Bundesliga: RB Leipzig, Bayern og Hertha vant, mens Dortmund reddet et poeng på tampen

162

Den 8. serierunden ble spilt i helga og det har vært noen godbiter av noen fotballkamper. RB Leipzig fortsetter å imponere sammen med Hertha Berlin, Bayern vant mot Gladbach for første gang siden 2014. Dortmund reddet et poeng på tampen.

Leverkusen – Hoffenheim 0-3 (0-1)

Mål: 0-1 Demirbay (15′), 0-2 Wagner (49′), 0-3 Zuber (60′).

Leverkusen tok i mot Hoffenheim og var favoritter foran kampen. Men det viste de absolutt ikke på banen da Hoffenheim feide over Leverkusen. Kevin Volland hjalp til defensivt og det endte med rødtkort etter 6 minutter da han felte Demirbay som bakerste mann. Demirbay ble satte inn 0-1 litt senere, før Sandro Wagner og Steven Zuber la opp til 0-2 og 0-3 til det 60 spilleminutt. Hoffenheim vant overlegent og klatrer opp til 4. plass på tabellen.

Hertha Berlin – 1. FC Köln 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 Ibicevic (13′), 1-1 Modeste (65′), 2-1 Stark (74′).

Hertha Berlin vant toppoppgjør

Ingolstadt – Dortmund 3-3 (2-0)

Mål: 1-0 Cohen (6′), 2-0 Lezcano (24′), 2-1 Aubameyang (59′), 3-1 Lezcano (60′), 3-2 Ramos (69′), 3-3 Pulisic (90+2).

Ingolstadt eide hele første omgangen mot Dortmund og ledet hele 2-0 til pause, selv om det burde stått 4-0. Dortmund er flinke til å komme tilbake i kamper og kom med en redusering kort tid etter andre omgang ble blåse i gang. Ingolstadt svarte kort tid etter, men Dortmund satset alt fremover og helt på tampen og på overtid satte Pulisic inn utligningen til 3-3 og reddet et poeng for Dortmund som absolutt var meget store favoritter foran dagens kamp.

Darmstadt – Wolfsburg 3-1 (1-0)

Mål: 1-0 Ben-Hatira (25′), 1-1 Gomez (60′), 2-1 Kleinheisler (68′), 3-1 Sirigu (76′).

Wolfsburg fikk ikke starten de hadde forventet da Jeffrey Bruma ble sendt i garderoben etter kun 23 minutter spilt. Darmstadt satte inn 1-0 scoringen kun få minutter senere som også ble pauseresultatet. Mario Gomez kom seg på scoringsblokka etter 60 minutter og Wolfsburg var med i kampen igjen. Men det tok ikke lang tid før Darmstadt satte inn 2-1 scoringen og satt spikeren i kista i det 76 spilleminutt og økte til 3-1 som også ble sluttresultatet

Freiburg – Augsburg 2-1 (0-0)

Mål: 1-0 Philipp (66′), 2-1 Pettersen (78′), 2-1 Altintop (84′).

En rolig første omgang uten scoringer i kampen mellom Freiburg og Augsburg. Men ut i andre omgang kom det 3 scoringer på under 20 minutt. Det var Freiburg som startet ballet med å sette inn 1-0, før tidligere Bayern spiller Nils Pettersen økte til 2-0. Augsburg fikk et trøstemål av Halil Altintop i det 84 minutt.

Bayern München – M’Gladbach 2-0 (2-0)

Mål: 1-0 Vidal (16′), 2-0 Costa (31′).

Bayern vant enkelt over Gladbach

RB Leipzig – Werder Bremen 3-1 (1-0)

Mål: 1-0 Keita (42′), 2-0 Keita (75′), 2-1 Gnabry (76′), 3-1 Selke (90+3).

Leipzig som er ferske i den øverste ligaen har virkelig imponert og gjør det fremdeles. Leipzig overtok andre plassen etter denne runden og har ikke tapt en eneste kamp enda. Keita var i storform for hjemmelaget og satte inn 1-0 før pause og økte til 2-0 ut i andre omgangen. Werder fikk en redusering før Selke satte inn 3-1 scoringen på overtid.

Schalke 04 – 1. FSV Mainz 05 3-0 (1-0)

Mål: 1-0 Bentaleb (23′), 2-0 Meyer (48′), 3-0 Bentaleb (61′).

Er schalke 04 på vinnersporet igjen?

Bilde: Keita ble 2 målscorer for RB Leipzig og fortsetter å imponere i den øverste ligaen