Coman: Ønsker hevn mot PSG

133
Coman ønsker å hevne 3-0 nederlaget mot PSG tidligere i høst. Når de møtes i kveld på Allianz Arena. Foto: FC Bayern München.

Tirsdag kveld møtes Bayern München og Paris Saint-Germain til det som blir en gruppefinale, og Bayern München ønsker hevn mot den franske storklubben.

Den franske landslagsspilleren Kingsley Coman håper at han og resten av Bayern-laget vil kunne hevne seg etter 3-0 nederlag mot PSG tidligere i høst. Når de i kveld tar i mot PSG på eget gress, hvor de to klubbene skal gjøre opp om førsteplassen i gruppen.

- Annonse -

Den tyske storklubben tapte nemlig 3-0 i det første møte mellom de to klubbene i oktober, noe som resulterte i at Carlo Ancelotti ble sparket som trener for Bayern München. Bayern München har allerede sikret seg en plass videre i Champions League , men den tidligere PSG-spilleren er fortsatt ikke fornøyd. Han vil vinne over PSG for å understreke Bayerns favorittrolle.

– Det er ikke et personlig mål å vinne over PSG, men det er å understreke Bayerns ønske om å vinne «Champions League» sa Coman på en pressekonferanse.

Kommentarer

kommentarer