Bremen-seier mot Wolfsburg

98
Davy Klaassen scoret Bremens første mål mot Wolfsburg. Bilde: Wikimedia.

(Bremen – Wolfsburg 2-0) Davy Klaassen og Johannes Eggestein sikret Werder Bremen seieren mot VfL Wolfsburg. Foreløpig ligger Bremen dermed på andre plass, mens Wolfsburg ikke har vunnet på fem kamper.

Wolfsburg startet best og kontrollerte kampen de første tjue minuttene. I denne fasen hadde bortelaget også sin beste mulighet: Jerome Roussillons innlegg havnet til slutt i beinene til Niklas Moisander som traff egen stolpe.

Bremen hadde deretter noen halvsjanser og tok styringen etter rundt halvspilt omgang. Hjemmelagets første store mulighet satte Klaassen i mål. Nederlenderen hamret ballen over streken etter Teodor Gebre Selassies innlegg.

Bremen styrte kampen også etter scoringen og hadde noen flere avslutninger, men det ble ingen flere mål før pausen.

Ti minutter etter pausen hadde Wolfsburg en stor mulighet. John Anthony Brooks ble dårlig markert etter et frispark og skjøt ballen over tverrliggeren fra skrått hold.

Utenom det prøvde Wolfsburg å spille offensivt, men var ikke kreative nok til å skape store muligheter. Bremen var sett under ett best i andre omgang. Hjemmelaget stod trygt i forsvaret og spilte en del gode overganger, men upresise pasninger og dårlige valg hindret ofte at lovende angrepsmuligheter førte til gode sjanser. Ludwig Augustinsson hadde hjemmelagets beste mulighet etter en kontring, men klarte ikke å overvinne Koen Casteels.

Fem minutter før slutt gjorde Johannes Eggestein det bedre. Etter Claudio Pizarros pasning var innbytteren alene med keeper og satte ballen i nettmaskene. Scoringen avgjorde kampen, og Bremen vant sin fjerde kamp denne sesongen.