Chelsea, Burnley og Crystal Palace med seiere

549
Chelsea logo

På tirsdag ble det spilt tre kamper i Premier League. Både Chelsea og Burnley vant og holder seg dermed i den øvre tredjedelen av tabellen. Watford, derimot, tapte på tampen av kampen.

Chelsea FC, som forrige lørdag gikk på en smell mot West Ham, har meldt seg tilbake med en seier mot nyopprykkede Huddersfield Town. Hjemmelaget var sjanseløs mot den regjerende mesteren, og tapte 1:3. For Chelsea scoret Tiemoué Bakayoko (23.), Willian (43.) og Pedro (50.). Laurent Depoitres mål på overtid kom for sent for å kunne true gjestenes seier. Med 35 poeng ligger Chelsea på tredje plass, og setter press på Manchester United, som har like mange poeng med en kamp mindre spilt. Huddersfield står med 18 poeng foreløpig på 12. plass.

Burnley FC viste seg på nytt å være effektiv, og vant 1:0 for 6. gang denne sesongen. I det 89. minuttet avgjorde innbytteren Ashley Barnes kampen mot Stoke City i hjemmelagets favør. Burnley har i løpet av sesongen kun scoret 16 mål i 17 kamper, men har klart å samle 31 poeng, og ligger foreløpig på 4. plass. Stoke, derimot, blir stående med 16 poeng, og befinner seg etter det uheldige tapet i akutt fare for nedrykk.

Akkurat som Burnley, klarte Crystal Palace å vinne kampen mot Watford FC i sluttminuttene. Watford tok en tidlig ledelse gjennom Daryl Janmaats mål (3.). Lenge luktet det borteseier, men etter Tom Cleverleys andre gule kort (87.) ble vondt verre for Watford. Først utlignet Bakary Sako (89.), og i det andre minuttet av overtid avgjorde James McArthur kampen. For Crystal Palace var det en veldig viktig seier, og med 14 poeng hopper laget foreløpig fra siste plass til 17. Watford ligger på 9. plass med 22 poeng.