City vraker Jovetic

133
Manuel Pellegrini
Manuel Pellegrini. Foto: Wikimedia

City vraker Jovetic

Manuel Pellegrini og Manchester City har besluttet å vrake Stevan Jovetic fra sine Champions League-tropp resten av sesongen. Han blir erstattet av Wilfried Bony.

Manchester City har tidligere blitt straffet av UEFA for sine brudd på Financial Fair Play, og kan dermed bare ha 21 spillere i troppen til Champions League. I januarvinduet handlet City inn Wilfried Bony fra Swansea. Siden han ikke har spilt Champions League-fotball denne sesongen, kunne han registreres til troppen.

Den det har gått ut over skadeskutte Stevan Jovetic, som ikke har klart å slå helt til i den lyseblå trøya siden overgangen fra Fiorentina for halvannet år siden. Montegrineren har dog imponert til tider, men vrakes nå for å gjøre plass til Bony. Serigio Agüero og Edin Dzeko er også registrert, noe som vil si at bortlinkede Dzeko prioriteres foran Jovetic.

I følge physiorooms skadetabell er det ikke registrert noen skade på Jovetic.

- Annonse -

Manchester City møter Barcelona i åttendelsfinalen i Champions League. En turnering de enda ikke har klart å lykkes i, til tross for suksess i England.

Kilder: Sky sports, physioroom.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -