Chelsea imponerte mot Everton

178

Det var ingen tvil om hvem som skulle ta dagens seier på Stamford Bridge og laget fra Liverpool gikk på det største tapet på syv år.

Både Chelsea og Everton har fått gode starter på årets sesong. Everton kunne med en seier i dagens kamp gå forbi Spurs og Chelsea kunne med seier lede Premier League. Men det var aldri noe tvil om hvem som ville vinne oppgjøret på The Bridge.

Vertene ledet an fra første minutt og dominerte kampen. Everton la seg lavt og kontret på overgangsmulighetene, men Chelsea-forsvaret nøytraliserte angrepsspillerne til bortelaget. Først i 35. minutt fikk laget fra London uttelling. Det var ingen andre enn den belgiske magikeren som scorte.

Eden Hazard var ikke den eneste som ville sette sitt preg på kampen. Alonso, Pedro og Costa bidro også og først når stillingen var 5-0 ga de seg. Det var ingenting annet enn en stor ydmykelse.

Under Southampton var Koeman preget av stor disiplin og et bunnsolid forsvar. Det var det overhodet ikke i dag. Forsvaret henger ikke med og det hjelper svært lite når Lukaku blir nøytralisert.

Chelsea stiger frem som en god kandidat til å vinne årets Premier League. Det blir spennende å se hvordan de løser landslagspausen hvor flere spillere skal reise halvveis rundt kloden.

Everton må endre forsvaret og reformer må vedtas. Det Everton-laget som spilte på «Brua» viser ingen vilje eller innsats og Koeman må ta en prat med laget sitt.