Brasil greit videre mot Mexico.

145

Brasil mot Mexico i dagens første åttendedelsfinale. Nok en gang med et lag med stor favorittstempel. Marcelo måtte starte på benken i dag grunnet skade. Felipe Luis startet i hans sted.

Mexico kom best i gang i kampen. Skapte noen halvsjanser i starten, uten at det var veldig skummelt for Alisson. Brasil kom mer med etterhvert i først omgang og skapte noen sjanser, men Ochoa i Mexicos mål hadde ikke altfor store problemer med det som kom. Første omgang av denne åttendedelsfinalen går ikke inn i historiebøkene. Det ble en ganske kjedelig forestilling etterhvert. Eller er det kanskje sånn at vi venter for mye når det er så mange store stjerner på et lag?

Brasil våknet litt i andre omgang og vi fikk se noe av hva de kan. Willian var blant de som skapte mye. Alltid i stor fart, utfordrer hele tiden og han hadde også noen brukbare skuddforsøk. Målgivende til Neymar etter 51 minutter da han slo inn flatt foran mål og Neymar kom skliende inn og satte inn kampens første mål. Firmino ble byttet inn i det 80. minutt og det var han som fikk fastsette sluttresultatet til 2-0 etter et flott forarbeid av Neymar. En helt fortjent seier til Brasil. De var bedre enn Mexico, selv om mange av oss føler at de har enda mer inne. Med de fleste storlag ute, så er definitivt Brasil en god kandidat til trofeet.