0-2 mot Rostock: Mislykket sesongstart for Braunschweig

145
Cebio Soukou scoret begge mål mot Braunschweig. Bilde: Wikimedia.

Eintracht Braunschweig har startet dårlig i 3. Liga. Laget som rykket ned fra 2. Bundesliga tapte 0-2 borte mot Rostock, og har kun ett poeng etter to kamper.

I kampen mellom Rostock og Braunschweig ledet hjemmelaget 2-0 etter 20 minutter. Cebio Soukou scoret begge mål, et med et fint lobb over keeperen, og et med brystet etter et innlegg. Rostock trakk seg deretter tilbake og satset på kontringer. Braunschweig hadde få ideer, og det var fortsatt hjemmelaget som kom til sjansene.

Kampbildet var mye av det samme i andre omgang. Rostock satset på kjappe overganger, mens Braunschweig ikke kom seg forbi forsvaret. Gjestene bød på mye rom, og Rostock kom til en del store muligheter. Til tross for det lyktes heller ikke hjemmelaget å score flere mål, og kampen endte 2-0.

– Lagets reaksjon var fantastisk. De har spilt meget bra. Det er viktig at vi i dag har vist den forventede reaksjonen, sa Rostocks trener Pavel Dotchev etter kampen.

Rostock hadde tapt den første kampen 0-3 mot nyopprykkede Cottbus. Etter seieren ligger Rostock foreløpig på 9. plass.

Braunschweig, som blir sett på som et lag som skal kjempe i toppen, er fortsatt uten seier etter to kamper. Med kun ett poeng ligger laget foreløpig på 13. plass.