Chelsea overbeviste mot Burnley

181

Både Chelsea og Burnley har hatt gode sesongåpninger. Chelsea vant sine to første kamper på en overbevisende måte og Burnley kom rett fra en 2-0 seier mot Liverpool. Med andre ord, selvtillit var ikke noe problem i noen av lagene. Selvtillit er et ord som skulle prege spillestilen til Conte sitt mannskap gjennom hele kampen og det var ikke noe annet enn nok en imponerende forestilling.

Sist kamp Chelsea spilte, endte med 2-1 seier til laget fra sør-vest London. Det var en noe tvilende seier, men de klarte å berge alle 3 poengene etter nok en sen scoring av Diego Costa.

Forrige runde spilte Burnley en imponerende kamp mot Liverpool og tok alle 3 poengene. Spillerne var fulle av selvtillit før kampen mot Chelsea og ingen ting skulle tilsi at det ikke bli en underholdende kamp.

Vertene gikk ut og kontrollerte kampen. De hadde ballen i laget og spilte rundt Burnley-spillerne. Allerede etter 8 minutter kom kampens første mål. Det var ingen andre enn fjorårets fiasko, Eden Hazard som sendte ”The Blues” opp i ledelsen. Etter godt angrepsspill ender ballen opp i beina til belgieren som drar seg innover i banen og fyrer løs fra utenfor 16-meteren og scorer.

Det bølget frem og tilbake, men hjemmelaget preget kampen. Burnley slet med å skape sjanser og ble liggende bak. Dette skulle straffe seg, fordi like før pause kom kampens andre mål.

Willian mottar ballen og går innover på høyre-siden. Han får stå og sikte i lang tid før han skyter et velplassert skudd ned i venstre hjørne. Lagene gikk til pause med stillingen 2-0.

2.omgang fortsatte som 1. omgang avsluttet. Chelsea fortsatte å dominere og skapte flere sjanser. Allerede etter 57.minutter får Hazard ballen etter en corner og fyrer løs på volley. Ballen får en god retning, men Burnley-keeperen redder og sender ballen ut i feltet. Der står John Terry som blåser ballen lang ovenfor fra 5-meters hold.

Tiden gikk i Chelsea sitt favør, men to mållystne innbyttere ville også sette sitt preg på kampen.

Pedro mottar ballen ved midtbanen og stormer fremover. Han kommer seg litt utenfor 16-meteren til Burnley og legger inn i feltet. På bakerste stolpe står Moses og spikrer fast seieren.

Nok en overbevisende forestilling av Conte sitt mannskap og de viser andre tendenser enn fjorårets sesong. De har nå 9 av 9 poeng og virker svært sterke. Burnley har hittil 3 poeng, men det skal sies at de har hatt tøff motstand, med først Liverpool og så Chelsea. Med andre ord, ingen dårlig ligaåpning av laget fra nord-vest England.