Chelsea til Wembley

123

Chelsea slo Manchester United 1-0 i FA Cupens kvartfinale og er med det klare for semifinale på Wembley. N’Golo Kanté scoret kampens eneste mål ved et skudd fra 24 meters hold. I semifinalen venter Tottenham for Antonio Contes menn.

Chelsea hadde de fleste sjansene i en kamp som ble tidlig preget av en billig utvisning av Uniteds Ander Herrera. Herrera fikk sitt andre gule kort etter 35 minutter, og United ble tvunget til å gjøre taktiske endringer og legge seg lavere. I det 51 minutt satte Kanté inn scoringen som ble matchavgjørende. United største sjanse kom etter at Marcus Rashford utnyttet en dårlig involvering av David Luiz, dro av Gary Cahill og kom noenlunde alene med Thibaut Courtois, men klarte ikke å sette ballen i nettet. Mot slutten prøvde United å skape noen farligheter men uten særlig hell, og med det endte kampen 1-0.

Conte sier til bein sports etter kampen at han er strålende fornøyd med seieren og ser fram til tøff motstand i semifinalen, men at fokus er på Stoke City først.