fardal Opseth i mot og han «snudde» vekk Patrik Karoliussen på Fredrikstads midtbane og fyrte løs, Håvar Jensen i FFKs mål er på ballen men ballen spretter via keeper og i mål, dermed stod det ut av ingenting 0 – 1 på Fredrikstad stadion.

FFK, som har fremstått svært solide defensivt hittil i årets sesong, måtte dermed fremover på banen for å prøve å få til en utligning og ta med seg minst et poeng i bagasjen mot «opprykkslaget» Bodø Glimt. Fredrikstad får sjansen umiddelbart etter scoringen, de jobber seg til en corner som Kristian Brix skal legge inn, men ballen går over alt og alle og dermed ingen sjanse å få der heller. Etter 72 minutter får Fredrikstad frispark i god posisjon, Patrik Karoliussen stepper opp for å ta frisparket og fyrer løs men ballen går langt over målet til Thomas i Bodø Glimt målet. Etter 80 minutter får FFK nok et frispark i god posisjon, men litt skrått hold utenfor 16 meteren til Glimt. Trebotic gjør seg klar denne gangen og fyrer løs, men ballen går i nettveggen og ut.

Fredrikstad har hatt mange cornere og fått flere frispark i løpet av kampen, men dessverre har innleggene på dødball hatt litt dårlig adresse og blitt klarert unna eller gå ut til innkast for bortelaget noe som også frustrerte hjemmepublikumet. Fredrikstad tar et lite grep på kampen, og på FFKs venstreside kommer stadig FFKs venstreback for kvelden Filip Westgaard fremover og prøver seg på noen innlegg inn i boksen, dessverre vil det seg ikke for hjemmelaget som etter 94 minutter må se seg slått av Bodø Glimt som har hatt en svært solid sesongstart i årets OBOS liga. Etter kampen ligger Glimt på 1 plass med 3 seiere og en uavgjort og har kapret 10 poeng, mens Fredrikstad har startet sesongen middels og ligger på en 10 plass med 3 uavgjorte, ett tap og 3 poeng som de har plukket mot henholdsvis Mjøndalen, Start og Sandnes Ulf

Fredrikstad FK vs Bodø Glimt: 0 – 1 (0 – 0)

0 – 1: Kom etter 63 minutter, Bodø Glimt har kastet innpå Kristian Fardal Opseth som bruker kun 10 minutter på å avgjøre kampen, han vender bort Patrik Karoliussen og smeller ballen inn bak FFKs keeper Håvar Jensen

Gule kort: Patrick Berg – Bodø Glimt